Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 428
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
значи не само моята лекарка е такава. оф, малко се успокоих)))

# 136
Е, на 11 дни закъснение е нормално никой лекар да не поиска кръвно изследване, защото тогава ехографската находка е много по-важна от цифрите на ЧХГ  Simple Smile

# 137
Здравейте на всички
Та ето го и моят случай-вчера на 12 ден от трансфера на 2 ден пуснах кръвен...Резултат е 1.9 при реф.ст.0.5-2.9 ...от всичко прочетено разбрах,че е отрицателен...Но звъннах на доктора ,който ме следи и той каза да не спирам хапчетата и в събота да отида при него....После звъннах и в клиниката в която правих ИКСИ то и доктора каза,че било рано още да съм си направила тест чак на 15-16 ден и да не се отчайвам.....изпаднах ви казвам в жестоко недоумение ..защо ако е толкова отрицателен резултата ми дават надежди и двамата ме питаха за резултата  #Puppy dogИде ми да се гръмна вече Confused

# 138
събота е утре, така че както ти е казал д-ра пий си хаппчетата, един ден повече няма да ти навредят, явно лекаря иска да е сигурен.

# 139
Момичета, резултат 8775 за 5г.с. и 2 дни как може да се тълкува? Милите момичета от съседна тема ми правят намеци за две, но това ме плаши ужасно и се притесних сега  Sad

Кафенце, ти като две в едно, ще ти бъда много благодарна да кажеш, ако знаеш, в този период какви са ти били резултатите  Thinking

# 140
Виж, аз на последния ден от 4г.с. бяг с ЧХГ 2092, но 3 дни по-рано беше 625. Просто за дни расте значително.

# 141
Блонди, да ти кажа, не е невъзможно да е повече от едно, но е възможно и едничко да е. На този етап вече - 6-а г.с. - много по-акуратно е ултразвуковото изследване (не съм чела кога ще ходиш на УЗ, ама май още не си).

Моите стойности бяха следните:
3 weeks & 6 days 484
4 weeks & 5 days 6367
5 weeks & 0 days 12213

Това са широките граници за 5-а и 6-а г.с. от Зачатие:
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml

Друго нещо:
hCG levels are also higher in women carrying a female fetus when compared to women carrying a male fetus, so it is possible that the pregnancy test becomes positive later in women carrying a male fetus
От тук (много полезно и изчерпателно четиво!)

Стискам палци да се получи така, както искаш и както е най-добре за теб  Praynig

# 142
  • Sofia
За Блонди да кажа резултатите от моята едноплодна бременност. Последен ден на 4 г.с.  - ЧХГ 2300. 49 часа по-късно вече 5,1 г.с. - ЧХГ 5100. Резултатът ми беше общо взето над нормите. Имам момче.

# 143
Кафенце, специални благодарности  Heart Eyes Успокоих се малко. На по-малко дни си имала значително по-високи резултати.

Деси, благодаря ти и на теб.  Hug 5100 е добре, мисля, не е над нормите  Simple Smile

# 144
Здравейте,мили момичета...Днес си направих тест и ми излезе 0.100 Sad Знам,че е отрицателен и няма никакъв шанс,но защо в клиниката ми казаха да продължа с лекарствата,че е още рано ,че ако е едно бебе ( аз съм след замразен трансфер ),можело да се покачи след 10-я ден...Защо ме карат в болката ми още да се надявам,а не ми казват,че всичко е приключило .....Sad  Толкова много ме боли ... Cry

# 145
Здравейте,мили момичета...Днес си направих тест и ми излезе 0.100 Sad Знам,че е отрицателен и няма никакъв шанс,но защо в клиниката ми казаха да продължа с лекарствата,че е още рано ,че ако е едно бебе ( аз съм след замразен трансфер ),можело да се покачи след 10-я ден...Защо ме карат в болката ми още да се надявам,а не ми казват,че всичко е приключило .....Sad  Толкова много ме боли ... Cry

Миличка, може би аз нещо пропускам, но не ми стана ясно кога ти е бил трансфера. Ако още не са минали 14 дни от него, добре е да изчакаш и тогава да си пуснеш кръвен тест, който да повториш след 48 часа, за да си сигурна дали ембриончето се развива. Успокой се и следвай съвета на лекаря. Вероятно знае какво прави! Кураж, миличка, стискам силно палци скоро да се усмихнеш!  Hug

# 146
Здравейте, хайде и аз да попитам нещо Simple Smile на 8.12. трябваше да ми правят лапороскопия. Отидох  предния ден на 7-ми в клиниката за да си пусна нужните изследвания. Тъй като ми закъсняваше (но това е нормално за мен, идва ми между 30-38 ден) за всеки случай реших да си пусна и едно ЧХГ и изненада резултата беше 95, което според лекарите си е положителен тест. Гледаха ме с вагинален екограф, но нищо не се видя. Вчера пак ходих и пак си пуснах ЧХГ, резултата е 334. Лекаря ме гледа и не е сигурен, но каза че май е го е видял каъде се закрепило. Във вторник пак съм на преглед и се чудя, дали вече ще се види със съгутност  и момичета кажете колко трябва да се покачат стойностите за да се види плодно сакче и енбрионче?

# 147
  • Burgas, Bulgaria
1000 минимум -и на мен на 380 не ми го видяха  Peace

# 148
Благодаря Мадам Тиква. Дано вторник на прегледа да успеем да го видим и всичко да е ОК Praynig

# 149
  • Сфия
milencheto , казват, че на 1000 минимум наистина се вижда, но е много относително. Зависи от апаратурата и от задапаратното устройство. При мен на 9-ти ден закъснение и ЧХГ дори повече от 1000 не можаха да го видят. Вече на по-добър апарат и задапаратно устройство се видя всичко. Мога само да кажа, че добре ти се покачва ЧХГ и това говори, че ембриончето се развива нормално. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт