Отговори
# 645
Здравейте момичета!
Аз малко се изгубих, но сега успях да Ви прочета. Забравих почти всичко, но ще пиша каквото се сетя Grinning.
Ние по цял ден сме в парка под дебелата сянка. Там е доста прохладно, има много приятен вятър от морето. Излизаме преди обед до обяд - около 3 часа. После в къщи да хапна, да свърша нещо, и към ДГ да взема Стефи (ако е на градина, разбира се). После още 3 часа в парка, и после вечеря. Теди става по-неспокойна вечер. Носим се, гушкаме се. Ако е заспала, чета приказки на Стефи и приспивам нея.
Рая, честит рожден ден! Да си жива и здрава, и много щастлива  bouquet
Шунче, и на теб честит рожден ден с малко закъснение Hug
Честити месечинки и на всички бебоци, които вече порастват Hug
Кити, и на мен още ми тече, а вече е 42 ден. Ще чакам още малко и отивам на АГ. Гледам да не мисля, че има някакъв проблем, но малко се притеснявам.
Много хубави снимки. Ани, Роси Hug
Приятно изкарване на Хеберлеа и Деската. Деси, къде сте във Варна?

Май забравих доста неща, но ще гледам да Ви чета по-често и да се включвам всеки ден.  Прегръдки на всички майчета и бебоци Hug
Лека нощ.

# 646
Ани2, баткото днес не отиде на градина. Днешния ден беше кошмарен. Премина през някаква нервна криза. Щеше да си потроши стаята. После доста говорихме. Въведохме нови правила, които не му харесаха и съвсем нервен стана. Вечерта отидохме до свекърите и там падна. Ожули си лакътя. Не беше рана за умиране, но до преди малко голям рев рева. Боляло го, щипело му. С какво ли не го мазах и обработвах. Започвам да си мисля дали не проявява някакъв вид ревност. На бебето много се радва, но поведението му последните дни е просто ужасно.
От следващата седмица ще ходи плътно на градина до края на месеца. Май доста сме го разгевезили.

# 647
Мили момичета ,от сърце ви благодаря за хубавите пожелания! Чувствам ви толкова близки !Благодаря ви още веднъж! Hug
Аз имах един прекрасен ден , а малката ми принцеса се държа великолепно. Спа ,спа и....... пак спа.  Laughing Чак се притесних ,че през нощта ще имаме дежурство ,но..... миличката като я изкъпахме и си хапна порядъчно- пак си заспа блажено! Така че  подкрепям казаното за зависимостта между бременности и темперамент на бебчето. Аз имах спокойна бременност и Венцислава е много спокойно детенце. За сега! Laughing
MammaAneliaN,  как мина нощта ви? Имаше ли   изненади? Wink
що се  отнася до кенгурото- благодаря за информацията Ана2. Почти се бях засилила да купувам ,че ми стъри много пракстична и необходима придобика...но ще изчакам. Ние другата седмица ще минем консултацията с ортопед.
Браво на юнака ти Тина-- все така да наддава!
Ан и ,честита нова придобивка! Със здраве да си я ползвате и много хубави пътешествия с нея ти пожелавам!
Вачеее , как ти завиждам за Копривщица! Аз съм пленена от това място! Прекрасно е!
Симона , и ние сме по боди потник през деня , а вечер по боди сръкавче и завивам с тънка пеленка. Много е жега и у нас , но пък през нощта се спуска хладина и ставам да я доазавивам  с по- плътно одеалце.
 Ох...тичам сега ,че чувам че се разписука......
Лека нооощщщ!! Hug Hug

# 648
Добро утро, майчета  Hug
ние както винаги сме ранобудни  Grinning, стана в 7.30 и сега, естествено, спи - само ни прави луди калинки с мъжа ми  hahaha
Днес ни предстои преместване в моя роден град - Плевен. Що багаж, що чудо имаме да пренасяме , не е истина просто  ooooh!. Но не издържахме с тия квартири, че и с бебе...
Гледам, че за кенгуру говорите - аз гледах в детските магазини такива, на които пише, че стават от първия месец, но ако доктор е казал от третия месец  newsm78
Да ви питам - на колко месеца трябва да бъде детето, за да го заведа на ортопед? Май някъде назад бяхме дискутирали този въпрос, ама не помня... Blush
ПаО, аз имах много спокойна бременност, даже бих казала, че бях много щастлив човек през този период. Само едно сътресение имаше - много ме ядоса бащата на мъжа ми, докара ме до истерия и голям рев... #Cussing out. Но иначе всичко беше добре - мъжът ми беше през цялото време до мен и това беше най-важното - нито за миг не ме оставяше сама  txtloves. И детето ми в момента е толкова кротко и послушно, спинка, смее се постоянно, няма колики засега  Praynig Praynig Praynig. Дано е все така послушен Simple Smile
Орикс, нашето момче още иска да се гушка постоянно, но ми е толкова миличък,че не мога да го оставя  Grinning. В началото ми идваше в повече да го нося постоянно, но май вече свикнах.
Пускам ви едно кафенце и закуска, за добро утро Simple Smile

# 649
Добър ден и от мен! Естествено, влизам на бързо, защото чакам гости- утре е погачата на Дара!

ХЕБЕРЛЕА, ДЕСКА- много весело изкарване!

АНИ2, наистина, няма ли да дойдеш насам? а това за количеството на акитата- ние имаме и от двете, даже като пръцне newsm78, много често цапа памперса

ВОВА, значи не съм само аз Hug

АНИ, забравих да питам- каква е колата? Пожелавам безаварийно каране!

ХЕЛЕН, щастливо преместване и успех!

Който забравям ,да ме прощава и да знае, че го мисля Hug

Хубав ден!

# 650

От Емо: –Ей, майки, какво правят моите приятели наборчетата, кога ще ни водите заедно на разходка, че ми е скучно вкъщи само да стоя????

# 651
Много сладък този Емо, бе Simple Smile

Здравейте, колежки...
аз съм тотално луда. Такива неща наговорих на Слав снощи, цяла нощ не спах после. Беше излязъл с приятелки и се ядосах, че не се прибира да си говорим, ами си седи с тях, в 2:30 още не беше се прибрал, а като му звъннах ми вика: тука съм с моите момичета  Twisted Evil  та му писах въобще да не идва при нас, ами да ми изпрати багажа, ще си стоя при мама...
Не бил ги виждал година (лъже), викам: може пък и нас ако не ни виждаш година, да се затъжиш за нас.

Мама Ани, и Никола плаче така, а понякога и : Аууууууууууууууууууууу казва докато плаче и обръща джуките  Mr. Green

Кити, много хубаво да мине погачата

Много е топло днес...
Казаха ми за индийско орехче против колики, извадих дебелите книги на мама, четох и у Гугъл, давали са го хората, но мен малко ме е шубе...

# 652
Чин, миличка.  Hug това е любовта!

# 653
Роси, много сладък Емо.

Чин, не му се връзвай на Слав, мъжете имат нужда от малко свобода. Той си прекарва добре, пък ти си тровиш нервите, недей така мила, наслаждавай се на твоето свободно време  Hug

Кити, весело да мине погачата и Дара да получи много подаръци.

Аз излезнах за малко навън с Вени, хем да видя и Йоана, че снощи я оставихме да спи при баба й (много ми беше мъчно) срещнахме се на парка, на мен нещо ми стана лошо, причерня ми, зави ми се свят, добре че вече се прибирахме. Луда работа, сега лежа и ме боли глава, дали може да е от слънцето? newsm78 Ще полежа пък ще видим.

# 654
Здравейте момичета.
Ние днеска пак сме самички, мъжо пак е на работа, а довечера пак сме на сватба  Crazy Луда работа!
Днес  успях да издебна малчо да се боядисам докато спи. Сега ми остава и да се гримирам и ще стане чудно  Mr. Green
Чин, ако те успокоява и аз напоследък доста често изпадам в такива настроения. Все не ми стига вниманието и все ме ядосва Жоро.Караме се доста  ConfusedАма си мисля, че ще се нагодим и няма да траят дълго тези настроения  Peace
 Кити, весела погача   bouquet
Много хубав Емо  Heart Eyes
Хелън, късмет и щастие в новия дом   bouquet

# 655
Здравейте,момичета!
Аз от вчера съм ви записала и все не мога да сколасам !
Снощи нашата мома се наяде в 9 и заспа -викам си това не е на добре-обикновено заспива към 23,30ч и така спа до 2ч. и в 2 яде пак -оттам нататък до 5 ч.нямаше сън-носене ,рев ,изневрена ,баща й на работа и трябваше да става в 5,30 -не е спал и той и така .Днес на обед поспахме двете 2 часа ,та си взех дрямката ,сега е наядена и е до мен на спалнята и пак се нерви....

Пао,аз нямах спокойна бременност и детето сега верно е нервно -дано занапред се оправи!
Чинче,какво да ти кажа ,ние много се караме напоследък,но мисля ,че е от напрежението и липсата на секс Grinning Нещо още ме е шубе,ама ще трябва да се престраша!
Хелън,много ми е мъчно ,че си тръгвате,но в същото време знам ,че е за ваше добро и за да ви е по-леко .Желая ви само щастливи мигове в новия дом.
Да дам отчет от вчерашната  консултация-вече тежим 4кг .,а ни изписаха 2980кг. ,и сме дълги 52см.!
Изписаха ни Дактарин за устичката ,мажем се и май е по-добре ...За пъпчиците с преварена вода и крем Бочко ни каза лекарката и за ушичките ,че се белят се мажем с едно мехлемче.
Обаче не ни изписа капки витамин Д -та задължително ли се изписват на всяко бебе?
И не ни даде служебна бележка за васкинацията ,а ни е нужна за детските!
Да ви питам за следващата ваксина -посъветваха ме предварително да  й дам 2мл. Панадол,та които минахте ваксините какво мислите по въпроса ?
Китикат ,приятно изкарване на питата и ние ще правим другата седмица-засега сме 13 жени ,а апартъментът ни е малък ,та как ще се съберем не знам...

# 656
Здравейте майчета!

Сега правя организацията за погачата, която ще е във вторник. Кажете ми, моля ви, как точно протича самия ритуал? Малко по подробно да ми опишете какво се прави?  Praynig

Кити, аз изобщо не разбирам от коли. Ако нещо ти говори  Laughing колата е Ауди А6. Само като я видях, видях че е готина, но преди това нищо не ми говореше модела.  hahaha

Роси, голям сладур е Емо!

Чин, много неприятно. Аз също бих се подразнила, ако мъжа ми ми заяви че е с приятелките си. Но при нас по скоро може да се получи обратната ситуация!  Wink

Ичка, нормално е да не ти изпишат витамин Д. Ето , в чужбина не го изписват. Аз още се чудя дали да давам. Все пак не е витамин, а е хормон. И най вече че е лято и витамин Д се набавя от слънчевите лъчи.  Peace
Запанадола преди ваксина - наистина така съветват лекарите, но това е само за да не вдигне температура детето и ако има реакция да не обвините ваксината. Температурата е защитна реакция на организма, точно с нея организма се бори срещу болестта която му вкарват. По добре е без панадол. В противен случай вероятността от увреждане е по голяма.
Оф, пак ми заподскача тоя текст.

# 657
  • Sofia
Ани, аз знам само, че идват гостите, носят подаръци на бебето, оглеждат го и го нагушкват  Laughing (щеш, не щеш...), 2 млади момичета неомъжени разчупват питката върху кърпа над твоята глава (а ти си гушнала Никола през това време), след това слагат едно парченце в кърпата, всички пускат паричка, връзва се кърпата и се оставя нависоко.
Хапвате, пийвате, като си затръгват, не трябва да взимат нищо със себе си (храна) и не трябва да си казвате чао.

На мен също ми подскача текста, не разбирам защо?!? И как се оправя...

Идва ми тези дни да се откажа от цялото кърмене, днес допреди час съм го хранила през 10 мин. - смукне 2 пъти и почва да реве... Уж тече и от двете гърди, независимо от коя яде, но вече се чудя да не му е малко. Взех и чай да пия (има мирис на чубрица  Sick), не знам откога почва да действа?!
Вчера го мерих човека и за 10 дни е качил ок. 300 грама с памперса.  Thinking

# 658
Здравейте!Все не остава време да пиша,но докато кърмя съм с вас  Hug
Сега поседнах.Аз също реших да се боядисам за малко свежо настроение  Mr. Green
Децата слушат не мога да се оплача.Краси редовно връща мляко,но и аз като Ана 2 съм свикнала от баткото и не м обръщам внимание,просто му идва повечко млякото и знам че до към 6-я мес. отшумява.Вече се кокорчи и заглежда много.Още не раздава усмивки/само в съня си/.Не смея да кажа, но като изключим по нервното положение и рев от 20 до 22ч. през нощта като цяло спи спокойно  Praynig и ако не се нааква няма изобщо да се събуди, а само ще се нацока и ще продължи.

Рая честит рожден ден с малко закъснение!Много щастие и късмет!

За зависимостта между бременността и детето аз мисля че има връзка и двете ми бременности бяха спокойни децата също /за сега/  Praynig.

За Панадола преди ваксина,аз на баткото не съм давала,всъщност само за синфлурикса/и то реимунизацията/ ме предупреди педиатърката и ми каза да му дам нурофен,но няма да му навреди ако дадеш  Peace

Витамин Д мисля, че изписват на вс. бебета

Чин,Ичка,Вещи и всичко др., които се сдърпват с половинките - нормално е и при нас го имаше при раждането на първото ни дете,но сега понеже скоро минахме пътя  Crazy не си го причиняваме/или поне се стараем/.И да липсата на секс и близост още повече влошават нещата.Но всичко ще се нареди скоро,все пак напълно ново е и за двамата появата на новото сладко същество.
Офф още исках да пиша но всичко ми изчезна.
Ставам, че баткото се събуди,а мама прави компоти ..и предстои и Краси да се надигне

# 659
Ани, аз знам само, че идват гостите, носят подаръци на бебето, оглеждат го и го нагушкват  Laughing (щеш, не щеш...), 2 млади момичета неомъжени разчупват питката върху кърпа над твоята глава (а ти си гушнала Никола през това време), след това слагат едно парченце в кърпата, всички пускат паричка, връзва се кърпата и се оставя нависоко.
Хапвате, пийвате, като си затръгват, не трябва да взимат нищо със себе си (храна) и не трябва да си казвате чао.

На мен също ми подскача текста, не разбирам защо?!? И как се оправя...

Идва ми тези дни да се откажа от цялото кърмене, днес допреди час съм го хранила през 10 мин. - смукне 2 пъти и почва да реве... Уж тече и от двете гърди, независимо от коя яде, но вече се чудя да не му е малко. Взех и чай да пия (има мирис на чубрица  Sick), не знам откога почва да действа?!
Вчера го мерих човека и за 10 дни е качил ок. 300 грама с памперса.  Thinking

Миличка и аз имам същият проблем с кърмата,ти какъв чай пиеш?Аз пия много боза и прясно мляко.Трябва ли да увелича и папкането за да ми е повече кърмата? Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт