Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 446
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря за отговораа  Hug ох, чакам, чакам аз с нетърпение да ида  Hug

# 181
Бюти, чудесен ти е резултата, честито  Hug

# 182
*peony* , много благодаряя, така ме усмихвате всички в този форум  Hug

# 183
Момичета, здравейте! Може би, не точно тук е мястото на въпроса ми, ама все пак да попитам. Вчера видях 2-те чертички, днес ще се обадя на личната ми лекарка за час на 3,01 да взема направление за АГ, и исках де ви помоля да ми препоръчате лаборотория в София, където мога да си пусна кръвен тест и също така да ми кажете, какава е таксата. Благодаря Ви предварително и Весели Празници на всички!!!

# 184
  • София
Mince във всяка лаборатория правят кръвен тест,но за какво ти е?
И- за 3.1 е много рано за преглед,изчакай седмица-две след закъснението..тоест тогава използвай направлението...
Лека бременност   bouquet

# 185
magnet_for_happiness, благодаря ти за бързия отговор, сигурно така ще направя,  а кръвен тест искам жа си пусна за да видя стойностите на ЧХГ. Да съм сигурна, че всичко е наред!

# 186
  • София
magnet_for_happiness, благодаря ти за бързия отговор, сигурно така ще направя,  а кръвен тест искам жа си пусна за да видя стойностите на ЧХГ. Да съм сигурна, че всичко е наред!
Имаш ли съмнения,че нещо няма да е наред... моля ти се! Освен това предполагам знаеш,че един резултат не е показателен,трябва поне още едно точене на кръв 48 часа след първото точене за се види как се движи хормона....

# 187
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Момичета, здравейте! Може би, не точно тук е мястото на въпроса ми, ама все пак да попитам. Вчера видях 2-те чертички, днес ще се обадя на личната ми лекарка за час на 3,01 да взема направление за АГ, и исках де ви помоля да ми препоръчате лаборотория в София, където мога да си пусна кръвен тест и също така да ми кажете, какава е таксата. Благодаря Ви предварително и Весели Празници на всички!!!

Здравей Mince,
в ценоразписа на Цибалаб е 15.30лв за total Бета ЧХГ. Успех!
Послушай съвета на magnet_for_happiness, вземи си направлението (валидно е цял месец), но не бързай с прегледа Peace

# 188
Момичета, благодаря ви за подкрепата!  Аз послушах вашите съвети и реших да го оставя за по-късно! Весело изкарване на Нова Година!!!

# 189
Здравейте момичета,знам какво ще ми кажете,но все пак да ви попитам...
Днес ми бе кръвния тест на 14-ти ден от ЕТ.
Резултата ми е 1.68 при референтни стойности 0 - 1 (при небременни)
Имам ли някакъв шанс за надежда?

# 190
Здравейте момичета,знам какво ще ми кажете,но все пак да ви попитам...
Днес ми бе кръвния тест на 14-ти ден от ЕТ.
Резултата ми е 1.68 при референтни стойности 0 - 1 (при небременни)
Имам ли някакъв шанс за надежда?

Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 18:11 от F.a.t.e.

# 191
rosicaal, съжалявам, но резултатът ти е абсолютно отрицателен и лекарката, която храни надеждите ти, просто злоупотребява........... (прочетох в другия ти пост-питане за тази стойност).
14-и ден след ЕТ означава минимум 17-и ден след овулация, в конкретния случай - пункция, а резултат 1.68 за този ден просто не подлежи на коментар дали може да се развие нещо  Cry

# 192
  • София
rosicaal, съжалявам, но резултатът ти е абсолютно отрицателен и лекарката, която храни надеждите ти, просто злоупотребява........... (прочетох в другия ти пост-питане за тази стойност).
14-и ден след ЕТ означава минимум 17-и ден след овулация, в конкретния случай - пункция, а резултат 1.68 за този ден просто не подлежи на коментар дали може да се развие нещо  Cry
..и аз така мисля....вчера просто..премълчах.. Rolling Eyes

# 193
..и аз така мисля....вчера просто..премълчах.. Rolling Eyes

Благодаря ви момичета,и аз знам че е така,но нали знаете надеждата умира последна.
И как да се боря сега като вече нямам финансова възможност,понякога се дразня на постове като "борете се момичета"..."не се отказвайте"....
Имам чувството че вече съм на дъното.
Желая късмет на всичко които имат възможност

# 194
Здравейте момичета искам да попитам кога най-рано преди цикъл мога да си пусна кръвен тест.Благодаря предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт