Волейболните ни национали (тема 6) - Шампионска!

• 15 701
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Гледай сега, ще ми излезе име. Аз да не им светя. После иди обяснявай, че нямаш сестра, нали.  Crossing Arms Ти ми кажи, аз съм си турила ключа на устицата вече.  Laughing Ще предавам пряко само от Гранд-а. Заплюла съм си храстите до сладкарницата, че оттам има най-добра видимост.  Joy

# 616
само Владо не го поглеждай сутрин рано на закуската. Играл е пак Варкрафта цЕла нощ:35:

# 617
Ми те сега са в изолация, няма да се плашим.  hahaha

# 618
само Владо не го поглеждай сутрин рано на закуската. Играл е пак Варкрафта цЕла нощ:35:

Joy hahaha Joy

# 619
Що се смееш, бре? Щото не си чела как се уплаших аз миналата година, нали? Не те е срам.  Laughing Знаеш ли как гледа? Ей така:  #2gunfire

# 620
Някъде 4етох за неговите мании по игрите и просто си представих самата гледка! Party Голямо шоу сте в този Гранд. ИнАЧе наистина нямам чвестта да знам случката от миналата година. Интересно ми стана Whistling

# 621
А, те бяха повече случки. Нещо ставаха със задниците нагоре, то да се стресне човек. А тази конкретна случка, в ресторанта, на закуска, смятай - аз съм недоспала, малкото е гладно и недоволно, в "топ" форма съм и ах! кого виждам, наш Владко и сие, в гръб, нещо там си взимаха от подносите. Аз, развълнувана като истински фен, се хвърлям през масата да кажа на сина ми да се обърне да ги види, но бутнах тъпата маса, която издаде най-гадния скърцащ звук, ама толкова висок, че тез нашите се обърнаха. И като го видях как гледаааа.... и в какъв Румцайски вид е... Ооооо. Седнах си и забих поглед в чинията и така си откарах до края на почивката, не ми стигна куража да шпионирам повече. Мани, мани.  Whistling

# 622
Хайде на клюката. Mr. Green  И аз не знам за какво иде реч. Чакаме.  Whistling

# 623
# 624
Е, какво още чакаш?  Joy Другият Дикенсов герой е Матейчо, ама на него повече съм му набрала. даже не съм уплашена там, ядосана съм.  Crossing Arms

А, вече се търкаляш, добре.  Joy И аз така.  Mr. Green

Затова пък синьор Пранди ни беше фен и в последния ни ден даже се трапоса до нас на басейна, ама аз съм много нетолерантна към близките ми три метра лично пространство и се евакуирах спешно.  Laughing

# 625
ха ха това с евакуацията ми харесва много  smile3521
А случката в ресторанта не е била за изпускане сигурна съм.  Mr. Green Ти не знам как си била сутрин, предполагам като всеки нормален човек на почивка, но след това интервю което четох и като си представя Владо играещ цяла вечер с Матей на игри ми иде само да те питам къде беше Тошко Алексиев  Joy
Ако ги видиш и тази година им кажи две три думи да се стягам да не се налага да им показваме народна любов smile3513

# 626
В интерес на истината, Тошко изобщо не помня да го видях. Но все пак и аз не прекарвам кой знае колко време в хотела - кат стане малкия звяр, яде набързо и на плажа. После обяд и следобеден сън. После на басейна и вечеря рано и си ляга. Тъй че, аз съм ги засичала само няколко пъти и не всеки един.

Тази година... съм по-войнствено настроена и ще видим как ще завърши.  Twisted Evil Щом още ме държи от миналата.  Laughing

П.П. Как да съм сутрин? Моля ти се, аз съм кипра.  bowuu  Joy

П.П.П. Теди е единственият, между другото, който се усмихва и се държи много ведро. Това от тези, с които аз имах "удоволствието" да се гледаме страшно, преди Владо да ме сецне.

# 627
Не си го видяла, защото е пушил в стаята на Матей  smile3532 Тази година може и да имаш честта  Wink
Охо отнеси го направо или настъпи някой леко, какво ще си играеш с маси Crazy Sunglasses
А сутрин не се и съмявам, че си кипра, сигурно със спортен вестник(сайт) в ръка Laughing
Теди ми се издига все повече в очите. Да видим как ще тренира при Пламен Константинов. Той много лошо впечатление ми направи на някои от мачовете как стоеше и си гледаше лаптопа и дъвчеше дъвка. Аз ако бях бивш национал все ми се струва, че щях да си по заинтересувана и емоционална. smile3507 Както и да е...

# 628
Не, бре. Теди Салпаров е сладур и ведър. Теодор още не беше в отбора тогава. А пушач е баш Теодор, не Тошко Алексиев.  Joy

В интерес на истината, носех списание ЕВА + тукашния Вог, бях си турила розовките плажни одежди с къдрички, с две думи истинска кифла.  Mr. Green Ни помен от спортното ми минало, настояще и бъдеще.  Joy

# 629
Ха ха много ми дойдоха Тедитата. Той Салпаров е голям сладур  Rolling Eyes Wink Наскоро четох, че бил фен на обувките и още повече ми се издигна в очите  Party Laughing Вярнно, че Теодор Тодоров още го нямаше тогава Crossing Arms
Браво била си заредена подобаващо Simple Smile Много е важно розовото с кърдите Flutter Само ти е липсвала кърпа с лика на момчетата Joy Ще поправиш тази грешка bowuu

Общи условия

Активация на акаунт