True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 836
  • 702
  •   1
Отговори
# 270
  • Ænima/Albuquerque
не знам, ама може да остане за догодина, че три филма с него за 1 година... ще вземе да втръсне.

Луда гъба! Сарказмов 2, тая година 4 броя ще извади, хич нямам против да го зяпам.  hahaha

# 271
Мчи знам ли, не искам от преекспониране да си навреди на кариерата.  Mr. Green Но не би, октомври излизал.

# 272
То и от филмите зависи. Като гледам Сашо какви ги е наредил, не съм особено "развълнувана". "Меланхолия" ми се струва отвлечен, въпреки добрия каст, "Батълстар Галактика" е някаква ми ти sci-fi чудесия, само Straw Dogs ми е интригуващ. Пък и русият е гадинка там  Laughing

Щуротийки  Joy

# 273
  • Ænima/Albuquerque
Ееехехехехех  hahaha

# 274
Аз тайно ще ви призная (само Ката да не ме чуе), че хич не са ми чисти помислите към Алсид  Heart Eyes. Стигнах до момента, в който се появява той и слънце ми изгря на екрана. Дано за серията другия понеделник вече да съм ви настигнала.

# 275
 hahaha hahaha hahaha

Видя ли сега, Фи, защо сме с настръхнали щикове. Същото беше и миналото лято - черното затъмни русото, поне за известно време и се видяхме в чудо.  Mr. Green Ма Злате, ти си културен запалянко, нали, да не те мисля.

Мен трейлърът на "Меланхолия" ме позаинтригува, изглежда обещаващо мрачен, пък и нищо не съм гледала на Триер, може би е време да го изпробвам, знам ли.  Thinking А Сашо е готин в Generation Kill.

# 276
  • Ænima/Albuquerque
Aaaхааахахах, ще умирам!
Сашо вика на Суки "I know i'm a vampire, Snookie!"  smile3532 smile3532 smile3532

# 277
 Joy
Ай дубрутру!  Hug

Много малко Алсид  Crossing Arms и като екранно време, и като плът  hahaha

# 278
Добро утро! Hug

Фи,страшно творчество,страшно... Joy  Ако са по-малко от 1000 серии,ще се вдигнем на бунт Mr. Green

Като ма,ти свърши с комиксите и на турски сериали ли мина? Joy

А Сашо е готин в Generation Kill.

smile3521

П.С Оф,следобед съм на работа.Ще гледам новата серия по нощите........ако има субтитри Confused

# 279
  • Ænima/Albuquerque
Абе, тая дъртата вещица, спешно трябва да си издуха носа и да лекува тоя синузит...

# 280
Чак сега тегля, заранта забравих, егати.  ooooh!

Снуки, а?  hahaha

# 281
  • Ænima/Albuquerque
Снукиии!  smile3532 smile3532 smile3532
Край! Излезе и име!  Mr. Green

# 282
  • София
Оф! ОТивам да тегля, ама сигурно ще гледам довечера... Ще правя опити да зарибя и мъжката ми половина...  Mr. Green

Добро утро   Blush

# 283
Ах, ах, ахахаааа! Чудесен епизод, много смях, много! Финалната реплика на Снуки беше пиронджия. Само за Джейсънко сърцето ме заболя, бедний, бедний Хаймеее!  smile3532

# 284
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Знаех се, че не трябва да чета тук, сега ми разбудихте любопитството и ще тръпна до довечера Laughing

Общи условия

Активация на акаунт