Къде в София продават по-евтини памперси?

• 4 018
  • 9
  •   1
Отговори
  • София
До неотдавна купувах пелените за еднократна употреба на дъщеря си основно от Кауфланд или другите големи хипермаркети. Докато не открих, че има не по-лоши по малките магазинчета.
Бях си открила едно магазинче в Разсадника, в което гащичките ни излизаха по 36 ст/бр., за сравнение същия размер гащички на Pampers струват близо 80 ст/бр, на Baby Love - 61 ст/бр.
Ползвала съм и от по-скъпите и от по-евтините. Няма голяма разлика в качеството, макар че в цената разликата е в пъти. От известно време магазинчето, което споменах по-горе е затворено.

Ако знаете други магазини или складове в София, където продават по-евтини памперси, моля пишете.

# 1
Пелени или гащички търсиш?

# 2
  • София
И двете. През деня слагаме гащички, като спи - пелени.
Вчера открих едно магазинче в Красна поляна.
Продават на Pipi и цената е добра. Излизат по 35 ст/бр.
Ако знаете други магазини, пишете.

# 3
В момента Пуфис могат да се намерят на добри цени. Не знам кой размер ползваш, за да ти кажа цената на бройка. В Кауфланд 4-ти размер (70бр) на бройка излиза около 0,34лв на бройка (цената на пакета е 23,89  newsm78).

# 4
  • София
Добре е като цена. Утре ще се разходя до там.
Когато малката се роди (преди 1г.6м.) почти всеки път, когато ходех до Кауфланд имаше промоция на пелени (Памперс, Пуфис, Либеро...) и успявах да купя на добра цена. Спомням си, че джъмбо пакет идваше около 20 лв. Сега много рядко на промоция го намирам за 23 лв. Последните няколко месеца купувах на Baby Love в DM. Техните са много тънки и издържат на "натоварване".

# 5
А за "Памперс" знаете ли място, където се продават на добра цена? ( в момента в "Кауфланд" са на 26.60 - все си мисля, че има и по-евтини...)

# 6
Памперс много си смениха опаковките и не мога да им хвана спатиите. Има в Кауфланд опаковки за 34лв, в Карфур около 47лв, в Метро имат на промоция за 29лв. Бройките на пеленките са различни и уж има спестяване на единична бройка. В момента обаче на бройка идват най-изгодно Пуфис, а и на пакет. Джъбо пакета може да се намери на цени от 20,99 до около 22 лв като са на промоция. Гледам, че и в БГ мамма се въртят реклами. За Либеро и Хъджис не съм запозната как са като цени и опаковки.  Peace

# 7
  • София
Az i ti, пробвала ли си на Baby Love?
За определен период купувах на Памперс в едни кашончета, харесваха ми защото бяха тънки и ми идваха сравнително изгодно. Преди няколко месеца надуха и техните цени и минах на Baby Love. Има ги в магазините DM.

# 8
Вярно ли е, че Baby love са разградими?

# 9
На женския пазар,или както аз му казвам на пазара Кирков в горната част откъм Екзарх Йосиф има едно магазинче навътре в един двор та там има памперси от 5 до 50 стотинки!Аз преди купувах оттам гащи за мойта мисля че бяха към 27-28 ст. и беше супер!Отдавна не съм ходила там защото вече нямаме нужда,но проверете!Ако някой иска на лични мога да му обясня точно къде се намира!Поздрави на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт