На пазар във Варна - 16

• 47 963
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Не знам колко са качествени, но в Джъмбо видях комплекти за баня на много по-ниска цена от Практикер и Бриколаж, а на вид бяха същите  Laughing

# 631
Къде мога да видя изработени двуетажни легла за детска стая, на повечето места ми ги показват на картинка, искам "око да види, ръка да пипне".

# 632
  • Deutschland/HE
Къде мога да видя изработени двуетажни легла за детска стая, на повечето места ми ги показват на картинка, искам "око да види, ръка да пипне".

ние гледахме в Неосет, леглото беше много хубаво и здраво, но цената му беше 1200+, ако не и повече и се отказахме. Хубави с адвуетажните легла на  IKEA, има и метални и дървени.

# 633
  • Варна
EVRIDICA, извинявай за офтопика. Но подписът ти, ученически бисери ли са? Crazy

# 634
Мерси, colibri, аз съм близо и след малко ще ида да го погледна. На ИКЕА не ми харесват двойните легла, наши приятели имат дървеното - не са доволни. Иначе метално единично имаме на вилата и е ОК.

# 635
Здравейте, по-точно ме интересува къде из морската ни столица може да си пазаруваме прилични по качество стоки на Chanel, а не познатите ни по двайсетачка реплики, които със сигурност лесно се намират включително на абсолютно всяка сергия на колхозния.
Благодаря!
 animal085

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 23:50 от ssmileyy

# 636
Благодаря ви за съветите!Що така не се бях сетила за сима-та,хем всичките ми плочки са от там  Thinking Thinking В Бриколажа и Практикер не ми харесаха нещо!Още днес ще отида до Сима!
А къде е това Кентимпекс?

# 637
А къде е това Кентимпекс?
Имат магазин на Нептун, с/у паркинга до Райфайзен. Склада е в ЗПЗ

# 638
Някой знае ли колко струва билета за концерта на Лили Иванова/29.08/ в летния театър?

# 639
Някой знае ли колко струва билета за концерта на Лили Иванова/29.08/ в летния театър?
http://palaceofvarna.com/tickets.aspx?lang=bg

# 640
Препоръчайте ми фирма или магазин във Варна, където да правят цялостно обзавеждане на дома - интериорен проект / ако може безплатен/ и обзавеждане.
Попаднах в нета на някакви фирма - Веди интериор, но нямам отзиви за нея, а пък и мисля, че обзавеждат без мокрите помещения и кухнята.
Жилището е малко нестандартно и затова ще ми трябва помощ, а и нямам нерви и време да обикалям цяла Варна.

# 641
Отговора на този въпрос е, че ако си "узряла" за Шанел, въпросите в този форум са излишни. Хващаш самолет от най-близкото летище в посока Париж или Лондон или ... където и да е и си купуваш каквото пожелаеш. Със здраве!

# 642
  • Варна
Препоръчайте ми фирма или магазин във Варна, където да правят цялостно обзавеждане на дома - интериорен проект / ако може безплатен/ и обзавеждане.
Попаднах в нета на някакви фирма - Веди интериор, но нямам отзиви за нея, а пък и мисля, че обзавеждат без мокрите помещения и кухнята.
Жилището е малко нестандартно и затова ще ми трябва помощ, а и нямам нерви и време да обикалям цяла Варна.

Паприкови  Peace.

# 643
Има ли през деня голяма навалица пред МОЛ Варна за динозавъра?  newsm78

# 644

Паприкови  Peace.

На работата ми интериорът беше поръчван там,разлепих им се кантовете още на първата година,увиснаха релсите на шкафовете,изобщо нещо с кофти впечатление останах за качеството,а като прибавим и платената сума  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт