True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 768
  • 702
  •   1
Отговори
# 300
 Grinning Виж, горе си редактирах мнението. По-добре довечера, я, да се насладиш пълноценно.

# 301
  • София
Ще захапат юздите е как..ако искат да им се доверяваме ще тряя да действат бързо. Но да довечера ще се наслаждавам на Суки, Ерик и ситеее. Пропуснах да кажа дърпайте от DMCA-removal-from-Google, защото в замундата яко бавят сериите, не само на ИК, а изобщо на всичките ми сериали +тва изтриха всички сезони на ИК което е яко тъпо и не дадоха смислено обяснение защо са изтрити предишните сезони.

# 302
Аз на замундата вече много й набрах, още от QI ме ядосаха, а като изтриха ИК вече преля чашата.

# 303
  • София
Пуц QI кво е? О те отдавна преляха чашата  не стига, че изтриха ИК, бавят ми всичките ми сериали, не качват навреме знамето с суб и се карат с всеки потребител, освен това не дават и фейсстраницата да си изрекламирам на ИК-то.

# 304
Онова комедийното предаване, на което правя субтитри от няколко месеца.  Grinning

# 305
  • София
аааааа ако продължават си ги пускай в DMCA-removal-from-Google там са егати любезните пичове Simple Smile и не банват заради това че не са на кеф

# 306
  • EU
Тъкмо и аяз щях да се оплаквам от тези в Замунда. Свалих серията и все нещо не тръгва и не тръгва  smile3516
Джес отивам да  видя p2pbg  Peace

# 307
  • София
отивай DMCA-removal-from-Google нямат проблеми с файловете поне... и си вървят идеално, че на мене миналия път не иска да тръгне 2 епизод

# 308
  • EU

Отидох и свалих  Hug

# 309
ГледАх  bowuu

Мамин златен, рус бебевикинг  Joy

Тарището разбира се успя да ме издразни още в първата сцена, в която се появи.

Youtube клипа голем смех ... white trash all the way  Laughing

Били и Джес ми харесаха много.

Лафайет е много красива както винаги с пърхащите си мигли  Flutter

Алсидео ... майкоу  Embarassed  Чудна усмивка има тоя човек, остави ти другото.

Пантерите са си ми гнусни както винаги. Не можаха ли да ги направят хиени или койоти. Аз пантерата я свързвам с красота, а не с мърляви, парцаливи същества  Crossing Arms

П.П. Не съм писала в бяло, защото мисля не издавам нищо реално.

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 17:07 от Fiama

# 310
Да, наистина, странен поглед върху пантерките, какви са помияри. АМа то от системно кръвосмешение такива са се получили.

# 311
Злате, чух тЪ, чух тЪ, ама днес нищо няма да ти правя  Laughing
Минах метър  Mr. Green

Съчувствам ти за гадния ден!  Hug Дано утрешния да те компенсира!

# 312
Учи, мойто момиче, да сполучиш  Mr. Green

# 313
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 314
  • Ænima/Albuquerque
Щом и аз го забелязах... считааай!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт