ПаО, страхотно нещо ти се е случило, поздравявам ви и тримата, нека винаги сте така сладки, влюбени и хихикащи

Гачони, честото и на теб на патеричка, да си жива и здрава и мноооого щастлива с двете си дечица

Ние се върнахме днес от вилата, Емо спа като "разпран" през цялото време, само папане и спане, голям кеф. Беше през цялото време навън в количката, полугол, с Никола само надничахме да видим диша ли това дете, какво е това спане???
Чин, аз знам че не кърмиш миличка, мисълта ми беше с топлата водичка за АМ как успявате? Но както и да е де, то мина вече, радвам се че и вие сте супер на въздух, навън, много е приятно да гледаш детенцето ти как спинка на въздух, далече от мръсната София. Някакси и жегата е различна.
За агентите, да нямате предвид тези "скрити" и "годсти", които постоянно преглеждат темата ни? Винаги съм се чудила какви са тези индивиди???
Шунче, браво на вас, дано сега вече нямате такива проблеми
На вас не ви ли биха БЦЖ -то в деня на изписването? Не знам дали е практика на всички болници, но в МД е така. Като разберат, че си тръгвате, идват и бият БЦЖ. После от тази дата се чака един месец за следваща ваксина. Ако и при теб е било така, можеш да си впишеш датата в епикризата за да си знаеш, те шматките са пропуснали да ти напишат датата. 
Да си жива и здрава, много щастлива, много късмет, любов и сбъднати мечти ти пожелавам от все сърце
, пожелавам ви и тук да сте много щастливи и все така влюбени. Прекрасна двойка сте

. Горкото ми дете е само по едно боди-потник и целия е горещ... Мислех, че поне на краката трябват чорапи, но той ги събува са... Вие как ги държите в тия жеги, Деска, видях в Русе, че са адските жеги 
или не намаляват