Отговори
# 120
Привет,момичета Hug
Благодаря ви за подкрепата...Благодаря на всички мами, които ми писаха на лични Heart Eyes
Днес педиатърката се опита да ни успокои, като каза, че имала и друго такова дете и уж не било проблем...Съмнявали се, че било от първата поставена ваксина ShockedАз обаче този път не я оставих да ме убеди, че всичко е ок и малко нахално и заявих, че няма да си тръгна без направление за спациалист...И така утре сме на реглед при д-р Милчева.../ако някоя от пловдивските мами има инфо за нея да споделя/Сискайте палци PraynigЩе взима секрет от сладкото ни дупе и аз цял ден се шашкам дали ще боли newsm78
Спокойна нощ на всички! Hug

# 121
Инсайд, късмет утре и дано не боли. А и да му е малко дискомфорто на бебчето, знай че е за негово добро  Peace

Йо хапна сега в 0 часа и смятам да си лягам, че 4часовата пауза я направи от 20 до 0 часа и сега не знам кога ще се събуди. През деня хапва точно на 3 часа вече, но през нощта хич не знам кога ще й хрумне да става.

# 122
  • София
ЧИН,  Heart Eyes, спокоен път утре и хубава почивка  Heart Eyes

И Нико е страшно чаровно човече Hug

Aма и аз искам да видя Дара и Нико! Crossing Arms

Шунче... дай кебапчетата със салатката и ракийката, а аз ще викна СЗО да напишат доклада от експеримента. Crazy

Ние сме днес цял ден навън. Първо аз ходих сама до работата, а после с малката миткахме до 21:00 Simple Smile))

Леле, Елдричка кога успя да влезеш във форма... ShockedЧудесно изглеждаш! Впечатлена съм! Grinning
И девойката ти е прелестна. Кой като нея.. с толкова братя  Sunglasses

Деска
, тук съм ама не сколасвам да седна да пиша...

# 123
Опаа аз съм първа днес.Понеже малчо сега закусва,слагам закуска и на вас

Момичета,много благодаря за честитките за усмивчо,тя беше само една усмивка,но пък беше събитието на деня : ))))))  Hug
Нямам търпение малчо да стане по социален и да ме познава и да ме търси.
Деси,Йо как се държи вече?Питам,защото е най-голяма,търси ли те с поглед,протяга ли ръчички за гуш?Или това го правят още по-големи бебчета?  Thinking
А да ви питам-матката кога се очаква,че се е свила?Вече едвам изтрайвам корема,малко е ама...и таза ми се е разширил,така ми се носят дънки,а не ми стават  Confused
Инсайд не мисля,че ще го боли  Hug Успех,всичко ще е наред !
Елдра : ))))) голяма е чаровница  Heart Eyes

# 124
Добро утро!
Май аз съм първа за деня Grinning Ето една "малка" закуска. За да не ми се карате Laughing

Инсайд, стискам палци за днес. Дано не го боли малчо и да са добри резултатите от изследването Praynig
Елдра, много сте хубави  bouquet И ако на това викаш дебела, не знам как да си викаме ние (или аз - да не обидя някой Grinning)
И ние сме по цял ден на разходки и не ми остава време да пиша. Но сега заспа и ще я изчакам след следващото хранене пак да излизаме.
Да кажа, че май съм по-добре откъм проблемите със запека. Явно трябва да съм по-настоятелна. Това значи всичко да ям и пия всеки ден - и сливите, и овесените ядки с мляко, и кивита, и май каквото друго се сетя.
Чин, благодаря за новата тема. И лек път ти желая  bouquet
Еми така е. Като пиша бавно Laughing. Нищо ще имаме 2 закуски. ПаО Hug

# 125
  • Sofia
Добро утро!

Макар че съм малко недоспала тая нощ (в 1.30 реших да гладя  Crazy), много се радвам на това време от деня - бебе нахранено, чисто и спокойно - само си ритка и прави сладки муцуни... и повръща де Wink

# 126
Влизам за малко да ви видя  Simple Smile

мерси за закусчиците - аз да ви кажа сутрин особено ако съм недоспала налитам на сладко (шоколад) и кафенце като страстен пушач на цигари след екскурзия в Англия  Blush Добре че се оправям с малко парченце. Стабилно огладнявам чак към 10ч...
Слава богу снощи макар, че се кърмихме на през 2 часа успяхме да спим.  пу пу

шунка - и що реши да си причиниш това?  Shocked да гладиш посред нощ!! луда жена  Hug

Елдра - хич и не ти личи че си раждала 4 деца! Много сте готини с малката принцеса!

Инсайд  Praynig

# 127
Добро утро!
Пао, вова, благодаря за закуските. Вписват се тъкмо в моята зърнена диета напоследък - която се състои в това да ям, каквото зърна  Mr. Green (лафът не е мой, ама ме кефи) - то е срамота - 5 кила отгоре след раждането, и си ги отглеждам, та ако не съм ги и охранила още  Confused Пао, тя матката може и да се е свила вече - до четиридесетия ден я прави тази работа, но тази кожа, дето  е била разтегната, тя е проблемът...
Инсайд,  Hug
Шункеее, ти си луда, жено  Shocked Иначе нали знаеш, че коликите и всички други ревове са ги морили с попара с винце в едно друго време. Предполагам ефективно. И масажче с ракия върши работа... Mr. Green

Хеберлеа, ми аз съм така и като съм се наспала  Embarassed

# 128
Добро утро и от мен  Hug
ПаО, малкия е много сладък, а за корема - ти си добре, ама аз колко килца имам да свалям, не е истина  Tired ooooh!. Но докато кърмя няма да си правя експерименти  Naughty И аз искам да се завра в старите си дънки, нооооо ... няма да е скоро  Sad
Чин, лек път на вас с бебо  Hug
Елдра, малката е много сладка, а ти изглеждаш просто чудесно, иска ми се и на мен да имах такава фигура  Whistling
Инсайд, не се притеснявай, всичко ще е наред, но браво, че си настояла за специалист - понякога личните лекари не се задълбочават, а това не успокоява Simple Smile Ще има добри новини, ще видиш  Hug
Къдрокоске, аз давам вода от шише, но нямам проблеми с кърменето Simple Smile

# 129
Добрутро мами! Благодаря за двойната закуска!

Мойта кокона спа 7 часа тази нощ - от 11 до 6  Shocked После се наяде едно хубаво и сега пак спи. Обаче аз вече и хванах цаката на режима и, за да мога да свърша нещо, карам мъжо да ме буди, като излиза за работа, а после следобед да полягвам с дребното, да почивам.

Шунче, аз не знаех, че и вие живеете наблизо. Айде, присъединявайте се! Няма нищо страшно да кърмиш навън. Аз вече не се притеснявам - само някоя баба да шокирам, друг няма кой.  Laughing Пък да ти кажа рядко се налага, щото все пак не седим чак толкова много - то жеги настанаха, и Сиана през цялото време си спи.  Hug

Ама верно липсата на Чин е много осезателна, да се отчита по-бързо  Grinning   bouquet

Инсайд, не се притеснявай, не боли. Дано да не е нищо обезпокоително!

Уф, и мен тоя корем ме притеснява, аз в дънките си се завирам, ама не мога да ги закопчая. Явно миналата зима съм била по-слаба, щото пък в летните от миналата година влизам без проблем. А иначе матката би трябвало да се прибере до 40 ден. Аз в понеделник съм на преглед при д-р Георгиев, та да видим докъде е стигнала.

Айде приятни разходки на всички.

# 130
Благодаря за закуската, аз си ям житото с орехи и мед и е се захващам за работа.

Чакат ме 2 перални за гладене и трябва да поизчистя малко, че после ще излизаме. Утре ще е партито на каката за РД и ще ходим да поръчваме торти , да уточним бройката в клубчетоно Вени е послушна, че да мога да свърша всичко.

Елдра, не знам къде ги видя тези излишни кг, изглеждаш страхотно, а малката е просто бонбон.

Инсайд, няма да боли, предполагам е като онова изследване за глисти, с лепенка вземат секрет от дупето. Hug

Не знам при вас как е но аз постоянно съмм в локви кърма. Преобличам се по сто пъти на ден и пак си мириша на вкиснато мляко. Особено през нощта е ужас. Вени яде, не е като да не яде  детето, но много се препълвам. Вечер преди да легна и сутрин като стана е някакъв кошмар.

# 131
Добро утро!

Къдрокоске, и аз давам чая от шише. Не се отразява на кърменето. Той по малко си пийва.

Анели и аз много харесвам бейби лав, но точно 2ка няма в нашия ДМ.

Елдра, прекрасни сте двете.

Инсайд, стискам палци всичко да е наред с бебо. Пиши какво са ти казали на прегледа. Коя ваксина имат в предвид първата? Сега от 01.06 излезе указание, че БЦЖ не е задължителна да се бие в родилното. Нея ли слагат първо или Хепатит Б е първата?

# 132
Сала_ви   и аз съм така: вечно в петна от течащата кърма. Трудно понасям сутиен, особено в къщи и сменям по 3 тениски на ден.  ooooh!

МамаАнелия - завиждам ти за 7те часа сън на малката! бебо нощем се буди на през 2-3 часа и яде. Скоро ще стане като кюфте.
Иначе вчера изпълних заръката ти - успях да стигна до люлинската ни църквичка та палнах свещичка за здраве набебо - не съм от особено религиозните, но много почна да му се събира на това детенце...добре че все се разминава!

Ей днес бебо спи, но пък комшиите правят ремонт... няма тишина и спокойствие и това е.

# 133
Здравейте. Simple Smile

Ние днес тръгваме в 4 ( не много удобно и хладно време, но няма как иначе.. )

Инсайд, дано всичко е наред с малката буболечка  Hug

Мама Ани, тук съм  Laughing ама стягам багаж за бебе за първи път и съм помъкнала цялата къща. Правя списъци и накрая пак ще забравя нещо.

Елдра, супер си Simple Smile

Днес моята мама има рожден ден... да ви почерпя

Като говорим за паузи, моя Нико сега пък е с ново 20, преди ми правеше една 4 часова пауза 9-1ч и след това от 1 до 6 си  спеше (освен ако не мрънка от корем)... сега е решил да яде в 9 и след това чак в 3ч (6 часа пауза) и след това в 6... т.е напълно си маха едното хранене, но що това в 12-1, а не това в 3, че като го нахраня в 12 да си спи до сутринта  Whistling
Снощи си навих часовника да го будя в  1 най-късно... и не съм го чула и пак така...

Хеберлеа, да се оплача и аз от моите съседи.
Преди, когато живеех на първия еаж, над нас офис, сега съм на последния етаж, но има тавански стаи отгоре... в една от таванските (пада се точно над нашата спалня) живеят момиче и момче, на които им скърца леглото и .. чуваме как правят секс  Rolling Eyes  (и тя е много буйна, щото и нея чуваме, но поне Никола им го връща след това с рев)

# 134
Добро утро.

Пао, вярно че Йо е най-голямата, но като развитие отговаря на тези, които са родени около края на май, началото на юни. Горе долу по описанието на Чин за Нико, вървят заедно. Иначе ръчички мисля, че доста по-късно подават. Йоана целенасочено се усмихва, търси ме с поглед, особено ако друг я държи и като ме фиксира не отлепя очи от мен. Ако е неспокойна много бързо се успокоява като чуе гласа на баща си. На вън вече почти през цялото време гледа. Вчера я оставих за малко на съседа както беше в количката, за да прибера кучето и като се върнах веднага беше заспала. Прави ми впечатление, че заспиването й е като защитна реакция и от лекарката й. Като ме чу и пак се ококори.

Шунка, вярно че в 1.30 е по-хладничко за гладене става, ама и аз не бих си го причинила.
Ана2, не знаех как се казва тази диета но и аз съм на нея. Между другото може ли да имам хиперлактация само на едната гърда?
Селави и аз съм така. В къщи всеки ден бърша ламината и всяка вечер е на капки. Марти само ме бъзика вече.
Ани, в родилното слагат БЦЖ и Хепатитната заедно.
Пао, Вова, благодаря за закуските.

Общи условия

Активация на акаунт