Деца с диабет - тема 9

• 56 822
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Хммм, аз насрочих преглед също за края на месеца, но тя нищо не ми спомена за смяна на адреса. Със сигурност ли вече не е в Ноневи?

# 556
Хммм, аз насрочих преглед също за края на месеца, но тя нищо не ми спомена за смяна на адреса. Със сигурност ли вече не е в Ноневи?
Да. Аз си записах час на новия адрес и телефон.

# 557
  • Пловдив
Цитат
Ние ще ходим в края на месеца. Новия адрес е Бодимед, ул. Буздлуджа 29
пресечка на бул. Прага:
А, сега......
на мен пък  ми казаха, че:
кв.Борово, ул. Родопски извор, № 45

От сайта "Градска мобилност" разбрах, че от Централна гара може да се предвижиш с трамвай № 7, спирка "ЖК Мотописта" newsm78

Ние пък сега  ще се прехвърлим в Пловдив при  д-р  Златка Мишева.

# 558
Утре ще се обадя да питам, защото имам адрес на листче, даден ми от лекарката. Да не би това да е адреса на  лабораторията, в която ще правим изследванията, а кабинета да е на ул. Родопски извор 45? Добре, че го отбелязахте, че с двете деца щях да се лутам насам-натам. ooooh!

# 559
Когато последния път бяхме на преглед тя беше дала визитка, на която адресът беше в кв. Борово. Освен нещо да не съм разбрала или да са се променили нещата (беше началото на ноември), ако сега е казала Бодимед.

# 560
Когато последния път бяхме на преглед тя беше дала визитка, на която адресът беше в кв. Борово. Освен нещо да не съм разбрала или да са се променили нещата (беше началото на ноември), ако сега е казала Бодимед.
Не, не прави сте. Аз също имам визитката, на нея звънях. Но имам и листче с адреса на тази лаборатория Бодимед, заедно с визитката. Не бях обърнала внимание, че адресите са различни. Явно съм си мислела, че са на едно място както беше в Ноневи. Хич не ми е удобно да се разкарваме до кабинета и до лабораторията, ама каквото такова.

# 561
  • Пловдив
Цитат
Новия адрес е Бодимед, ул. Буздлуджа 29 пресечка на бул. Прага:
Да, това е вероятно адрес на лаборатория, защото ул. Прага не стига до кв. Борово. Прага е доста къса улицата, тя  е продължение на ул. Софийски Герой и върви само от бул. Пенчо Славейков до бул. Скобелев, тоест до Петте кьошета.

И защо ГХ да се прави само в посочената от Константинова лаборатория, това не ми е ясно newsm78
Всъщност ми е ясно и въпросът е риторичен.

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 21:40 от elena123

# 562
Елена, щото съм като гърмян заек спрямо лабораториите  ooooh! Ужас и потрес и нямам вяра на никой и нищо вече!!!

А защо където е Константинова, защото отивайки, направлението ще е в кабинета й, вземам го, правим гликирания и влизаме с готов резултат, за да се коментира.

Елена, пиши повече за д-р Златка Мишева, детски ендокринолог ли е, говори ли с нея? Защото и на мен от вчера ми се въртят такива мисли в главата, а и трябва бързо да действам, вече ни изтече протокола.

Видях, че е на една крачка от нас-значи ми е и много удобно  Simple Smile

Как така досега не сме знаели за тази лекарка?  newsm78

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 09:32 от Кливия

# 563
  • Пловдив
В Пловдив освен доц. Калева има още две лекарки - едната е д-р Мишева (работи в Каспела), а другата е д-р Балабанова (работи в Окръжна). Освен това и трите правят прегледи и дават консултации и в медицинският център, който се намира на бул. "В. Априлов". Ако някой се интерисува мога да дам телефоните им.

# 564
Здравей те!Ние също се местим при д-р Мишева.Калева ни отказа-не работила с помпи.Представителя на Наномед ни насочи към нея.Останахме очаровани от Мишева.
До скоро Калева е била единственато за цяла южна България.Мишева и другата лекарка са бели стажанти на Калева,така че те практикуват от скоро.

# 565
  • София
Таня, справяте ли се? Hug

# 566
Да, ето това ми се губеше. Били са стажанти при Калева, а не в София тези двете лекарки. Което не значи, че са по-лоши  Peace

Когато човек иска да учи, все ще намери начин  Simple Smile

# 567
  • Пловдив
Те още не са  сложили помпата.

# 568
Елена, аз днес вземам направление на д-р Мишева. Значи заедно се местим  Simple Smile

Между другото искам тук да изразя благодарността си към д-р Константинова-при нея сме били цели 13 години и съм страшно доволна, винаги е била много внимателна и мила, минаваше ни на новите инсулини без колебание и винаги търсеше доброто за детето ми   bouquet

Просто вече "детето" е на 15 и половина почти и така или иначе ще ни се наложи да минаваме на ендокринолог за възрастни, а и това пътуване до София много ме бъркаше.

# 569
Здравейте на всички!Ще поставим помпата в началото на февруари.Д-рМишева ни препоръча първо да направим иследване за антитела,което се испраща в Германия и се бави около десет работни дни.Ще иследваме GAD-антитела и IA2-антитела.Тези иследвания показват вида и информация за състоянието на диабета.Порових се в интернет кадето прочетох/незнам колко е вярно/,че дори иследването показвало причината за възникването на диабета-наследствена,след вирус,ваксина или друго.Съществувало също вариянт да има  проблем на друг орган,който отключва диабита и тогава започва личинието му.Също така иследването показвало дали и децата на деабетика са застрашени от диабет.Другото което е,че все повече деца имат диабет тип 2.С това иследване целим да се докаже диабет тип 1,важно е тъй като помпите са не подходящи за диабет тип 2.Горе-доло това запомних от прочетеното.
На вас правили ли са такива иследвания?

Общи условия

Активация на акаунт