Отговори
# 75
  • Полски Тръмбеш
ДООБРО УТРОО  Grinning
 Praynig САМО С ХУБАВИ ЕМОЦИИ ДА СЕ НАПЪЛНИ НОВАТА ТЕМИЧКА
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!
 Praynig ЗА ВСИЧКИ В НУЖДА

ПОРЦИЯ  Mr. Green

хихихихи  Heart Eyes

ставам да си правя и за мен кафе после пак  Hug

# 76
Добро утро прекрасни!

Много е мрачно навън, но се надявам по- късно да се покаже слънчице!

Честита месечинка на Еван! Да е все такя усмихнат! Честито и на другите месечинковци!

Дидишонче Hug липсваше силно! Къде се преместихте?
Пожелавам ти много любов и радост в новия дом!

За срещата- ако искате да се срещаме сега, в четвъртък от два часа на централния вход на Южния парк, както ховорихме с отказалите се вчера.

Албенка да не плаши така майчето си. И Елиза веднъж така се беше захласнала от глад след банята и както беше гола я увих в пелена и одеало и така я кърмих. После се обличахме и оправяхме. Сега гледам да я храня преди да е прегладняла.

Хубав и слънчев ден!!!

# 77
  • софия
Дидишонче Hug липсваше силно! Къде се преместихте?
Пожелавам ти много любов и радост в новия дом!

За срещата- ако искате да се срещаме сега, в четвъртък от два часа на централния вход на Южния парк, както ховорихме с отказалите се вчера.

Благодаря!
Сега в Симеоново, по-точно на Симеоновско шосе, преди Симеоново, но...
ето, фук фук !

http://slav-stroy.com/index.php?gallery=1&obj_id=3

за срещата съм на линия!

# 78
Добро утро

Черпя веднага за моята пораснала буболечка Heart Eyes

за мамите :
коктейлчета,които да пийваме
тук -

ХУбав ден днес на всички,въпреки дъжда- ние отиваме на очен  Confused

ДИДИ-честит дом-много детски смях да кънти в него и разбира се любов и спокойствие за Вас с татето-свиква се с всичко  Hug
Янче-не е страшно,тя Хепи е писала винаги дават АБ   Peace

Хайде че моята 5месечна месечинка се обажда  Mr. Green

# 79
Добро утро!

Дидишон, мислех че си ни сърдита, но си извинена!  Wink
Да ви е честит новия дом и да го изпълните със смях!   bouquet

Честито на днешните месечковци!

Мецанке, защо тормозиш така Бенито!  Naughty Ааааааа, ще се караме май!  Wink

Времето днес май ще е доста тъпо като гледам ...  Confused
Май щях да казвам нещо ... Май, май забравих, както обикновено!
Нищо де, после!

Оф, палчета на Ивето и Ади

# 80
  • софия
За какво да Ви се сърдя, та вие сте такива душички....

Просто много, много работа покрай това местене, не си мислех, че е такава хамалогия.... преди няколко години отидох да живея при мъжа ми със сакче с дрехи .... а то колко боклуци се събурали после....

Обичам Ви, наистина се извинявам, ако сте си помислили така!
А пък аз съм такъв човек, че някой или нещо ме дразни си казвам "право, куме в очи", така, че ако нещо ме е обидило ще си кажа, спокойно !

Целувам ви, ставам, че почнаха да мърдат, кой за внимание, кой да става, кой отива на работа...

# 81
Минавам за бърз запис по- късно ще имам време да ви чета.
Ние сме добре. Стиснете едни палци, днес съм на контролен преглед за астмата Praynig
Честити месечковци и до по- късно

# 82
Добър ден дами Heart Eyes Hug
Абе гледате ли Гълъбинка #2gunfire, как така тази докторица мери туй дете с дрехите и го изкарва 8 кила, забележете с дрехите  Naughty и вика ми много са 8 кила, ми и аз Борянка ако я меря с дрехите я изкарвам колкото си искам и съм доволна Mr. Green ooooh!

Стиснати палчета на Ади Praynig Hug
Дано всичко да е наред и да се прибирате още днес в къщи Hug
Честито на месечинките!
Янче,не е страшно ваденето на мъдреца, по-страшно е не яденето на Даниелка #Cussing out
Мецанка, дано повече не се повтарят такива случки при вас и да не те плаши така Албенчето Praynig Hug
Мим, какво си му правила на тоз младеж та така подскача като ужилен hahaha
Момичета има ли други които си "отглеждат" децата на пода newsm78,на мен ми се струва че на твърдата повърхност им е по-лесно да се обръщат и да правят опити да пълзят Peace
След малко още...
А Булче браво за килцата, аз пък не пазя никви диети и мъжът ми само ми дудне каква съм дунда Sick

# 83
Наде, скоро и наш човек ще слезе на пода. Баткото там съм го гледала. Един дебел домашен вълнен  юрган, чаршаф и одеяло и човекът отгоре се размазва от кеф  Mr. Green
Дидишонче  Hug
Нещо щях да казвам още, ама  smile3537
Янче, кътника ще ти го дръпнат с упойка, няма и да усетиш, след два дни няма и да го помниш  Hug Ако си късметлийка като мен ще има и кой да те сваля в лекарския кабинет  Rolling Eyes Бях с 5, даааам 5 упойки една след друга. Чакала достатъчно от немарливост и се наложи да ми стърже и костта, но пак не боля. Обаче с 5 упойки устата ти виси много странно и не можеш да си контролираш слюнката. Усещаш я, че тече чак някъде ниско под брадата. И така чаровна един "пич" ме сваля в продължение на 3 часа  Rolling Eyes Каза, че съм много хубава!  Laughing

# 84
Обаче с 5 упойки устата ти виси много странно и не можеш да си контролираш слюнката. Усещаш я, че тече чак някъде ниско под брадата. И така чаровна един "пич" ме сваля в продължение на 3 часа  Rolling Eyes Каза, че съм много хубава!  Laughing

Сигурно е мислел, че ти текат лигите по него!  Joy Joy Joy

# 85
Охх, тая Гала как ме нерви. И тая руста не й знам името. Само се хвали как детето й пълзи и го бута напред пък то си стои. А този доктор Алексиев точно преди малко каза, че децата като станат на 4-5 месеца и започнат да пълзят Shocked
Значи моето дете е много изостанало, не може да се върти и не може да пълзи Rolling Eyes
Само ме изнервят тия.

# 86
Охх, тая Гала как ме нерви. И тая руста не й знам името. Само се хвали как детето й пълзи и го бута напред пък то си стои. А този доктор Алексиев точно преди малко каза, че децата като станат на 4-5 месеца и започнат да пълзят Shocked
Значи моето дете е много изостанало, не може да се върти и не може да пълзи Rolling Eyes
Само ме изнервят тия.

Какво им се връзваш!?
Аз напоследък не я и гледам.Даже съм забравила,че има бебешка рубрика в сряда.
А за пъллзенето....твърде рано ми се вижда.Мойта Лекси чак пропълзя на десет месеца, голяма мързелана беше.По едно време си мислех, че направо ще проходи, без пълзене.

# 87
Хахаха! И аз много се смях! Като станело детето на 3 4 месеца и като се изправило да пълзи......офф явно и аз трябва да бутам дЯтито и да го карам да пълзи , че е супер изостанал!!  Thinking  Crazy А бе луди хора, изключае докторката! Знам си аз, че не трябва да гледам тв, но пусто време....не става за разходки..
Наде, моето бебе винаги го мерят по памперс и боди и никога не махаме грамчета, но не мисля че има и нужда.Пък и тя според мен съобрази с какво са облечени, защото на момата махма 100 грама, а на младежа , заради дънките махна повечко. Мен ми е по-вълнуващо колко е пораснал на дължина- не за друго ами повечето см водят до смяна на гардероба, а аз мнооого обичам да му търся дрешки.  Flutter

# 88
Аз го пропуснах, но накрая чух че следващата седмица ще говорят за захранването!
И не разбрах, защо за всичко се водят по Дарис?
Аз съм захранила преди месец и половина, благодаря им за съветите!  ooooh!

# 89
Аз вече почвам да си мисля,че тая бебешка рубрика при Гала е само за да се изфука тая русата,Даниела.Грам не им обръщам внимание,да си дрънката квото искат,дреме ми на капата!  smile3502 Аз мисля да атакувам банкомата!Дано има парички  newsm17 че трябва да взимам пюрета и сокове!
Готин ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт