Чин, ей точно с тоя поглед ще ги поваля мацките. Но явно му е била малко ракийката, стигнала да затвори само едното око
Голям е сладур. 
), много се радвам на това време от деня - бебе нахранено, чисто и спокойно - само си ритка и прави сладки муцуни... и повръща де 

Голяма сладуранка, пу-пу..

Дали нямат време ... Аз нямам търпение да порастнем малко , за да можем да ходим по разходки.
Орикс, Чин, Деска - такива сладури няма никъде - пу, пу 

Като ревна таз мойта щерка, чак пот й изби по челото от зор, ако имах климатик в колата, щях да го пусна. Като почнах да й духам в лицето, се успокояваше.
?
Лек път на теб и Нико!

Та, има смисъл да й даваш да суче на празен ход, защото така подаваш сигнали, че трябва мляко и стимулираш лактацията. И Вихрен яде на всеки час през деня и няма да ти кажа на какво мязат зърната ми, ама кво да правя - давам. Разраняването не идвало от честото поставяне на гърда, а от неправилна поза, засукване, инфекции, високо небце или малка юздичка.

Аз досега съм кърмила 1 път навън, гледам още да сме в квартала и се прибирам след час и така. Та, тогава бях на кърмаческа среща и кърмих на едно от най-вървежните кафета без да съм покрита с нищо.