Отговори
# 270
Ичка, честит рожден мила, пожелавам ти много бебешки усмивки, знам че това е най-хубавият подарък за една мама   bouquet Hug

ПаО, страхотно нещо ти се е случило, поздравявам ви и тримата, нека винаги сте така сладки, влюбени и хихикащи  Wink Heart Eyes

Гачони, честото и на теб на патеричка, да си жива и здрава и мноооого щастлива с двете си дечица   bouquet

Ние се върнахме днес от вилата, Емо спа като "разпран" през цялото време, само папане и спане, голям кеф. Беше през цялото време навън в количката, полугол, с Никола само надничахме да видим диша ли това дете, какво е това спане??? Shocked Rolling Eyes
 Чин, аз знам че не кърмиш миличка, мисълта ми беше с топлата водичка за АМ как успявате? Но както и да е де, то мина вече, радвам се че и вие сте супер на въздух, навън, много е приятно да гледаш детенцето ти как спинка на въздух, далече от мръсната София. Някакси и жегата е различна.

За агентите, да нямате предвид тези "скрити" и "годсти", които постоянно преглеждат темата ни? Винаги съм се чудила какви са тези индивиди???

Шунче, браво на вас, дано сега вече нямате такива проблеми  Hug

# 271
  • София
Шунче супер преглед сте имали... Crazy Crazy Crazy Laughing
Аз също виждах в начлото точицата, ама изчезна. Сега се опитвам да се сетя на Саша миналото лято биха БЦЖ, че нямаше имунитет. Мисля, обаче веднага реагира от ваксината. лепахме лепенка да не е на слънце и определено се виждаше къде е бита. Сега си има белег.

Гачони ЧРД и на теб на патерица!!! Hug Hug Hug

Роси, агентите не е задължително да са скрити и гости. Всеки, който няма регистрация, а чете е гост. Скрити са тези, които не искат да се виждат, вкл. аз. Забележи, че не ме виждаш никога горе на балкончето  Crazy

# 272
Обикновенно, спирала може да се сложи, след два нормални цикъла. Но за кърмещите, не знам.

# 273
Pao честито!Живи и здрави и много семеино щастие... Hug
Vache аз определено не съм се припознала в този пост...Ако не си забелязала,нито съм писала кога съм родила нито съм искала да ме пишат на първа страница...Да включих се  в темата,разказах ви за мен,поздравихте ме и когато поисках да запишете термина ми и да кача снимки в албума ви-мълчание...Това ясно ми показа че не съм добре дошла...Не съм нахалствала повече,щеше да е грубо от моя страна...Но ако се върнеш назад в темите ще видиш колко момичета се опитаха да се включат и след това се отказаха...Сама ще разбереш защо?
Незнам за какви агенти по точно говорите...?Но помислете че много от момичетата изкараха тежка бременност,като някои от вас....И когато стигнаха до щастливия финал просто искаха да споделят радоста си....
Извинявам се ако съм подразнила някои от вас че ме нападнахте така...Аз неискам да се включвам във "вашия" форум,но наистина ме издразни поста на deskatta....Има и много други теми в които можем да споделяме и да получаваме разбиране....Успех на всички и живи и здрави дечица Hug

# 274
Ваче, ясно, значи агентите са навсякъде около нас и не е задължително да са под прикритие  newsm78 Naughty На вас не ви ли биха БЦЖ -то в деня на изписването? Не знам дали е практика на всички болници, но в МД е така. Като разберат, че си тръгвате, идват и бият БЦЖ. После от тази дата се чака един месец за следваща ваксина. Ако и при теб е било така, можеш да си впишеш датата в епикризата за да си знаеш, те шматките са пропуснали да ти напишат датата.  ooooh!

# 275
Ох, най-накрая и аз се добрах до компютъра
Ичка  Hug, честит рожден ден, мила Simple Smile Да си жива и здрава, много щастлива, много късмет, любов и сбъднати мечти ти пожелавам от все сърце  Hug newsm59
ПаО, честито и на теб, миличка  newsm51, пожелавам ви и тук да сте много щастливи и все така влюбени. Прекрасна двойка сте  txtloves married
Момичета, много е жега в тоя Пловдив  Tired. Горкото ми дете е само по едно боди-потник и целия е горещ... Мислех, че поне на краката трябват чорапи, но той ги събува са... Вие как ги държите в тия жеги, Деска, видях в Русе, че са адските жеги  ooooh!
Заза  Hug, остани при нас, момичетата са много милички.

# 276

Vache аз определено не съм се припознала в този пост...Ако не си забелязала,нито съм писала кога съм родила нито съм искала да ме пишат на първа страница...Да включих се  в темата,разказах ви за мен,поздравихте ме и когато поисках да запишете термина ми и да кача снимки в албума ви-мълчание...Това ясно ми показа че не съм добре дошла...Не съм нахалствала повече,щеше да е грубо от моя страна...Но ако се върнеш назад в темите ще видиш колко момичета се опитаха да се включат и след това се отказаха...Сама ще разбереш защо?
Незнам за какви агенти по точно говорите...?Но помислете че много от момичетата изкараха тежка бременност,като някои от вас....И когато стигнаха до щастливия финал просто искаха да споделят радоста си....
Извинявам се ако съм подразнила някои от вас че ме нападнахте така...Аз неискам да се включвам във "вашия" форум,но наистина ме издразни поста на deskatta....Има и много други теми в които можем да споделяме и да получаваме разбиране....Успех на всички и живи и здрави дечица Hug

като искаш да си записана на първа страница, да беше я прочела първо. Там пише как става записването и към кого трябва да се обърнеш на ЛС. Не сме назначени към бг мама да вписваме на първа страница!
Включването във форума става с обмяна на опит и дискусии, а не с качване на снимки и записване на първа страница..  Peace

Роси имам термос на Jane с биберон, слагам водичката, после само добавям АМ, разбърквам и давам...

Гачони, честит рожден ден на патерици Simple Smile

ПаО, честито, много романтично... тайничко завиждам за този жест... Слав въобще не е романтичен, по-точно беше, но аз убих това чувство в него с моя сарказъм към романтичните жестове..

Днес Никола е някакъв малък ад.. заспива за 10мин и после ..рев, свива се, пръцка.. ужас, сили нямам, нито нерви!

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 16:40 от chin

# 277
  • София
РаО, честито! Много любов ви пожелавам цял живот!
Гачони, честит рожден ден   bouquet

Заза, не се сърди, наистина за вписването пише на първа страница. На ЛС с момичетата, посочени там, щяхте да се разберете. И вие да сте живи и здрави с бебчето  Simple Smile

Аз пък се чудя как става този номер със скриването от балкончето, т.е. да пишеш като скрит newsm78

Какъв белег се има предвид от ваксината, Виктор има нещо като подутина/пъпчица на лявото рамо - това ли е?

# 278
ИЧКА, честит рожден ден! Радост, късмет и здраве ти желая!

ЧИН, пъпчиците се увеличават Sad или не намаляват newsm78 На 13 сме на ваксина и тогава ще питам докторката какво да правя? Баба му не го ли успокоява?

ЦВЕТИ, как е Симонка?

ШУНЧЕ, хубаво е, че всичко е наред!

Мамчета, и аз искам да ви видя всички!

ПАО, честит рожденик и на теб- да е най-обичаният вуйчо на света! Майчице, колко романтично ooooh!, бъдете много щастливи мама и тате!

СИЛВЪРЧЕ, и аз докарах същото на Дара, май, дано се справим по-бързо! Честита месечинка!

ЕЛДРИЧКА, сподели нещо повече за спиралата, моля те!

ГАЧОНИ, ми на патерици- бъди много щастлива Party

# 279
  • софия
Ичка, Пао, честити празници  bouquet Heart Eyes
Чинче мила имай търпение и сили, ще мине Hug
Анн2, езика си ни е бял. само където съм минала с марличката се е изчистил, как успяваш да се справиш с двете дечица и да си винаги мила и изчерпателна Heart Eyes
Кити, Симонка е добре HugПъпчиците не минават много бързо, на бебка и минаха когато се захладни миналата седмица.
Симпли мерси за хубавите думи, много приятно ми стана  bouquet
Ние от ваксината имаме топченце.
някой лепил ли е пъп с прозрачна лепенка newsm78, аз направих нещо но я махнах и малката я болеше, дали не трябва по специален начин да се маха.

# 280
Цветич,аз лепих веднъж,но настана голям рев при махането,пък и на мен ми се стори,че го боли  Confused и повече не съм слагала.То всъщност едва ли боли,защото там няма косъмчета,които да скубят,ама не знам защо така се разрева..

Момичета голямоооо мерси за пожеланията и честитките  Hug

# 281
Така, понаспахме се малко. Голяма жега, АД.

Пао, страхотно предложение. Честито   bouquet
Хелен, аз държа от снощи Йоана по памперс само. Снощи заспа така и чак към 4 сутринта ми позволи да я завия с чаршафче. Иначе само го риташе и докато не го махне не спираше. Излизахме на разходка - тя беше по потник с тънки презрамки и къси гащи. В къщи като се прибрахме я изкъпахме и сложих боди потник, но бяхме охладили докато ни нямаше. Естествено докато спахме вече се стопли и тя са събуд, яде и наддаде вой. Сега е гола и се хили. Утре трябва да готвя и не знам в коя част на деня ще се случи това. Дано оцелеем.

Заза, съжалявам, че си се подразнила. След като не си се припознала в моя пост, не бива да се дразниш. Вече са ти казали, че на първа страница си пише реда, а и много пъти сме повтаряли едно и също за простловутото вписване, че ако не се прати на ЛС молбата е много трудно да се следи в темата кой иска и кой не. Аз лично се включих по-късно в темата и бях много добре приета  Peace

Та като заговорихме за това, ще променя бройката на първа страничка, че една мама днес ме помоли да я изтрия.

# 282
РаО, честито много семейно щастие! Гачони, честит рожден ден!Всичко най най  Hug   bouquet

Maidenly за скриването има настройка някъде в профила дали да се показва ника ти, когато разглеждаш/пишеш във форума.

# 283
Деска, благодаря за отговора... Нашият е на 25 дена, обаче му е много топло, аз сега съм го облякла с боди-потник само, даже и чорапчета не понася... Ама майка ми постоянно повтаря, че трябва винаги да е завит, дори и с тензухена пелена  newsm78, ама той я изритва моменталически... Абе жега си му е, нали го виждам... В чудо се виждам с това обличане, май май това ми е най-големия проблем. Сега го гледам, че се обринал на едната бузка, но не мога да преценя обрив ли е или бебешко акне.. Кажете как изглежда бебешкото акне  Rolling Eyes
Чин, благородно завиждам дето си при мама, аз отивам другата седмица  Party. Дано на Нико му се отрази добре Simple Smile
Ана2 Hug, направо и аз ти се чудя как смогваш, а винаги си толкова мила, възхищавам ти се   bouquet. Също както и на Елдра - сега видях какво е да гледаш дете, та камо ли 4   bouquet
Гачони, честито и на теб със закъснение, да си жива и здравичка, много щастлива и обичана

# 284
Елдра, Simple Smile винаги има шанс и за повече романтика, но по-голяма радост от твоята - четворната, аз трудно мога да си представя, така че не се коси за романтиката Simple Smile
Хелън, по повод на обрива, и аз бях в голяма чуденка няколко дена какви са нашите пъпчици, обаче се оказаха алергия (при алергия са с малка бяла точица по средата, но не остро връхче). При изрив от жегата ми казаха, че били без беличко.

Общи условия

Активация на акаунт