Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден Ден на големите сладурковци Дани и Цеци! С пожелания за весели игри и незабравимо детство, бъдете живи и здрави деца мили!

# 226
Честито на днешните рожденици!

Ясмин на 3г караше 14 цола (сега Ноеми го кара). Ясмин се научи пролетта без помощни и после мина направо на 20 цола. Днес навъртяхме 15 км  Crazy Справя се чудесно с голямото колело Simple Smile

# 227
  • София
Честит рожден Ден на порастналите момченца Дани и Цеци!
Много здраве,щастие,късмет и много усмивки им желаем!

Браво на Ясмин!Голям велосипедист е Grinning!

Момичета да ви питам-кое лекарство се приемаше за спиране на цикъла и как точно?Моя приятелка ме пита,но аз не съм ползвала,а тук си спомням че го писахте.
Благодаря предварително.

# 228
  • Варна
Честит Рожден ден на Сладурковци Дани и Цеци.Да много здрави и да носят само Радост и гордост на родителите си!

Нанни,Ивка   bouquet

# 229
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Цеци и Дани! Много усмивки и безгрижно детство!

# 230
Дидито,-примолют нор Peace

Честит рожден ден на Дани и Цеци:)  bouquet

# 231
  • somewhere over the rainbow
Дидито, да, примолут-нор. Моя приятелка го пи сега на морето и подейства. То е прогестеронов препарат, а за да имаш М. прогестерона трябва да е нисък. Така го увеличаваш и не "пуска" М. навън, най-просто казано. Пиеш едно, още когато зацапа /или 2 дни преди това, ако си сигурна, че не си бременна/. После по 1 всеки ден. Може и по 2, ако 1 не върши достатъчно работа. Спираш го в последния ден от почивката и на другия ден идва.

И аз щях да го пия, но не се наложи, защото не ми дойде Simple Smile Имам и два + теста. Но другата седмица съм на док и тогава ще се похваля.

# 232
  • някъде
И аз щях да го пия, но не се наложи, защото не ми дойде Simple Smile Имам и два + теста. Но другата седмица съм на док и тогава ще се похваля.[/i]
Praynig Hug  bouquet

това нещо не обърква ли организма newsm78 аз не бих посмяла да го пия Rolling Eyes сега си предвидих отпуската така че да не съвпада с М Whistling

ние си направихме една хубава разходка и сега ще спим Wink

# 233
  • Варна

Имам и два + теста. Но другата седмица съм на док и тогава ще се похваля.

newsm17  love001

# 234
  • София
Благодаря за пожеланията за рд на ЦЕци  Hug
Нан  Praynig

# 235
Нан,планирано ли е?  Взимай  магнезии и фолиева,аз да  си кажа  Whistling Flutter Heart Eyes Браво на вас за смелостта   bouquet

Иначе примолюта разбърква нали си е хормон...аз пих миналата година на морето, чувствах се като надута гърдите ще се спукат,обаче  си е изкуствена работа това ....

# 236
Ч.Р.Д и на Дани!

Нанче как спокойно го съобщаваш!  Heart Eyes Хайде, скоро да се похвалиш със сигурност! Стискам палци! Hug

# 237
  • София
привет,

изпуснах сума ти рожденници да поздравя, да са живи и здрави всичките ни пораснали момиченца и момченца! Видях много хубави снимки от празненствата, браво, че са си изкарали хубаво!

Нашето фейско парти беше с 9 деца, но чудесно се получи. Аниматорът беше много приятен, децата много се забавляваха. Преоблякоха момиченцата като феи, а момчетата като рицари Simple Smile. Тортата беше с принцеса, както и тази в градината - някаква новост е да забучат кукла от тези китайските вместо украса на тортата и покритието са гънките на роклята  Laughing. После ти връчват краката на куклата и можеш да си я сглобиш и добавиш към безбройните други кукли Simple Smile.
Снимки нямам много, чакам един приятел да изпрати, че снимаше с хубав апарат и после ще показвам.

Ние този уикенд бяхме на Вършец, пуснала съм снимки във фейсбука. Не беше лошо, но бързо свърши Simple Smile.

НАН, този път ще стане момченцето, ще видиш.

# 238
  • София
Betta -страшно ми хареса това място-Вършец.Моля те,кажи подробности-къде се намира и какви са цените.А 9 деца са си идеална бройка за РД,особено лятото,когато всички са по почивки-чакаме снимки Peace.

НАН-стискаме палци!

Ивка-на много готино място сте на моренце,къде е това?Цеци много сладък!

Ние вчера бяхме на басейн,Влади много се забавлява,а ние слънчасяхме.Притесних се за нови и деформирани бенки по тялото на мъжа ми,та днес му записах час.Утре ще ходим и ще взема и аз да се прегледам,че и аз имам две на гърдите,които ми казаха преди време да следя всяка година,а аз от 6 не съм ходила.А гледам,че се променят,което хич не е хубаво,дано всичко е наред.

# 239
Нан-че, стискам палци! Praynig Hug

Дидито, Вършец е на има-няма 20 км. след Враца, посока Монтана. Някога, доста беше позападнало градчето, но напоследък няколко познати споменават, че са почивали там. Има хубаво хотелче, но повече ще разкаже Бетта.

Дано няма нещо сериозно с бенките...много неприятно.

Калин пак замина командировка до петък, когато всъщност тръгваме за Бг. Аз трябва да оправя целия багаж до тогава. Надявам се да не забравя нещо важно. Аз ще карам във Франция, после той в Италия, защото там е лудница, няма правила, ограничения и т.н. за местните, а и не само. После може пак аз да го сменя. Дано не хванем големи задръствания-отпускарският сезон започва и в Италия става лудница...турците от Германия, дано не ги засечем.

Тук си вали ли вали....едно мрачно, дъждовно и студено. Омръзна ми. Лошото е, че това време отива към България....та и аз един късмет вадя-дъждовен. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт