Отговори
# 135
Чин, тъкмо си мислех за теб. Спокойно вие ще пътувате на Изток, поне слънцето ще е зад вас.
Иначе аз все още дори и за два дни на Йоана мъкна по цял сак.

ПаО, Йоана така оглежда вече не познатите за нея хора.

# 136
Добро утро!

На нас хепатита ни го сложиха на втория ден, а БЦЖ-то в деня на изписването. Съответно един месец след него (БЦЖ), трябва да бием следващата ваксина. Тоест днес!!! Бяхме се нагласили с Емо, спретнати, нахранени, чисти, за първа консултация, но реших да звънна на педито предварително, ей така го реших инцидентно и добре, че го направих, защото се оказа, че е болна жената и не е на работа  ooooh!
 А пък докторката, която я замества има приемен час от 10 до 11  Shocked е то аз звъннах в 10, докато стигнем...та го оставихме за вторника. Каръшка работа, така чакахме този ден.  
Сега стягаме багажа и заминаваме на вилата, на вас пожелавам едни добри и послушни бебенца, ако там има нет, ще ви пусна снимчици на красивия Тетевенски балкан   bouquet Heart Eyes

Леле, Дескаааа, Йо е страхотна , аууууу, красавица, да я изпапаш  Heart Eyes Heart Eyes

# 137
Много е сладка тази Йо..
Да, наистина си вървят ръка за ръка. На килограми също, моя шомпъл няма го меря две седмици, та затова днес го измерих и сме заковали 4 780гр Simple Smile Никола също спи вече по-малко навън, оглежда се, опитва се да хваща играчки, усмихва се и различава хората. Успокоява се от моя глас, когато плаче и се обадя от другата стая се услушва. Най-странното обаче е че винаги, когато му подам пръст, а след това помоля свекърва ми или някой приятел също да му подаде, той винаги пуска чуждия пръст и държи само моя...явно ме усеща.
Също мисля, че е рано още да протягат ръце..

Роси, имам леля в Тетевен, а тетевенския балкан е невероятен.. Весело прекарване и лек път.

# 138
Чин, Йоана от друг човек направо си отдръпва ръката и не иска да хване. Мен ме стиска много здраво особено докато се храним. Много пък й харесва баща й да я целува. А това като подвикнеш от другата стая е изпробван номер  Peace
Ей Нико добре си хапва. Като го гледам на последните снимки е голям сладур. Приготви се за голям наплив от моми след време.

# 139
Мерси Чин и на вас лек път и да си починеш добре при мама. Ама много сладък този Нико бе, супер е , че вече имате обратна връзка, аз едва едва си открадвам по някоя друга усмивчица  Wink
 Вилата ни е в село Гложене, то е на 12 км преди Тетевен, там наистина е едно специално място. Ти какво си измислила за храненето ви по пътя?
щях да забравя, Чин, да е живо и здраво майчето   bouquet вие с Нико ще сте най-хубавия подарък днес

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 11:17 от Rossy Dilova

# 140
Добро утро и от мен!Чин да е жива и здрава майка ти!Ани никъде ги няма бейби лав 2-ка сменят им опаковката.
Йо е такъв бонбон!Роси на вас лек път и весело изкарване как ми се ходи и на мен на някой балкан на чист въздух ,спокойствие ,зелено......
Ние тази нощ се будихме на 2 ч за ядене и от 8:30 та до сега се носим и ревем.Преди това от 6ч. до 7ч. се носихме.Почти след всяко хранене  имаме 1час рев без нощните тогава ядем спейки.
Инсайд стискам палци всичко да е наред Praynig
Елдра изглеждаш  страхотно никога няма да предположи човек ,че си родила 4 -ри деца.

# 141
  • Sofia
Здравейте и от мен!!!!
Чин , мерси за хубавата тема. Аз чак сега успях да влезна и по диагонал да изчета 10 страници.
Да е жива и здрава майка ти Чин!!!
Елдра страхотно изглеждаш за жена родила 4 деца!!! Аз по добре да не се гледам в огледалото че с тези 21 кг отгоре съм направо ужас Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Май докато кърмя няма да успея да сваля нищо, а после ще видим за 90 дневна диета ли Пиер Дюкан ли или само глад и вода не знам още.
Ние вече успешно се кърмим навън и ако някой ходи в парка Заимов, може да се видим. Аз съм там от 13.00 ч. когато  е хубаво времето!! Лек ден на всички!!!
Деската Йо е страхотна!!! Пу пу да  ти е жива и здрава

# 142
ЕЛДРИЧКА, страхотни сте!

ИНСАЙД, дано всичко е наред!

ВАЧЕ, и аз искам да видя РАЛИ и САША, че и теб Crossing Arms, още повече, че няма да си правим компания в Б-с!

АНИ2, ШУНЧЕ, тя бургаската ми баба само съвети за масажи с ракия дава #Crazy

ЧИН, здраве и много щастие на скъпата ти мама!  bouquet

ДЕСКА, Йо е толкова пораснала Simple Smile

# 143
Добър ден,момичета.
Села ви,Деска радвайте се на мокрите си тениски и петна по ламината.Децата ви ще са нахранени ,а това е най-важното. Simple Smile
Чин,да е жива и здрава майка ти.  bouquet
Елдра,не ни сгъбявай с това все едно нераждало тяло. Wink
Днес малката така повърна на повивалника,че половината косичка се подмокри.На някой случвало ли му се е такова нещо.Да звъня ли на док.?И на сгъвката на вратлето се бели жестоко,червени като ранички има мишката.Като си е набила вратлето и не дава да и го чистя ,така ще стане белята. Praynig

# 144
Чинче, лек път, миличка и много здраве на майчето ти. Пазете си и почини колкото се може по-добре. Hug
Радвам се, че ви харесва снимчицата. Благодаря ви за комплиментите относно килцата ми, ама без оставащите 5, положението е доста по-добро Rolling Eyes.
Много слънчев ден пожелавам на всички майчета и бебчовци.  bouquet
Тук от няколко дни температурата не пада под 36 градуса. Ражождаме се след 5 иначе не се диша.

# 145
Ей ама къде ми е акъла. Чин, да е жива и здрава майка ти.   bouquet
Момичета, благодаря за милите думи за Йо.
Кити, какви са тия масажи с ракия. Шунка иска да я дава на детето да я пие, не я хаби за масажи  Hug
Елдра, и в Русе е голяма жега. Сега излязохме пред блока, колкото да се разходи кучето и малката взе да диша тежко. Хем я изкарах само по боди.
Цветич ми липсва тези дни.
Оф бебока заспа, чудя се дали да не полегна и аз, ама кой ще сгъне прането  newsm78

# 146
  • Sofia
Успях да се донаспя почти до 12! Много съм доволна!

Чин, да е жива и здрава майка ти и много да я радват деца и внуци!  Hug

Кити, ще ти звънна другата седмица, че днес си мина сутринта, а довечера сме с гости. Ще ви дойда и аз в градинката, тя и дъщеря ми ме врънка, много й харесва в онази.  Mr. Green

Силве, моят разбойник редовно се оповръща целия, днес също си намокри тила. Аз съм постлала едно попиващо на повивалника, иначе както е мушамен много повече се разлива. Не се шашкам, дъщеря ми също редовно връщаше мляко.

Макензен, недей Дюкан, онзи ден пак даваха някакъв репортаж, че уврежда бъбреците.

# 147
Здравейте.
Ние бяхме на разходка сутринта по хладно, но бая си поревахме, незнайно защо  Naughty
Лек път на всички на които им предстои пътуване. Искрено ви завиждам. И на мен много ми се ходи някъде, но утре сме на сватба, на която не е ясно за колко време и как ще присъстваме ама все тая, а в неделя са 40 дни и ще се съберем вкъщи с баба и дядо, чичо и стринка (на татко лека му пръст брат му и жена му).  Peace Съответно няма да успеем да избягаме от кошмарните Пловдивски жеги  ooooh! За другата седмица се очертава същата история, защото пак сме на сватба  Laughing
Чинче, да ти е жива и здрава маминка и много много да ви радва, пък и вие нея разбира се   bouquet
Елдра, евала за пореден път. Изглеждаш невероятно, а малката е абсолютна бонбонка  Hug
Деска, Йо наистина е пораснала много, очочорила се е  Laughing, както обича да казва нашата баба  Heart Eyes
Моя младеж много го мъчи тая жега, милото, изнервя се ужасно, а е само по памперс вкъщи и като му духна и се радва  Laughing Страх ме е да пусна климатика. Ще видим с очертаващите се жеги следващите дни какво ще мислим.  newsm78
Хубав ден от мен.
П.С. Стискайте ми палци да си намеря някоя красотна рокличка за тея сватби, че нищо не ми става, нищо че ми остават 5 кг за сваляне само  ooooh!

# 148
Момичета ,  привет.Simple Smile

Да ви покажа моята гордост Ива, малкото изтърсаче на темата:

Днес кърмих легнала за първи път.  newsm44 Ако успеем да го правим всеки път е супер удобно.  После ще пиша пак ,че сега се събудихме.

# 149
Благодаря ви за пожеланията.. може и в 6 да тръгна чак, не зависи от мен, шофьора ми е на работа и не знае дали ще се освободи по-рано...

Силве, Никола също връща много често.

Шунче, топваш залъгалката в ракията и резултатът е този:

Роси, аз не кърмя, а за жалост вече и кърма нямам, така че храненето- ще спираме и ще джуркаме АМ.

Общи условия

Активация на акаунт