Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 451
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
При нормален цикъл - 4-5 дена.

# 196
Аз те съветвам да не избързваш с теста!Сигурно си нетърпелива, но резултатите могат да бъдат заблуждаващи!

# 197
Здравейте момичета, аз също се притеснявам много, понеже днес си направих кръвен тест и показа 750 резултат. По мои изчисления овулацията ми е била по коледа 24-25 декември. Последният ми цикъл беше на 3.12., но съм с късна овулация. Мисля, че са изминали 16-17 дни от зачеването. Това дали е нормална стойност за такъв период. Иначе аз съм решила да ходя в сряда, което се пада след 48 часа да си пусна пак кръвен, но понеже се филмирам реших да ви попитам относно стойността  bouquet.

# 198
Спокойно! Стойностите са идеални Simple Smile и престанете да търсите под вола теле и да се притеснявате за щяло и нещяло Simple Smile едно време бабите ни само кръвни тестове са правили амаха  Mr. Green
Наслаждавай се на бремеността си и дай по весело Laughing

# 199
silvi_7878, с тази стойност мога само да ти честитя  Hug

# 200
 Здравейте, момичета! Имам въпрос  Simple Smile. Овулацията ми беше на 28.12.2011 /доказана чрез ултразвук/. На 9.01.2012 направих тест Шуър Чек и имаше много бледа чертичка. Вчера /на 10.01.2012/ ходих до лекарката ми, защото съм с ПКЯ и исках да я питам трябва ли да пия Дуфастон за задържане, след като имам положителен тест. Тя ме прегледа и видя точица, но ми каза  да си пусна и кръвен тест, за да е сигурна, че трябва да ми го изпише. Още вчера го направих и резултата е 23,32 с една стрелка нагоре  Thinking. Пише реф.стойности  - до 5. Днес й занесох резултата и ми каза да почвам с Дуфастон 2 х 1.
 Не са ли мн.ниски тези стойности  :thinking, или пък аз се притеснявам излишно.....

# 201
Точно са си стойностите Simple Smile

# 202
Точно са си стойностите Simple Smile

Много ти благодаря за бързия отговор  Hug

# 203
Здравейте момичета, действително оказа се, че всичко е наред. След стойността ми на 9.01  ЧХГ 750, днес 11.01 стойността беше  1960, а и при доктора се видя плоден сак в матката. Странното е, че доктора каза, че съм в началото на 6 г.с, а аз си мислех, че съм в пета, но както и да е. Важното е, че засега всичко е ок. Благодаря за успокоението, което ми вдъхнахте като ви попитах.  bouquet

# 204
k_butterfly, ако искаш да си по-спокойна е хубаво да направиш контрола на кръвния тест след 48-72 часа и да видиш как вървят нещата при теб. Успех  Hug
silvi_7878, радвам се за теб  Hug Успешно бременеене!

# 205
 Здравейте, момичета  Simple Smile. Малко по-нагоре писах как стоят при мен нещата, но май не вървят много добре. Днес ходих отново на преглед, защото в събота имах някакво кафеникаво зацапване. Лекарката каза, че не вижда все още плоден сак и най-вероятно ще се окаже кухо яйце. Пуснах пак кръвен тест, резултата от който е 53,03 с някаква стрелка нагоре. Струва ми се мн.слабо покачването от миналия път  Sad, утре сутринта се разбрахме да мина да й занеса резултата. Трябва да реши да спрем  ли Дуфастон-а, който ми изписа за задържане. Все пак си мисля, че е малко раничко да се види пл.сак  Tired, но пък ЧХГ-то...., оххх, ще видим

# 206
При тези стойности на ЧХГ няма как да се види сак..това става при ЧХГ  1000. Не разбирам как предния път док е видяла точица. Стойностите наистина са доста ниски.

# 207
При тези стойности на ЧХГ няма как да се види сак..това става при ЧХГ  1000. Не разбирам как предния път док е видяла точица. Стойностите наистина са доста ниски.
Не знам... Sad, каза, че вижда точица и  къде точно е, даже ми показа. Сега вече трябвало да види и пл.сак, но не вижда развитие  Cry. Не знам, аз при тези стойности на ЧХГ вече се настроих за  Cry

# 208
Ох, миличка, не знам какво да те посъветвам..Точицата всъщност е плодния сак, а в него би трябвало да се види ембрион. Колко точно ти е закъснението?

# 209
Не знам... Sad, каза, че вижда точица и  къде точно е, даже ми показа. Сега вече трябвало да види и пл.сак, но не вижда развитие  Cry. Не знам, аз при тези стойности на ЧХГ вече се настроих за  Cry

Все пак хормона ти е удвоен - според мен не спирай Дуфастона. Ако е няма да я бъде бременността, нищо няма да я спре да я абортира6, така че не спирай все още лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт