Волейболните ни национали (тема 6) - Шампионска!

• 15 913
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Не знам ти кои първенства гледаш, но такава подигравка и цигания аз от друг отбор не съм виждала. Това не значи, че не играят добър волейбол, а че титлите им са резултат на изключително долно поведение встрани от качеството на волейбола. Това за мен директно ги праща в небитието. Ако межд. федерация не се състоеше от бразилско лоби, за цирка миналата година те щяха да бъдат дисквалифицирани. Такива са правилата за симулация. Това е.

# 526
  • MJF
Руснаците защо ми изглеждат леко стреснати а няма причина Thinking . Ясно е че са уморени. Трябва им смяна. Ето сега Михайло е в серия. Гранкин по едно време съвсем се сдуха, добре го извади за инструкции тренера.

# 527
Не знам ти кои първенства гледаш, но такава подигравка и цигания аз от друг отбор не съм виждала. Това не значи, че не играят добър волейбол, а че титлите им са резултат на изключително долно поведение встрани от качеството на волейбола. Това за мен директно ги праща в небитието. Ако межд. федерация не се състоеше от бразилско лоби, за цирка миналата година те щяха да бъдат дисквалифицирани. Такива са правилата за симулация. Това е.
Гледам само конкретен мач  Peace Задкулисните истории само биха ми убили желанието и тръпката към този красив спорт  Sad Сигурно си права, но нищо не може да се направи, освен да се изправиш с/у тях и да ги размажеш, а за това е необходимо наистина да си МЕГА голям и железен (психически  Rolling Eyes ), тъжно, но факт   Sad

# 528
Руснаците винаги са имали малко колебание с психиката, много се надявам за този мач да са поработили над това.

# 529
  • MJF
Кажете ми какво стана сега? преди да сервира Михайлов, за какво се репликираха масово?
Гледам по канал, където коментатора каза, че би искал тези разговори да не са по време на сет, още повече на сет пойнт.  Thinking каква поредна простотия измъдриха тез бразилци???

# 530
Руснаците винаги са имали малко колебание с психиката, много се надявам за този мач да са поработили над това.
Ние сме същите - много големи амплитуди  Sad Явно е много дълбок въпроса  ooooh!

Къде са им сервисите, къде им е силата, в която всъщност им е силата  ooooh!

1:1 На косъм се спасиха, има надежда, но ... така точка за точка е много хазартно  Rolling Eyes, трябва преса - ЯКА
ooooh!

# 531
  • MJF
Михайлов да го поздравяват , спечели им гейма. Само той изглежда свеж от целия отбор. Да видим като Волков, Гранкин, Ктей починаха малко, дали ще се посъвземат.
Нека някой се смили и напише накратко какво стана при 24/23 ?

# 532
Е, Волков направи прекрасна атака, че и мисля от задно поле връхлетя, не видях много добре в нета, но така ми се стори.

Ох, Теди, и аз колко се надявам хегемонията циганска да свърши!  Praynig И да му видя на онова малкото гноместо черно л..но физиономията и да му чуя мънкането!  #2gunfire

# 533
Отново подкрепям мнението на Симпли. Наистина се надявам да имат силата и психиката да издържат. Много ми е противен Жиба, а и останалите. Самия треньор и той е скандалджия според мен. Очаквам още номера от тяхна страна.Да видим. Thinking
Дано Михайлов е добре, че...... #Crazy

# 534
17:14  Heart Eyes
Хайде, бе Хитлер спряхте, тия ли не можете  ooooh!

# 535
  • MJF
Почнаха вече с умора и грешките се увеличиха. 12-тата точка на Бразилия не знам след колко преминавания на мрежата най-накрая стана. Психически който издържи ще спечели, играе се с голям енергиен преразход в този сет.

# 536
# 537
Вижда се умората вече, да. Ами... много станаха мачовете.  Rolling Eyes

Руснаците ако намерят психика и физика да ги обърнат сега, според мен ще ги отнесат. Но опрат ли до тайбрек, мисля че циганите ще си го вземат. Дано не съм права.

# 538
  • София
Точно това коментирах с колегата, че не знам защо вътрешното ми чувство говори, че руснаците изпускат мача.  ooooh!

# 539
  • MJF
 Joy охх на спорната грешно отсъдена точка Алекно как гледаше Резенде, онзи чак се спеши и позамлъкна.

Общи условия

Активация на акаунт