True blood season 4 - Имаме си нов крал. Да живее кралицата! - тема 42

• 17 941
  • 702
  •   1
Отговори
# 90
Добрютро и от мен smile3507

# 91
Добро мрачно утро  Mr. Green
Ай по едно фрешче

Аз такова съм фрешче: сънувах, сънувах  newsm68
Сънувам, че с Робърт Редфорд скубим трева на брега на Дунав по една общинска програма /много се зорих да го докарам на Де Ниро, но си оставаше Редфорд/ и аз му разказвах как веднъж съм спечелила от томбола вечеря с ТВ-звезда и съм водила Джо Манганиело на концерт на Сепултура. Само че на сцената се качила Кичка Бодурова и да не разочаровам моята звезда съм му изпяла на Мотърхед Don't Let Daddy Kiss Me . Накрая Джо ме похвалил колко старателно съм виела. Сега като се замисля това не е било точно комплимент  Thinking но пък тогава ми се стори досущ като предложение за seх  newsm53

# 92
Искам да добавя, че тая убавица е за мен. Заплюх си я

Janina Gavankar / Луна с една дума

# 93
Ти, мило ми хАни ко си турила Нинчето да те краси. Я слОжи си Иън, тъй и тъй ти е тръпка. Само да не се впусните в ръкопашен бой с Лейтинанта  Laughing

# 94
Не ми са трепи с който и да е. Всеки си е определил кой на кого е. Той както и бате Сашо са ми тръпка, но ша знайм само аз и ти hahaha Тъй чи Нинка ша ми седи там, по нататък можи да са сборим за Йън. Сигъ ша си бъда с Иленка newsm10

ПП А пък нъл е и малко наша кръв. Ша я поддържам newsm44

# 95
Не ми са трепи с който и да е. Всеки си е определил кой на кого е. Той както и бате Сашо са ми тръпка, но ша знайм само аз и ти hahaha Тъй чи Нинка ша ми седи там, по нататък можи да са сборим за Йън. Сигъ ша си бъда с Иленка newsm10

Бре! Имаме еднакъв вкус! И двамата няма да ги върна....имам слабост към лошите момчета! Laughing

# 96

Бре! Имаме еднакъв вкус! И двамата няма да ги върна....имам слабост към лошите момчета! Laughing

Ако бяха мои и аз бих се трепала за тех. Ама както бях написала всеки си е определил кой за кого е. Тъй чи споко само ша си гледкам и ша им съ радвам у нас. newsm53

# 97
Катооо, почти успя да ме събудиш.  smile3532

Не навивай Хани да си слага св. Дамян, мола та! Така ми е добре без него...  Twisted Evil

# 98
Я ги вижте наште кви са хубавци. А Анка колко е щастлива  hahaha

# 99
  • София
Минавам да ви почерпя, че дъщеря ми навършва днес 2 години

Като свърши данданията, ще наваквам с писането Mr. Green

# 100
 newsm59

Данкеншойн. Да ти е жива и здрава малката. Само радост да ти носи . Много усмивки и по - малко бели да прави. Още веднъж да ти е жива и здрава.

# 101
Нели, да ти е жива и здрава, и да не са чести рачешките "настроения".   bouquet

# 102
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Mr. Green

Нели,да ти е жива и здрава щерката!  bouquet
Катаржинооо,умрех ма,Кичка Бодурова. smile3532

evi99,споко бре. Wink
Колкото повече НЕ понасяте краля,толкова повече мий кеф на мене. Mr. Green

# 103
Kaте, с тва скубане на трева ме уби ... какви сънища сънуваш rotfImbo

NellyR, честит празник на дъщеричката ти, само хубавини да я съпътстват в живота!

На Дневниците им гледах само първата серия, ама много тийн ми дойде, което нямаше да е такъв проблем, ако имаше с какво да оплакна окото, а то нито единия не събужда трепети в мен  Laughing  Нинчето бива, има много приятно дрезгав глас.

# 104
Да бе, и аз не плакнах око, ама се поддадох на натиска от околните, всички го гледаха, та аз да не изпусна. Нинчето е много сладка, много.

Общи условия

Активация на акаунт