Криси, много рано тоз цикъл. Аз се моля скоро да не се връща /поне лятото де/ толкова ми е хубаво без него.
Силвия, бебо не се запича от кърмата, а може би я усвоява цялята. Другия вариант е пък да хапва по-малко кърма. Ти цедена ли я даваш или кърмиш?
Майденли, аз към 40ия ден също имах кървене точно един ден, а предните дни нямаше нищо. Лохиите ми спряха на 20и някой си ден. Явно организма се доизчиства.
hopeful_sunshine не видях на колко дни е бебчо, но не следвай график. Като поотрасне ще си създаде самичко такъв. Сега просто давай манжата винаги като е гладно.
Нилата, ще сменя залъгалката определено пък да видим. Аз съм с обикновена на Нук.
Ваче, Йоана имаше червена точка на лявото рамо. Сега няма нищо.
Кити, пробвай да промиваш с лайка. Аз мажа също с крем Бочко ако има пъпки. За сега съм доволна.
Хелен, бебешкото акне е с бяло връхче. Обрива са червени пъпчици. И моята майка ми казва все че ще я изстудя ама какво да го правя това дете като пищи направо от жега. Когато успея завивам, като не мога спи отвита.
Признавам,че в еуфорията,когато поисках да се включа в темата ви не прочетох първа страница и правилата,включих се късно,защото достра късно разбрах за бременността си,поради ред причини-22г.с

Успях да попрочета старата тема, но тази я докарах едва до 4-5 стр. Как смогвате да си гледате дечицата и да пишете
Аз за нищо нямам време. Ето пак се събуди..........
Сигурно нещо куца, ако не и всичко... А иначе Симонка по-спокойна ли е или си я мъчат коликите?
оправих си се сама и с адекватни съвети,разбира се,резултата е 1 кг за 3 седмици 

). Направо не знам как ще издържа до сряда...