True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 794
  • 702
  •   1
Отговори
# 285
Ау, ще се гътна - не мога да отворя арената, за да си сваля епизода  #Cussing out  Нали DMCA-removal-from-Google беше адресът? 

Добър ви ден, че си забравих маниерите от нетърпение!

# 286
Това е адреса, да, що не пробваш от другаде да го дръпнеш?

# 287
Успях да я отворя най-накрая през прокси. Дърпам и дано да устискам до довечера, че по-добре се концентрирам по тъмно  Laughing

# 288
Въх, защо този мазохизъм! Гледай я просто два пъти.  Mr. Green

# 289
Да ти кажа, натам клонят нещата   Laughing

# 290
Мара бе!
Днес е най-гнусния ден в живота ми и направо забравих, че има серийка.
11.07 е ад.
1. На тръгване за работа Илко чукнал Адрито, милото паднало под колата, Илиян чул писъци и скочил. Изкарал го от измежду предната и задната гума  Cry Слава Богу на детенцето му няма нищо, само ръчичката му е малко одраничка. Но ние се изумихме, а Емито е много стреснат;
2. Понеже не сме способни да стоим на работа ни освободиха и си прибрахме децата от ясла и градина. На връщане изсипах Адриян от колелото, докато слизахме от един висок тротоар  Rolling Eyes
3. Дебитната ми карта се е спукала и не можах да си платя покупките в хипермаркета  ooooh!
4. Исках да повозя Адри на количка пред магазина, глътна ми 1-я лев и ни тръгна бракмата, ни парите ми върна, ма на тва майната му;
5. Прибирайки се вкъщи /откъдето няма да изляза повече цял ден/ разсипах пакетите с брашното и 6 пакетчета се спукаха  Crossing Arms

Днес съм пред самоубийство  smile3515

Злате, чух тЪ, чух тЪ, ама днес нищо няма да ти правя  Laughing

# 291
Ох, Кате, има такива дни. Стойте вкъщи и не си подавайте носа навън.  Hug Заради жегата ли ви освободиха? Кво питам, като знам... Ужас.

# 292
Кате, ужас, добре, че детето е добре! Опитай да се поуспокоиш, въпреки че доста стрес ти се е събрал  Hug

# 293
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, Кати, днес си героиня Sad Hug

# 294
  • София
Добър ден Simple Smile
Катважното е, че детето е добре останалото майната му ще се оправи.
Ох егати жегата и изгледах няколко гифа на ИК и направоо до довечера за серията ще откача

# 295
  • КиТ
Ох Кате много гадно,стой си вкъщи и се поуспокой  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

В замундата вече има субтитри,за нетърпеливите!

# 296
  • София
В замундата вече има субтитри,за нетърпеливите![/b][/i]

Въх супер е тва...ама в офиса не ни дават а и не си падат по вампири...

# 297
В замундата вече има субтитри,за нетърпеливите![/b][/i]

Въх супер е тва...ама в офиса не ни дават а и не си падат по вампири...

Не е супер, щото не смея да си представя какво им е качеството, за толкова време...   Изчакай си до довечера, тогава трябва да излязат читави субове.  Wink

ПП Биват, не са фатално зле. Лаская се от мисълта, че имам принос за скоростта, с която превеждат тия две девойчета - миналата година ги бавеха по два-три дни, помните ли, Джес, Като? Тоя сезон като видяха някой по-бърз да видиш как захапаха юздата.  Mr. Green

# 298
Аз не смея и блоговете, които следя да отворя, че ще са пълни с гифове, пък и без това съм достатъчно спойлирана. Ама май ще си я пусна накрая, то и без тва в тая жега няма какво да правя, какво да се самонасилвам до вечерта  Laughing

# 299
  • София
Пуцтака или иначе ще си чакам до довечера та да се насладя на серията, както казах в офиса няма как, а и вампир в офиса съм само аз  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт