Отговори
# 450
Бюти, да ти е жив и здрав рожденика.. ще се справите с Лора самички, мъжки момичета сте Simple Smile

Мама Ани, казах аз още  преди време за Ларедута... пазарувайте, че не остана, има много хубави неща, много изгодно Simple Smile

Цвети, ами да, чакам ви аз със Симонка от кога..другата седмица края си идвам Simple Smile
За чая- има консерванти, по-добре си прави сама чай Simple Smile  Hug

Инсайд, най-стиснатите палци от мен, много време стана вече  Tired

Ани2, да не се притеснявам, че и Никола много връща, и той понякога през носа..

Искам да се оплача от моята.. не знам как да го нарека, акъл нямам. Понеже тук няма от млякото на Никола, а аз не се запасих много, реших да ходя до Шумен да го търся.. качих се на колата, отидох.. намерих, бъркам си в чантата- портмонето ми го няма...
Та пак се връщах до вкъщи и ходих отново до Шумен  Twisted Evil

# 451
Здравейте от три дни се опитвам да пиша,но Надя е на друго мнение Mr. Green
ПаО честито и от мен   bouquet
Виждам ,че сте обсъждали вигантола вие забравяте да го давате ,а аз съм забравила и да купя  ooooh!За готвенето жега не жега готвя в най-добрия случай през ден обикновено вечер в последните дни Надя не ме оставя и за 20мин.Постоянно сме на ръце като чета не изоставаме от останалите ако я оставя 10мин спи и айде пак.Такова чудо не е било при баткото.
Тина Т Слалома е страхотна количка аз съм със стария модел ,новия е малко по тежка .
Ваче за детските поне в нашата община ми искаха и за бебето бележка от личния за ваксинации.Аз носех епикризата ,защото още нямаме ваксини не става.Процедурата е ,че трябва да си вземеш бланка за първи избор на лекар и се носи при личната и тогава ти издава прослувутата бележка.За еднократната  и на мен ми казаха след 15.08.
Ани и ние сме от ръмжащите  по цял ден и по нощите също.Аз от вчера спрях инфакола  и био гайа днес 2 пъти дадох ентерокинд пък да видим как ще сме.Днес цял ден не е акала .
Чин  за сега нямаме крустички ,но с Мони ги мажех със зехтин и след това с гребенче и четка ресане и те падат.Знам ,че мустела имат такова кремче специално за крусти,но дали е ефикасно незнам.По въпроса с кърменето навън нямам никакви притеснения не правя престъпление ,предпочитам детето да ми е спокойно.
MammaAneliaN има такива блузи за кърмачки,но са най-обикновени.
Честита месечинка на юнското ни талисманче Йо!
Бюти да е жив и здрав брат ти!
Чин и аз съм голяма забравана .Айде събуждаме се вече  ,а съм започнала от сутринта да пиша.

# 452
Чин, да ти дам номера си, ако има нужда да помагам!  Grinning Много кофти номер си си спретнала! Ми случва се. И аз днес излязох без портфейла си, но се усетих още в двора.  Wink

# 453
  • Sofia
Insaid, не знам как запазваш самообладание при това разиграване от страна на лекарката...  Confused Дано са наред изследванията!

Ана2, днес 4 пъти е акал, ура! Може би организмът вече му се е прочистил от всякаквите препарати против колики...  Thinking

Акта за раждане ще го взимаме утре, най-накрая е готов, дано не е пак сбъркан.  Laughing
Не знам колко му е фонтанелата на Макси, обаче няколко пъти без да искам му натискам там главата и се побърквам от ужас! Много съм тъпа...  Close

# 454
Ани2, много благодаря. Аз през нощта ще гледам да цедя - уморена, неуморена няма как. Но поне една дълга разходка да мога да правя и аз понякога.

Чин, от жегите е. И аз много забравям, ама то в това време мозъка ми е на пихтия.

Много благодаря за поздравите за кака ви Йо. А някой има ли нфо за другото талисманче?

# 455
  • София
Аз за еднократната помощ подадох на 20 юни и ми казаха към края на юли да я чакам.

Ваче, намери ли топченце?

Хубаво де.. а мен защо така ме прискрипаха... казаха ми, че щом детето е родено през юни документи се подават след 10 юли. Не можело в месеца на раждане. Днес говорих с лекарката... бележка чак на 19 като й сложи ваксината.

Топченце няма, ни белег, ни топченце... Rolling Eyes

Крусти не е имала нито Саша, нито Рали. Не мисля, че е от козметиката...

Чинче, знам, че само моят доход се взима, аз това и написах  Sunglasses

МамаАнелия аз съм се замисляла да замразя сега зеленчуци, при това ще помоля леля ми да ми даде, че тя отглежда. А картофи ще взема от Копривщица. Какво специфично има при замразяване? На всеки фризер си пише колко месеца се пази даден продукт.

Цвети, аз мисля, че хемороидчето е вътре, ама не много. Така го усещам. Боли ме при ходене по нужда, иначе не  Embarassed И тогава изкървява.

# 456
Да бе, Ваче, ама нали казах, че ми го няма акъла.. не знам какво съм прочела..

За еднократната помощ не ти искат бележка от личната лекарка, можеш да подадеш веднага, щом излезе акта, аз така направих...

# 457
Анели, къде ги има? Ще съм благодарна ако може да ми обясниш   bouquet

Ани, на мен не ми е смешно, знам как се чувстваш. Само че твоята свекърва все ще си тръгне, а моята - нееее  #Cussing out  Sick

Да, и аз щях да кажа, че аз само за еднократна помощ съм подала.

Специфично има при замразяването на някои плодове. Знам, че някои се замразяват в захар, а други в определен захарен сироп., ама не знам как точно. Търсих из статиите тука, но няма нищо.

# 458
Появявам се отново пътьом да се доотчета.
Матей се роди 3900 и 51 см по нормален път.
Днес ни беше първата консултация и резултата - "наднормено тегло" Shocked
За 7 дни сме качили - 0.5 кг. Сега трябва да понамаля яденето,ама аз доста се замислям.Не мога да измеря колко суче,та да си го свалям от гърдата.
Доста се обрина от памперсите и вече минаваме на многократните памперси.Запасила съм се по интернет и вече ги пускам в действие.
Това е накратко от нас.
До нови срещи  Stop

# 459
  • София
Да бе, Ваче, ама нали казах, че ми го няма акъла.. не знам какво съм прочела..

За еднократната помощ не ти искат бележка от личната лекарка, можеш да подадеш веднага, щом излезе акта, аз така направих...

Е да, ама на теб акта е излязъл така, че си подала юни, т.е. в месеца следващ раждането. Абе ако мога да ги разбера социалните... newsm78 Аз всичко накуп ще дам, че няма кога да се разкарвам....

# 460
Ваче, Алекс се роди юни, аз юни подадох документи, не ме върнаха  Peace

# 461
Мама Анели, като заговори за захранване я кажете имате ли идея кога и с какво ще захранвате. Марти ми предлага да захраним на 8 месеца (6 коригирани). Дано издържа да се цедя до декември за 100% от храненията, пък после ще го мисля. Приемам всякакви съвети.

Чин, започна ли Никовата истерия. Йоана е на нова вълна, не реве ако е в мен. Е аз седнала л да спя. Много е топло да спи отгоре ми.

# 462
  • София
Ваче, Алекс се роди юни, аз юни подадох документи, не ме върнаха  Peace

Ами не знам... може пък за детските да ми е казала знам ли.. но изрично ме отпратиха за след 10 юли  Grinning А може и да зависи кое е социалното. Ще кажеш кога са ти привели помощта

# 463
Ваче, Алекс се роди юни, аз юни подадох документи, не ме върнаха  Peace

Ами не знам... може пък за детските да ми е казала знам ли.. но изрично ме отпратиха за след 10 юли  Grinning А може и да зависи кое е социалното. Ще кажеш кога са ти привели помощта

Да за детските важи това...аз си подадох за помощта също юни и ми казаха следващия месец да отида да подам за детските. Peace

# 464
И аз ги подадох на 30.06 за еднократната ,но ми казаха след 15.08.А за детските не може да се подават в същия месец на раждане.
MammaAneliaN  такива блузи има в Премаман сега незнам дали има налични.
Ние цял ден нямаме вода и продължава да няма ,направо е кошмар.Нещо започнах да се притеснявам имам чувството ,че изведнъж ми намаля кърмата.Не усещам напрежение в тях ,Надя се дърпа от гърдата и започнах да си мисля,че не и стига. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт