Бебчо днес ни се усмихна за първи път целенасочено,има малки тръпчинки : ))))) Имахме гости и детето беше много послушно и само ги гледаше и им се смееше.
Сега Мартин яде...лежи върху възглавницата за кърмене,а на мен и двете ми ръце са свободни...много добре ни се получава така...и той доволен и аз доволна
За дупето-ами аз за сега мажа вс път след смяна на памперс и оставям да поритка малко..ама сега като ви чета май няма нужда да го цапотя вс път.Хм.А един ден имахме начало на подсичане,малки пъпчици и веднага намазах със суду крем...много съм доволна,след няколко намазвания минаха.А ако не мия дупето поне с малко сапунче имам чувството,че не се измива добре
...особено ако е било голямото акане 
И аз щях да питам в какво държите преварената вода и през колко време я сменяте,аз му мия очите с такава,че има секрети пусти и ни изписаха капки,а преди това мием очите.Иначе и в шишето слагам,да има за вс случай..: ) ама рядко му предлагам,а той повече се плюнчи откокото пие.
Момичета пъпа падна онзи ден,леко мн леко кърви,може ли да се къпем във ваната?
За Вигантола-давам сутрин около 6ч точно преди да яде.На гладно е,но веднага след това хапва,така ли трябва?
А снощи в просъница забравих да измия гърдата преди ядене,а аз мажа с гармастан
А като ви слушам как цедите по 100мл и ахвам
.. при мен ас по 10-20-най много 30..Села ви мисля,че ти беше казала колко кърма си хвърлила предишния път...лелел чак ми стана тъпо като знам как се цедят такива количества..моя приятелка каза,че с останалото е разреждала после пюретата,така че може би това е вариянт...да не хвърляш пак ей : )))
Ичката,сега като саминки излизате ли сутрин?
Чин приятно пътуване утре и прохладен ден.

Къдрокоса...как на час и си доволна,аз вероятно щях да откача на твое място.Дано да се нормализира режима скоро.
ЗА залъгалката да си кажа- и малчо я обича и аз я обичам
Стана дълго и хаотично,спирам,другото забравих като се сетя ще добавя.
Ама, не мога още да определя дали са колики или просто иска гърда...И ако реша да давам чая с шише ли да давам, Ани2 и другите, които само кърмят? Уфф, сори, че такива глупави въпроси задавам, ама нямам никакъв опит с кърменето, та ми е много ново и чуждо още. 

, спокоен път утре и хубава почивка