Деца с диабет - тема 9

• 56 867
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Може ли някай да даде актуален адрес на д-р Константинова?
По-напред майките бяха писали за ул. "Родопски извор" № 45.

# 721
А други за улица "Прага"

Някой ходил ли е вече, та да каже от първа ръка?!?

# 722
  • София
mimes беше писала за лаборатория, където ги е пратила, коята е пряка на "Прага" - адресът е на "Родопски извор". Но дано наистина някой даде точен адрес, защото вероятно има и вход, етаж и тн.

# 723
Доколкото разбрах, това е пак някъде в центъра на София, така ли?

Понеже ще пращам човек, искам точна информация, за да не се лута  Peace

# 724
Кливия, ние сме на преглед на 31.01. Обадих и се и разбрах от нея, че кабинетът и е на "Родопски извор", а изследванията ще се правят в БОДИМЕД.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 16:01 от Gligi

# 725
  • Пловдив
http://www.bgmaps.com/old/
Илиана, пишеш адрес и мястото излиза в кръгче. Отстрани има намери спирки и ще покаже всички превозни средства, които спират близо до адреса.

# 726
Елена, аз си разпечатах отдавна адреса, просто исках да съм сигурна, че е този  Peace

Пак вторник и сряда следобед ли приема?

# 727
Ами Родопски извор, за мен далеч не е центъра...
Та като намерите улицата, тя е еднопосочна, гледате от лявата Ви страна нова розова кооперация, точно преди оградата на едно училище, като педиатрията не е на самия Родопски извор, а 5 метра по малката перпендикулярна улица.
....
Дано да съм била ясна, защото с кръгчето на картата не е много лесно!

# 728
Аз ходих при Константинова миналата седмица на "Родопски извор".На първи етаж.

# 729
Много ви моля, пишете за приемното време  Peace

Стана ясно, че адресът е този.

# 730
Имам едно въпросче.От ТЕЛК решението ни се полага един път годишно балнеолечение и рехабилитационни услуги.Искам да заведа детето февруарската ваканция някъде на планина,та въпроса ми е има ли изброени определени хотели или поч.станции ,които трябва да посетими и каква е процедурата.Все така става ,че лятото не можем да отидем на лагерите организирани от асоциацията.

П.П.   Да не ни заключат темата?

# 731
Здравейте! Simple Smile
Притесних се преди малко,защото к.з на малкия беше 13,7 ммол.Сутринта в 8ч слижихме инсулина като к.з беше 6,8ммол.Точно 2 часа след това,13,7.Чудя се защо е това високо ниво newsm78
Дали сме имали скрито хипо или е от нещо друго?При все че вчерашния профил е хубав.Ето го и него:7ч-5,3;9ч-5,3;13ч-5;15ч-5,3;19ч-7,2;21ч-5,4 и 02ч-6,3.Ието ти днес изненада! Sad
На какво ли се дължи? newsm78

# 732
Здравейте! Simple Smile
Притесних се преди малко,защото к.з на малкия беше 13,7 ммол.Сутринта в 8ч слижихме инсулина като к.з беше 6,8ммол.Точно 2 часа след това,13,7.Чудя се защо е това високо ниво newsm78
Дали сме имали скрито хипо или е от нещо друго?При все че вчерашния профил е хубав.Ето го и него:7ч-5,3;9ч-5,3;13ч-5;15ч-5,3;19ч-7,2;21ч-5,4 и 02ч-6,3.Ието ти днес изненада! Sad
На какво ли се дължи? newsm78

Лично според мен КЗ на пиковете е нисичка. Прехвърли малка част от ме ждиинната закуска отпред, за да си осигуриш по-високичък пик, т.к. тогава инсулинът е най-бърз. Тогава трябва да има от до 3 ммол разлика...не винаги се постига Simple Smile

ooooh!Леле, забравила съм как се пуска нова тема. Никъде не виждам бутонче "Създай/открий нова тема" ...

А защо е тази 13-ка... зависи от храната, която си дала  (да не е много бърза) и дали малкият е ял по-бързо/ по-бавно от обикновено. Паузата същата ли е като вчера?

# 733
Gligi,паузата беше дори по-голяма от вчера, а храната е 4ХЕ и е както обикновенно,т.е нищо забранено или извън диетата!
Вие,как сте?Как се справяте?Как са стойностите на твоето захарче?Мн. Hug от нас!

# 734
  • София
Момичета (и момчета), пуснах нова тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637473.0

Общи условия

Активация на акаунт