Отговори
# 105
Ето ни и нас днес.Здрасти.
Бебчо днес ни се усмихна за първи път целенасочено,има малки тръпчинки : ))))) Имахме гости и детето беше много послушно и само ги гледаше и им се смееше.
Сега Мартин яде...лежи върху възглавницата за кърмене,а на мен и двете ми ръце са свободни...много добре ни се получава така...и той доволен и аз доволна  Mr. Green
За дупето-ами аз за сега мажа вс път след смяна на памперс и оставям да поритка малко..ама сега като ви чета май няма нужда да го цапотя вс път.Хм.А един ден имахме начало на подсичане,малки пъпчици и веднага намазах със суду крем...много съм доволна,след няколко намазвания минаха.А ако не мия дупето поне с малко сапунче имам чувството,че не се измива добре  Thinking...особено ако е било голямото акане  Simple Smile
И аз щях да питам в какво държите преварената вода и през колко време я сменяте,аз му мия очите с такава,че има секрети пусти и ни изписаха капки,а преди това мием очите.Иначе и в шишето слагам,да има за вс случай..: ) ама рядко му предлагам,а той повече се плюнчи откокото пие.
Момичета пъпа падна онзи ден,леко мн леко кърви,може ли да се къпем във ваната?
За Вигантола-давам сутрин около 6ч точно преди да яде.На гладно е,но веднага след това хапва,така ли трябва?
А снощи в просъница забравих да измия гърдата преди ядене,а аз мажа с гармастан  Confused Кажете ми,че няма проблем от един път,че цял ден го мисля...вече няма да се мажа вечерта да не се повтаря.
А като ви слушам как цедите по 100мл и ахвам  ooooh! .. при мен ас  по 10-20-най много 30..
Села ви мисля,че ти беше казала колко кърма си хвърлила предишния път...лелел чак ми стана тъпо като знам как се цедят такива количества..моя приятелка каза,че с останалото е разреждала после пюретата,така че може би това е вариянт...да не хвърляш пак ей : )))
Ичката,сега като саминки излизате ли сутрин?
Чин приятно пътуване утре и прохладен ден. Peace
Къдрокоса...как на час и си доволна,аз вероятно щях да откача на твое място.Дано да се нормализира режима скоро.
ЗА залъгалката да си кажа- и малчо я обича и аз я обичам  Mr. Green...при нас ревове няма..ако има или смуче нея или се гушкаме и бързо вс минава.
Стана дълго и хаотично,спирам,другото забравих като се сетя ще добавя. Hug

# 106
  • Добрич
Елинче, браво на теб, мила! Справяш се с бебетата, ти си герой в моите очи. На мен само с едно бебе и баткото ми е тежко, а ти...Браво и поздравления!  Hug
Пао, много хубава усмивка има Марти /видях я във Фейса/! Да ви е жив и здрав!  Hug А, относно мен и кърменето...как да не съм доволна, като вчера беше нон-стоп на цица. Не знам кво да правя и аз...да взема и да давам и аз чая на Хип против колики ли между храненията, за да го залъже малко... newsm78 Ама, не мога още да определя дали са колики или просто иска гърда...И ако реша да давам чая с шише ли да давам, Ани2 и другите, които само кърмят? Уфф, сори, че такива глупави въпроси задавам, ама нямам никакъв опит с кърменето, та ми е много ново и чуждо още.  Simple Smile

# 107
Елина ти си майка героиня ,възхищавам ти се Hug
Пао споко и аз цедя не повече от 20-30мл.,преварената вода я държа в стъклено шише и я сменям по няколко пъти на ден в шишето по съвет на педиатърката.
Кадрокоса аз давам с шише,но не го иска то и капките едвам давам ,ако може цицата да пуска всичко  Mr. GreenЧин мисля ,че ти беше писала за колийф капките не се комбинират с био гая или с инфакол не мога да си спомня newsm78
Памперси в момента сме на Памперс 2-ка,преди това на Ди М  бейби лов ,но ги няма редовно.От тях съм по доволна въпреки ,че са по дебели ,но дупето е сухо нямаше влага.Кремчето за дупе ни е правено с ланолин мажа след всяка смяна.Днес сме горе -долу поспаливи дано и нощес сме така.
Чин нашия кош имаше колан вътре ,който минава през корема и част от гърдите,но аз не го ползвах Embarassed

# 108

Пао, тя каката пюрета така и не прояде. 20 мл. от гърда не е лошо след като детето се е наяло. ако искаш да трупаш запаси тогава ти трябва повече, иначе си малко натоварващо всеки път да цедиш. Аз с тези количества, които имах с каката исках да ги давам на млечна банка, но се оказа, че при нас са закрили и не вземат, имало само в София.
Залъгалка предлагах няколко пъти , не я уважи, по-скоро й се гади от нея, вода също не иска. Няма да настоявам, тя сама ще си покаже.
Елина, браво мила, ти си герой, опитай да почиваш малко повече.

Днес направихме една много дълга разходка, кърмих я навън, леко шокирам минувачите, но не ми пука особенно. Вече не е толкова странно за околните. С каката преди представлявах атракция.
Венета е с подсечено дупе от сутринта, но донякъде и аз съм виновна. Точно я преобуя и тя пак се наака, междувременно и заспи и аз я оставям така, че много леко спи, ако я събудя има 2 часа рев. Ние сме с едно правено кремче от аптеката, много съм доволна, не знам какво има в него, държи се в хладилника. За сега мажа при всяка смяна, че й е много нежна кожата.

# 109
Добър вечер. Simple Smile
Имах кратка, но много приятна среща с Кити.. Simple Smile Видях Дара на живо и е страОтнааа Simple Smile

Благодаря Ви, дано пътя мине леко и безаварийно. Малко ми е притеснено.

Анели  Wink

Инсайд, какво каза педиатърката...

ПаО, Мартин е голям сладур. И Никола се усмихва и то доста често.. особено след манджа...

# 110
  • Sofia
Успя да заспи това дете, ура! И веднага се мятам тук. Днес има макс. 2 часа сън, останалото време рев. Чак сега към 8 успя да оака пейзажа (поне себе си предпазих...) и след още 1 ядене и час рев - заспа!

Чин, лек път - всичко ще е наред!  Hug

Вигантол аз давам, когато се сетя. А то обикновено е по обяд или в ранния следобед.  Blush
Докато реве, капя в устата 1 капка, не всеки път яде след това, но по-често да.

Чай от копър и ние имаме, от шише не го иска и тази вечер пробвах 2-3 лъжички да му дам - май погълна нещо.
Вода със захар също ми иде да пробвам, щом някой го е препоръчал с/у колики, вече и кебапчета с шопска салата и ракийка съм готова да дам, само и само да не се дере.  Crazy

# 111
Шунче, въх недей да даваш вода със захар против колики. Единственото, което прави захарта е да кара бебето да пие вода, и другото, което е че помага до някъде да ферментира това що е у коремчето. Да, но предвид топлото време, педиатърът на Никола ми каза да не слагам никаква захар, защото може да му докара някоя чревна инфекция или разстройство.
Давай само вода или чай... ама захар недей да слагаш допълнително.

# 112
Добър вечер!
Днес почти цял ден бяхме навън,а когато си бяхме вкъщи гледах да поспя малко с Краси,че ми стопи лагерите през нощта.Като цяло сме си добре,но тези колики го скъсват вечер към 19ч....

# 113
Здравейте момичета не съм изчела всичко въпреки че се опивам от цял ден но не мога да смогна.

Вече сме в родени дано още някое бебче да се присъедини. Чин темата изглежда супер  bouquet
Ние снощи имахме първата безсънна нощ от колики изписаха ни Био Гайа дадохме и дано няма проблем тази нощ.
Утре ще се опитам да изчета и да пиша повече.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 22:20 от GARLEY

# 114
ЧИН,  Heart Eyes, спокоен път утре и хубава почивка  Heart Eyes

И Нико е страшно чаровно човече Hug

# 115
Здравейте, милинки. Най-после и аз да се доредя да ви попорочета. За писане нямам и капчица време, за съжаление. Много ми липсвате, но не си представях, че с четири деца ще ми е толкова трудно. май съм отвикнала как се тича или годинките ми са понапреднали....както и да е, ще се справя, няма начин. Rolling Eyes
Мяткам ви една снимчица от вчера, да ми видите гордостта, единственото ми момиченце, а и аз все още цоцоланка. Wink
лека и спокойна нощ. Hug

# 116
Здравейте мами!

Оправи се времето и ние сме по цял ден навън. Кити, вие излизате ли с Дара в градинката със слончето? Ние утре пак сме там сутринта към 10.  Simple Smile

Чинче, лек път, да се отчетеш като стигнеш, че ще ви мислим, а ка то се върнете, е крайно време да направим среща всички.  Hug

Това мойто не ще да спи като хората цял следобед. Навън само се кокори, ама иска аз да я държа изправена, да гледа, в количката не й е интересно  Mr. Green

Лека и спокойна нощ на всички!

Елдра, страхотни сте   bouquet пу пу

# 117
Момичета, прочетох ви отгоре-отгоре, че ми се спи - почти не съм спала снощи - докато напиша, Явор се събуди да цока, после Румен става, после пак Явор...знаете как е...
Елина, браво, десет пъти браво!!! Пиши си  дългите постове, а и по-често ни навестявай! А за връщането - Явор надминава брат си, постоянно миришем на цвик и двамата  Rolling Eyes
Инсайд, цял ден ви мисля и аз, драсни, като имаш време  Hug
Къдрокоске, притеснението ти е да не се отбие с шишето ли, ако слагаш там чай? Не мисля. Радвам се, че сте понаправили паузи в храненето. А наддаването как е, имаш ли представа?
Пао, честита усмивка...Едва ли кой знае какво е станало от еднократно неизмиване на Гармастана, но аз затова не го долюбвам...
Чин, Кити, много се радвам, че сте се видели - сигурна съм, че сте прекарали чудесно заедно.
Елдра, прекрасни сте!!!
Една наистина лека нощ ви пожелавам.

# 118
Най-накрая да седна. Прибрахме се в 20 часа от разходка. Докато изкъпя Йо, реших да поизчистя и сготвя, че Марти го нямаше и ми беше скучно сама, та чак сега подвих крак и след малко чакам гладница да наддаде вой.

Селави, и аз с такова кремче мажа. Много съм доволна.
Елдра, много добре изглеждаш, а пък малката е голяма чаровница.
Чин, утре лек път. Дано да тръгнете и стигнете по хладно, че да ви е леко. И да се отчетеш при първа възможност.
Шунка, мастичка за стомахче пият възрастните. За бебета не знам как ще е  Joy
Ваче ми се губи нещо май.
Рао, честита първа усмивка.
И друго исках да ви кажа, ама съм уморена вече и забравих.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 23:06 от deskatta

# 119
  • Sofia
Ех, 2 часа тишина ми се струват като цяла вечност.  Laughing

Елдра, много сте сладки! Като ти видя лентичките и винаги се сещам за тримата сина и златната ябълка  Simple Smile

Оправи се времето и ние сме по цял ден навън. Кити, вие излизате ли с Дара в градинката със слончето? Ние утре пак сме там сутринта към 10.  Simple Smile
Ей, там ли ходите вие!! Аз още не мога да се престраша на такива "дълги" разходки (дълги, дълги - на 5-10 мин. ми е), само в градинката до блока излизаме. Ужасявам се да не ми се наложи да кърмя навън, не мога да си го причиня  Crazy, или ще трябва на юруш да се прибираме...
Само веднъж ходихме с мъжа ми и бебето до пазара Димитър Петков, но по-мълчаливо бебе беше тогава.

Деска, ако не пребори коликите, поне ще го успи мастичката.  Twisted Evil

Чин, ще удържа фронта, няма да сипвам захар във водата!  Naughty

И аз чакам утре важни гости  Wink, отсега надушвам обаче драмата, защото казах на мъжа ми да дойдат, когато се прибере от работа, не по-рано. И се чувствам виновна, въпреки че смятам, че съм си в правото да определям кога ми е удобно на мен.

Общи условия

Активация на акаунт