Цьолиакия-тема 7

• 176 949
  • 859
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте.От къде може да се купи брашно на Квалитет?Благодаря предварително.

# 481
Здравейте.От къде може да се купи брашно на Квалитет?Благодаря предварително.

http://dietmag.free.bg/produkti.html

# 482
Thomasito Благодаря много

# 483
Момичета имам машина на Мулинекс,интересувам се от точната рецепта за безглутенов хляб,и с какви видове брашно мога да го направя?Благодаря предварително.

# 484
# 485
I na men ne mi se polu4ava6e hliaba ,no blag. na receptata na BIsi stava vseki pat super  mersi otnovo  Hug

# 486
Zdraveite Mami iskam da Vi pitam kak stoi vaprosa sas polaga6tia im se sanatorium nikoi polzval li e i kade moje da se otide i tn.................... Mnogo blagodaria predvaritelno Grinning

# 487
Здравейте мами!Искам да ви питам някой разбра ли как се казва хотела на Свети влас,който предлага безглутенова храна?

# 488
Zdraveite Mami iskam da vi pitam pi6e 4e moje produktite na koka kola vsi4ki li sa bez gluten kola fanta tonik studen 4ai sokove kapi,za6toto az mu davam  sokove kapi i i studen 4ai i ot vreme na vreme po malko ot gaziranite ,no imam 4ustvoto 4e kato dam studen 4ai i ne mu e dobre molia vi napi6ete dali davate capi i studen 4ai

# 489
Имаше ли някъде списък на магазините за безглутенови храни и заведения по градове?

Явно въпросът е актуален за новите, защото само на тази страница има два въпроса в тази насока  Laughing

# 490
Здравейте,от 3 години дъщеря ми е на тази диета,беше на 1година когато й откриха Цьолиакия и от тогава все се питам има ли надежда това някога да свърши.Лекарите или по точно д_р Панталеева казва,че оставало за цял живот.Моля кажете ми и Вие с вашия опит какво мислите.Може да се каже че сме привикнали към този начин на живот,но сега си има братче на 10мес. и се притеснявам когато му дам нещо за ядене а на нея не може (крия се) Sad

# 491
  • вече в собствен дом
Здравейте на всички. Дъщеря ми е на 1г. и7месеца. Преди месец и половина изхожданията и станаха по-редки и често има слуз. Не са много на ден- два или три пъти. Правихми микробиология- чиста е. Пие пробиотик.  Пие и безлактозно мляко.  Моля ви да ми кажете дали може да се касае за алергия към глутена и какви бяха точно симптомите на вашите деца, когато ви поставиха тази диагноза, защото доста съм се притеснила.
Благодаря ви много.

# 492
Най добре е да се обърнете към гастроентеролог,да прегледа детето и направи необходимите изследвания.
Симптомите може да има много и най различни ,а при други може и да няма.Характерни са диария,подут корем,газове,загуба на тегло,обрив,депресия,някои дечица спират да говорят ,да се движат.
При моето дете симптомите бяха - разстройство до 10-12 изхождания на ден,подут корем,повръщане,загуба на тегло,спря да върви и да говори.
Надявам се при вас да е нещо временно ,но е хубаво да направите една консултация. Peace

# 493
  • вече в собствен дом
В момента сме на безмлечна диета, за да видим да не е от лактозата на млякото. И ако след това продължават тези изхождания, мисля да се насоча към тези доктори, които вие препоръчвате на първа страница, за да направим някои изследвания.
Благодаря за отговора. Ще се радвам и други да се включат. Peace

# 494

Публикации: 31

Re: Цьолиакия-тема 7
« #488 Нед., 29 Юли 2012, 12:14 »

Zdraveite Mami iskam da vi pitam pi6e 4e moje produktite na koka kola vsi4ki li sa bez gluten kola fanta tonik studen 4ai sokove kapi,za6toto az mu davam  sokove kapi i i studen 4ai i ot vreme na vreme po malko ot gaziranite ,no imam 4ustvoto 4e kato dam studen 4ai i ne mu e dobre molia vi napi6ete dali davate capi i studen 4ai    Molia Vi koito e napisal 4e produktitte na koka kola stavat da mi otgovori

Общи условия

Активация на акаунт