Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 462
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
..... Колко точно ти е закъснението?

На 10-11.01 трябваше да ми дойде, на 28.12 ми беше овулацията - доказана чрез ултразвук.

# 211
Аз също мисля, че не трябва да спираш дуфастона. Не бързай със заключенията. Стискам ти силно палци! Praynig Hug

# 212
  • София
Пусни още едно ЧХГ на 48  чАса.

# 213
 Благодаря, момичета  Hug! Утре пак ще пусна кръвен тест    Rolling Eyes

# 214
Здравейте момичета! Последния ми МЦ беше на 05.12.2011г. и тъй като бях нетърпелива направих тест на 06,01,2012г. т.е. на първия ден от закъснението, но беше отрицателен. Реших, че и този път нищо не се е получило, но цикъла ми не идваше. След 10 дни направих още един и още един тест и двата бяха положителни. От два дни имам тъпи болки ниско долу и съвсем леко кафеникаво зацапване...само когато ходя да пишкам. Днес ходих на преглед, убедена че съм бременна, но доктора каза че не вижда нищо, няма плоден сак и каза да изчакам още 10 дни. При такова закъснение ако няма бременност, значи има някакъв друг проблем, но той нищо друго не ми каза. Възможно ли е да има бременност, а все още да не се вижда?

# 215
juju12 Има много възможности ... зависи от апарата и задапартното устройство  Mr. Green тоест доктора. Имаш около 12-13 дена закъснение и според мен трябва да се вижда нещо, но за твое успокоение можеш да си пуснеш кръвен тест и след два дета пак, за да се вид дали нивата се покачват. Ако иска отиди и на друг доктор и дано всичко е ОК  Hug

# 216
Днес ще отида да пусна кръвен тест, за да съм наясно поне какво да очаквам...ама това зацапване, ме притеснява. Появява се понякога, но е съвсем оскъдно и то от няколко дни е така. До сега не ми се е случвало такова нещо. Случвало ми се е да ми зацапа и на следващия ден вече съм с нормален цикъл, ама толкова дни и само да зацапва...Започнах наистина да се притеснявам.

# 217
При условие, че имаш два положителни теста, аз мисля че си бременна. А това зацапване не трябва да става, по принцип най-вероятно става въпрос за липса на прогестерон, за това ако можеш веднага си купи Утрогестан и го започвай Peace

# 218
juju12, направи ЧХГ-то и ако имаш резултат около 1000, отиди на вагинален ехограф!!! Няма начин тогава да не се види!

# 219
Ами ехографа не беше вагинален, незнам какво точно трябва да се види, но явно че няма нищо, щом нищо не се вижда. На екрана нищо не видях и аз. Е, какво да се прави, така ми е било писано, въпреки че много се надявах този път да е станало.

# 220
Ами ехографа не беше вагинален, незнам какво точно трябва да се види, но явно че няма нищо, щом нищо не се вижда. На екрана нищо не видях и аз. Е, какво да се прави, така ми е било писано, въпреки че много се надявах този път да е станало.

ooooh! така кажи ... няма как да се види нещо ако е обикновен, още е много рано. Трябва да се видиш на вагинален и това кървене не го пренебрегвай ... посъветвай се веднага с доктор или както ти казах, си вземи Утрогестан /за пиене или вагинално - няма да ти навреди, а напротив/ Peace

# 221
F.a.t.e. така ме обнадеждиха твоите думи...дано е така. Така съм се шашнала, че и аз незнам, но ехографа не беше вагинален, дори мисля, че е малко старичък, но доктора ми показа екрана и на него виждах само оранжев цвят и нищо друго. Той ми каза, че няма плоден сак, ако имало такъв трябвало да се види черна точица, но такава нямало и надеждите ми угаснаха. Ще видя разултатите от кръвния тест, дано наистина този път съм бременна. А утрогестана как да го прилагам?

# 222
  • София
F.a.t.e. не всяко кървене е от нисък прогестерон,а утрогестана не са бонбонки.
ЛЕКАР трябва да прецени има или не нужда...

juju12 на твое място АЗ веднага бих отишла при друг лекар на преглед с вагинален ехограф.

# 223
Освен това тази тъпа болка все едно ще всеки момент ще ми дойде цикъла, днес не ме е напускала...

# 224
  • София
Освен това тази тъпа болка все едно ще всеки момент ще ми дойде цикъла, днес не ме е напускала...
За това може да вземеш 3*1 но шпа.

Общи условия

Активация на акаунт