Юли 2006-100 юбилейна тема

• 68 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ух,малко ми поолекна на мен от тези болести.Бяхме и тримата болни.Само мъжо не се разболя.
Бяхме с гнойни ангини,но се разминахме с алтернативни и  бабени илачи и имуностимуланти.

Арлина и ние пием такъв сироп бъз.Една приятелка го прави и ми даде за децата.Сега свеки отидоха на село и дадох рецептата.Каза че ако има бъз ще направи.

Респиваксът и аз съм го пила преди доста години,но на децата не съм давала.

Ели,жалко че се е стигнало до АБ.Имаме тук една УНГ,която предписва и  хомеопатични на боарон.
Тя тогава ми каза,че ако бяха възпалени ушите може да пробваме с хомеопатия.При нас обаче било спукано тъпанчето и не можело.

Ох как ще го отбивам и аз ,нз.Много е нахален и си ги дърпа да ги вади.Апък сега докато беше болен това му беше основната храна няколко дни.  ooooh!

Деси,не съм купила тези капки,караме на хомеопатичните и му се отпуши носа вчера.  Peace

# 616
# 617
  • някъде
Ели направих кекса и станааааа Party Hug  bouquet
само дето сложих и стафидки и прегоряха Mr. Green, но мъжо ги махна и всички го харесаха Peace
Болните бързо да се оправят Hug
Утре градините работят ли? newsm78

# 618
 Hug

Гласувахте ли  newsm78

Диди браво за кекса Peace

Аз съм още болна ooooh!

Юл е на АБ и е добре дивее и ни взима токовете ooooh!

# 619
Ели, оправяйте се бързичко!

И аз вчера бях като парцал, аха да се разболея. Днес обаче съм по - добре.

Ели, какво става с дипломните работи. Вчера загрях, че ме беше питала за тях.  Embarassed Не, че мога с нещо да помогна, помня, че нямахме проблеми и не сме се молили /поне аз де/ на никой да ни е курсов ръководител. В смисъл, че се съгласяваха... Thinking И как така като имате само 6-ци да нямате право на дипломна работа? Правото на избор си е ваше.

Иси,  Peace

Кико се събуди и ми изпусна GSM-a. Rolling Eyes ...два пъти. Twisted Evil

Аз гласувах, ма сега кво да правя... newsm78

# 620
  • София
И аз съм болна Sad.Кажете нещо за болки в гърлото,че ще откача-все едно съм глътнала бръснарско ножче.Дано не заразя и Влади.Да не говорим,че чакам сестра ми да дойде с децата в средата на седмицата,надявам се да се оправя дотогава.

Диди-защо да работят градините?Браво за кекса!

# 621
Ох Нани ,има много "шестици" съответно много "желаещи" да минат с дипломна, а пък малко ръководители -всички отказвали и не се наемат имали мн работа ooooh!
 Аз проблем нямам,при всички които имам 6 ще ми се съгласят  Embarassed Blush Sunglasses ама аз самата взех да се разкандардисвам,понеже съм козирог искам всичко да ми е перфектно ,а като четох какво е дипломна работа ,ако се наема да я правя  трябваше да я правя от 2 курс ,това си е един научен труд едва ли не и не се прави току-така да отбиеш номера ,ако ще е- да е,а  чувствам че не бих го направила така както бих искала да е,абе  май се отказвам и не се наемам аз Thinking толкова за мен

Всички се натръшкахме и свеки и мъжо, аз съм ги била заразила понеже не съм се лекувала #Crazy Crazy Crossing Arms

Дидито за гърло трахизан  Peace през 2 часа два дни и си ОК

Почвам да уча че в сряда имам пак контролна,имам да правя и три план конспекта на урок...бай

# 622
Диди:Ангин хилс давам на децата аз и за нас също. Пак при силни болки за 2 часа през 10-15 мин по хапче, доволна съм от тях, помеоп.са Peace  http://apteka.framar.bg/30000338/%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B8%D0%BD- … B0%D0%B1%D0%BB-50
Купувам и Прополки: http://apteka.framar.bg/30011455/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE% … D0%B8%D0%BD%D0%B0, има различни видове, Зоя мн. ги харесва и не са скъпи.
А и Тонзилотрен давам също: http://apteka.framar.bg/30001140/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%B8% … B0%D0%B1%D0%BB-60
Оправяй се бързо Hug

# 623
Диди:Ангин хилс давам на децата аз и за нас също. Пак при силни болки за 2 часа през 10-15 мин по хапче, доволна съм от тях, помеоп.са Peace  http://apteka.framar.bg/30000338/%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B8%D0%BD- … B0%D0%B1%D0%BB-50
Купувам и Прополки: http://apteka.framar.bg/30011455/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE% … D0%B8%D0%BD%D0%B0, има различни видове, Зоя мн. ги харесва и не са скъпи.
А и Тонзилотрен давам също: http://apteka.framar.bg/30001140/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%B8% … B0%D0%B1%D0%BB-60 Оправяй се бързо Hug
   Peace Peace Peace + http://www.naturprodukt.bg/katalog-produkti/dr-theiss-salvia-bonboni-s-vitamin-c  на д-р Тайс и ,ако можеш мажи си гърлото с прополис ,ако ли не прави гаргара или си сложи около 10-15 капки прополис на бучка захар и бавно го смучи. И не на последно място пчелен прашец. Бързо оправяне ,че много се влачат тези вируси тази година.Валери още кашля.

# 624
  • somewhere over the rainbow
Офф, и ние се натръшкахме - цялото семейство без Даяна. За сега я опазваме, ама до кога ли?! Тая хрема ме съсипва - нос, очи, всичко тече. #Cussing out

Дидито, за гърло само Трахизан признавам.

# 625
Ели, ти да не мислиш, че ръководителите следят всичко написано от теб стриктно. Аз 1, максимум 2 пъти съм виждала моя/та/. Първият път беше, за да даде инструкции и наставления, като ни събра на кафе. Чак пък толкова работни.... А дипломната що да не ти е перфектна, ходиш в библиотеката, гледаш примерни, четеш автори, писали по темата, сглобяваш всичко и готово. Е, не е лесно, ама става. Защитата е 3 минути на човек. Ти си знаеш де, незнам другия вариант дали е по -лесен, в смисъл колко въпроса са в конспекта...

Калинката е при баба, мисля блаженно да си почета.

# 626
  • През девет земи в десета
.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 18:50 от ☼Apple☼

# 627
  • somewhere over the rainbow
Брат ми и Павката си направиха греяна ракия с мед - малиии, само помирисах и щях да получа алкохолно натравяне. Това беше снощи и днес е факт, че са по-добре, направо в сравнение с мен са бетон.
Та за не-децата и не-бременните е вариант Thinking Laughing

Ели, и аз избрах дипломна работа и все си мисля, че където и да е, е 300 пъти по-лесно от изпит.

# 628
Ей бе, всички болни. Я бързо да се оправяте. Hug

Ема и тя нещо ми се сополиви и гласът й е паднал. Давам мед, сиропче и чайчета, дано се оправи бързо.
И като стана дума за нея, да ви се оплача....
В събота бяхме на РД и моята си разби предните горни резци в главата на нейната приятелка. Резултатът е-2 клатещи се зъбчета. Ще полудея с нея и нейните проблемни зъби, а сега и това на главата ми. ooooh! Едното доста се клати, другото е по-добре. Режа й всичко, яде предимно супички, не отхапва с тях. Но това докога така, има ли шанс да стегне венеца поне малко? То се е видяло, че ще се тича пак по зъболекари. ooooh!

# 629
Ронка, Дани е така вече повече от година. Зъбчето се позакрепи, но не очаквай чудеса. Вече му е навик да отхапва всичко странично  Confused, а сега и долното като падна.... Иначе го мие с четка, леко натиска, няма проблем. Една зъболекарка дори ми каза да пробвам да го върна с лек натиск в първоначалната му позиция, венецът щял да си го прихване. Да ама не, връща се пустото и пак щръква.

Нан, греяната ракийка наистина е лековита.  Laughing А парите й отпушват и най - задръстения нос. Нашата баба се лекува предимно с ракия - то са разтривки, жабуркания... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт