Даваш ли и ентерол,смекта,хидрасек нещо такова? за разстройството?
Имам да пиша план конспекти за два дни бай:)
/. Взех я аз и отидохме при учителката да я попитам как е била, що е и т.н. Много е доволна от нея, само в началото е имала малко притеснение, но след това се е отпуснала. Учителката също каза, че я е изпратила на обяд, та Ема пожела да обядва там и да я взема чак довечера. Дечицата от класа са много сладки. Всички се струпаха да ме питат дали ще я върна след обяд, като им казах, че остава, те се зарадваха. Много съм щастлива, всичките ми притеснения бяха напразни, както и нейните.
Чакаме снимки Ронка:)
и не бил до края 3 минути кой ще ги гледа,викам и спирай музиката до където го знят не трябвало до края да е и сега само ще гледаме 

Може и да ви разкажа ама не не

Ако не друго, респект имат. Дори и децата на не дотам възпитани родители се държат добре. А пък точно като имат "гости" са толкова милички и кротички.
Ако не друго, респект имат. Дори и децата на не дотам възпитани родители се държат добре. А пък точно като имат "гости" са толкова милички и кротички.

В нашата градина също има ред и дисциплина, респект от учителките и родителите изобщо нямат думата. Ако не им е кеф да има дисциплина, детето е изхвърчало от градината на секундата, да си търси място в София щом не им харесва. Същото се отнася за училището
от което както знаете съм изключително доволна. Нищо, че не е в списъка на елитните училище, децата, които кандидатстват след 7-ми клас влизат в елитни гимназии на първо класиране, без да ходят на курсове и частни уроци, което мисля е най-добрият критерий за преценка качеството на училището. За материалната база изобщо няма какво да се коментира, всичко е на ниво
, без за това да се дрънчат пари от родителите. Значи може да бъде и по друг начин, само желание да има.
, без за това да се дрънчат пари от родителите. Значи може да бъде и по друг начин, само желание да има.

За заплатите ,да вярно е са знаели колко са, но по тая логика не трябва да има изобщо учители . Не съм съгласна ,че този техен труд трябва да се заплаща толкова малко. Има куп други професии които са добре заплатени ,с много преференции ,а работа и стрес са почти нула.
И гледат детето по-добре от мен
Както се очаква, възпитанието им вкъщи не е на високо ниво, ама в градината се държат като всички и на празниците се представят по същия начин.

точно 

Друг вариант е и преди май споделих, да пусна Цвети първи клас догодина.