Волейболните ни национали (тема 6) - Шампионска!

• 16 226
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Няма ли да мине някой да каже сега, че пуснахме на поляците първия им домакински мач, след като си взехме точката?  Wink
Нали се разбрахме да не си говорим с недомлъвки.  Wink Нашите не играят лошо. Просто нямаме никаква, ама никаква защита. Днес гледах първите два мача от група F и мога да ви кажа, че просто 50-60% от силите на отборите са хвърлени в задно поле. Очевидно е, че в последните години това е един от най-важните елементи в играта. Peace

# 91
аиде бее взимаме мача слушаите ме

# 92
Охх, Божеееее, нервичките мииии. И продължавам да не съм чак толкова впечатлена от трибуните им.  Mr. Green

# 93
  • Някъде в търсене ............
Браво на Христо и Матей! Ей хора ще получа удар вече

# 94
аз ви казвам ще го вземем

# 95
И аз съм пред припадък вече

# 96
  • София
егати поляците скапани, пфуууууу, аман, писна ми от съдийски подигравки. Това китайче направо на Тянанмън и танковете да идват  #Cussing out

# 97
Е няма как да стане мили мои. Щом Матей Казийски не може да вкара такава топка, то просто няма кой друг да го направи.  Sad Лоша работа. Дано се вдигнат за утре.

# 98
жалко много жалко но садиите подкрепяха в много важни моменти  smile3515 smile3515 smile3515

# 99
Все пак, браво на момчетата!!!  smile3501
Дано се успокоят до утре.

# 100
Еми да много е гадно за момчетата имаха големи шансове и до някъде си го направиха сами, но да не забравяме все пак, че смотаните съдии, особено китайчето, ги подпираха стабилно. Важното е, че отбора израства и сега само трябва да се класирамме. Взехме точка и продължаваме напред да мачкаме.

# 101
Джон, моля те не мисли, че си единственият, дори не мислех за теб.  Wink

Чудесна игра, много ме радват. Не знам кой какво е очаквал, но в отбора има дух, а това е много важно. Имаме много трески за дялане, но аз се надявам за европейското да са се посработили още повече.  Simple Smile

# 102
  • MJF
Браво на момчетата за това че в IV и  V завършиха с минимална разлика. Младите играха чудесно. Ветераните/Титулярите обаче си остават голям длъжник. Само Цветанов и включването на Владо е похвално. Казийски, Жеков... не ми се коментира. То е вярно, че Жеков реално е най-играещия ни в-ст. Няма иска не иска, той играе. Обаче, трябва да има воля за разитие, поне малко.

Брей тоз полски отбор влиза при мен в графата най-смотан/най-злобен/най-грубянски. Този мач пак ще го играем след време, като си подредим  нашия отбор и тогава ще си говорим. То гледам уж от години волей ама таквоз ниво/чудо не съм виждала. Ако ги види случаен зрител, не волейфен може и да се  ooooh!. Толкоз за тез. Лично ще ги проследя как няма да мръднат по напред в Лигата. Чак ми развалиха приятното волей чуство  от видяното  през целия ден.

# 103
да това китайче издразни много българи  ако небяха съдиите 4тия геим беше маш #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 104
Не знам кой какво е очаквал, но в отбора има дух, а това е много важно. Имаме много трески за дялане, но аз се надявам за европейското да са се посработили още повече.  Simple Smile
Ще са, ще са.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт