Отговори
# 150
  • София
 newsm74 Комплименти

# 151
number11, не правим упражнения, а просто го хващам за крачето и ръчичката и го обръщам, после на обратно. Така след няколко пъти, той започна сам. Все още му помагам, защото му е трудно да си изважда ръчичката, която е отдолу. С малко опити ще стане, утре продължавам. Честно казано, досега не бях правила нищо и затова не го влечеше, мислех че сам ще се сети, ама той не... Grinning

# 152
Абе то май не е за комплименти, защото все още не смятам за редно да си се месим в темите...Честно да си кажа, че не се намесих преди, ама май и ние прекалихме с дискусиите към януарки-то там не съм и изчела всичко, та не помня кой отде почна, айде да не се изказвам. Пък и не пиша редовно тук,че да се меся в другата, но пък си мисля,че въобще не е редно да ни коментира някоя от там-която и да е тя. Peace
Трябва да се науча да броя до 10, преди да предприема каквото и да е в този живот. Mr. Green Скоро дори се замислих,че понякога било хубаво май да пуши човек...

# 153
абе защо никой не ни честити столчето Cry баси кви сте.....захаросани
картинка Ви сложих, да не би да не ме прочетете и пак  Blush

шегувам се, столчето ни е много хубаво, Бобо го хареса май-риташе в него  Mr. Green

браво Лорис  Hug

# 154
number11, не правим упражнения, а просто го хващам за крачето и ръчичката и го обръщам, после на обратно. Така след няколко пъти, той започна сам. Все още му помагам, защото му е трудно да си изважда ръчичката, която е отдолу. С малко опити ще стане, утре продължавам. Честно казано, досега не бях правила нищо и затова не го влечеше, мислех че сам ще се сети, ама той не... Grinning
И аз пробвам същото, но нещо не ни се получава. Та реших, че може да има нещо по-ефективно.  Simple Smile
Ще продължа да упорствам и ще стане.

# 155
абе защо никой не ни честити столчето Cry

Тъкмо си мислех, да си поправя грешката!  Mr. Green
Честито ви столче! Много да папка в него послушното момченце!  Hug

Скоро дори се замислих,че понякога било хубаво май да пуши човек...

Не ми напомняй, че и аз всекидневно стигам до тоя извод, ама още удържам фронта!  Tired

# 156
Нещо ми е смотано...ама да се разпиша за вечерната проверка...

Малкия ми разказа играта днеска - едвам заспа е сега, киселицата нйедна  Tired

Сега ще видя какво ни разнасят в съседната тема, ма тва съседи да имаш, нормалните неща както в живота  Wink

Честито ви столче Лорииии - със зраве да си го мажете  Mr. Green

Хепи, не се връзвай на слобнички подмятания на колеги, свиркай си само  Whistling Hug

Софи, вие сте 8700, ама ние тия 8500 кг, дето ви ги поднасям, са от преди 2 седмици.. Mr. Green

# 157
Лорито, честит ти стол! Много е хубав, доста го загледах и реших после да го разгледам подробно в някой он лайн магазин за функциите му. Наистина изглежда страхотен!
( сори че чак сега, ама се къпахме, ядохме, карах се с мъжо- иьобщо какво ли не #Cussing out)

А за съседките - не ме притеснява да се чете, да се споделя какео се случва в друга отчетна тема. Но и в реалния живот не харесвам да ми слагат етикети, да ме вмъкват в схеми и шаблони при това неверни.  Т.е ако бяха спрели до " еди кой си захранва еди как си" - нямам нищо против. Но да казват, че февруарки не четат и други подобни вече е прекалено.
Но не мисля и че си заслужава повече да го коментираме.

И друго щях да пиша, но вече давам заето.
Не успях да отида до офиса, дано утре и това свърша.
Блягодаря ви за подкрепата! Вие сте съкровище!!! Какво щях да правя без вас?  bouquet

Лека и спокойна да е!

# 158
Абе в мартенската тема пълно с наши хора Joy а тука е пусто.
Лори, айде да ви е честито столчето, много хубаво изглежда Hug най-важното е на Бобо да му харесва и всичко да си изяжда Heart Eyes
Гледам волейбол и много се нервя #Cussing out Винаги е така, затова не обичам да гледам тоя спорт, много го изживявам Crazy

# 159
Тонито, прати малко снимки, моля!
Ти ще можеш ли да дойдеш в петък?

Не сме уточнили само часа- Евридика, кога ще ти е удобно?

# 160
Добра вечер на всички,моите хора и те заспаха,но и ние с мъжо сега се сдърпахме и мисля и утре да не му говоря,еми то те не разбират какво ни е и по цял ден с тая количка и вкъщи и вечер като заспят аз тепърва започвам домакинската работа Twisted Evilа той да ми каже-айде стига си се оплаквала,оправяй се все едно ме няма #Cussing outеми не мога така,много се ядосах,все накриво ми е тръгнало,аз че съм си рак -рак съм си ,ама #2gunfireгледам мартенки коментирате,чак ми стана интересно и аз ще прочета Rolling Eyesloryn -наистино е готино столчето,много още пюренца да си хапвате в него HugМного е хубаво ,че се събирате,аз изтървах пловдивската среща ooooh!лекинка от нас с дребната Hug

# 161
happy-mamma, ако искаш да го направим в 15:00 ч, че ние в 14:00 се храним. Айде утре ще се доразберем, че да не стане така че да нямам транспорт Peace

# 162
Ехо, момичета  Hug
Оле, не се стърпях и си показах огъня при мартенки и аз. Embarassed

Laughing Много ми хареса това...
Честит нов дом на Дидишонче  Hug Да е изпълнен само с радост и веселие.
Хепи, дано най-после сте открили вашия. А на колежката ти много се ядосах. Тя ще ти каже до кога да кърмиш - може пък още година и три месеца да продължи  Crossing Arms
Лори, честит стол, страхотен е. Жалко, че няма вкъщи място...
Днес яденето ни отново беше борба кой първи ще докопа лъжичката или чашката  Twisted Evil А по едно време с некоординираните си движения като прасна лъжицата и всичкото отиде по носа и бузата му  Laughing
Бях на зъоблекар тази вечер. Пепи е ревал от 7 до 9. Извода на мъжа ми беше "малко разлигавено ла*но"  Laughing Беше много уморен, леко го съжалих и не минах в атака "да видиш лесно ли е"  Grinning
Лека нощ  Hug

# 163
Забравих да ви благодаря за подкрепата и ,че се отзовахте за моя прословут зъб HugХепи-страхотни очила-номер едно сте Hugmimoza- и нашия повод за кавга беше същия-оставих го няколко часа с малката,аз търча по лекари ,банки и къде ли още не,та тя му е надула главата, нали е по-хубаво да гледаш някой филм #Cussing out

# 164
Пепи е ревал от 7 до 9. Извода на мъжа ми беше "малко разлигавено ла*но"  Laughing Беше много уморен, леко го съжалих и не минах в атака "да видиш лесно ли е"  Grinning

hahaha hahaha hahahaЩях да падна от дивана... Joy Преставих си и моя как му е на езика да каже таквоз нещо, ама малко смекчава - той ше каже "ла*ненце..."  Mr. Green

Лекинка, аз отивам да простра една бебешка пералня и мисля да спя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт