Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 470
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
juju12 миличка с нормален ехограф наистина няма как да се види!F.a.t.e. правилно ти е казала-вагинален трябва да е!Пусни си кръвен тест!Стискам ти палци!

Не прибързвай обаче с никакви лекарства, без да си се консултирала с лекар!

Според мен ще се похвалиш с голямата новина:peace:

# 226
F.a.t.e. не всяко кървене е от нисък прогестерон,а утрогестана не са бонбонки.
ЛЕКАР трябва да прецени има или не нужда...

juju12 на твое място АЗ веднага бих отишла при друг лекар на преглед с вагинален ехограф.
Съгластна съм, за това първо и написах да отиде на лекар ... но така като го описва според мен е прогестерона. А и не мисля, че хормонален препарат би навредило в този момент /предполагаема бременност/, дори напротив  Peace

juju12 Радвам се, че съм те успокоила и дано да няма проблеми. Наистина на обикновен ехограф много трудно може да се види бременност  по това време /зависи от лекаря и устройството/ Ако си например с обърната матка още по-трудно да се види изобщо нещо. Може да си и с късна Овулация. За това, пусни си кръвен, до довечера трябва да излязат резултатите и ако можеш още днеска посети ДРУГ лекар  Hug

А за болките наистина но-шпа ...

# 227
Дано, дано момичета е така и дано и аз най-после да се зарадвам след толкова чакане. Днес няма как да отида на вагинален ехограф, затова ще изчакам резултатите от кръвния тест.

# 228
juju12, не пий на своя глава Утрогестан. Задължително след консултация с лекар. Не случайно се изписва с рецепта и при различните случаи е в различна доза.
Направи си кръвния тест и след 48 часа го повтори /сигурна съм че ще е положителен/ и с двата резултата отиди при друг гинеколог.
Стискам ти палци  fingerscrossed

# 229
Успех juju12!

# 230
juju12, не пий на своя глава Утрогестан. Задължително след консултация с лекар. Не случайно се изписва с рецепта и при различните случаи е в различна доза.
Направи си кръвния тест и след 48 часа го повтори /сигурна съм че ще е положителен/ и с двата резултата отиди при друг гинеколог.
Стискам ти палци  fingerscrossed

Дават го и без рецепта, но това е друг въпрос.  Peace
Проблема е в кървенето, което според мен трябва да се види веднага, а не след два три дена, след като излязат резултатите. Ако отиде веднага на лекар да я видят на вагинален ехораф ще се разбере, дори може и сърдечна дейност да има при това закъснение  Flutter

# 231
Може да го дават, но не е редно и не е безобиден, затова не е редно да го пие препоръчан от форума. На мен винаги са ми искали рецепта за него.

# 232
Може да го дават, но не е редно и не е безобиден, затова не е редно да го пие препоръчан от форума.

Много е относително, това все пак е хормонален препарат. Ако беше нещо опасно нямаше според мен да го дават без рецепта. Пък и ако има бременност изобщо не би навредил - нали точно този хормон спомага да се храни жълтото тяло и да се задържи бременноста! Ако има обаче само закъснение на МЦ - пие го и после го спре, просто ще и дойде малко по-късно докато нивата на прогестерона паднат.
За това пак казвам ... най-добре веднага на лекар  Peace

П.П. И нека не товарим излишно темата, все пак е за ЧХГ  Flutter

# 233
Благодаря Ви за подкрепата момичета! Ще пиша, когато имам резултатите от кръвния тест, което ще стане утре.

# 234
  • София
П.П. И нека не товарим излишно темата, все пак е за ЧХГ  Flutter
Peace Нека,нека и не предписваме лекарства. Hug

# 235
П.П. И нека не товарим излишно темата, все пак е за ЧХГ  Flutter
Peace Нека,нека и не предписваме лекарства. Hug

Айде, нека  Mr. Green  Hug

# 236
Здравейте момичета! Резултатите от кръвния тест излязоха 29,65...обаче това вече няма никакво значение, защото вчера се появи алената кръв и тази сутрин кръвотечението дойде с пълна сила и много, много болка. Никога до се га не ме е боляло толкова силно и то без прекъсване, какво ли не пих. Е, така е било писано. Този резултат според мен показва, че наистина е имало оплождане, не пче аз съм си го внушавала и това до някъде ме успокоява и не съвсем. Казвам, че ме успокоява, защото до сега си мислех, че нямам овулация и затова две години не става, но ето че може...само че проблема е да се задържи...Благодаря на всички за милите думи и дано Господ дари всички жени с прекрасни дечица!

# 237
Аз също мисля, че е имало бременност .....
Съжалявам, но аз казах ... липсата на прогестерон в повечето случаи води точно до това и мисля, че го водят химическа бременност. Успех следващия път и вземи мерки по от рано както казах за да се задържи бременноста, успех  Peace

От два дни имам тъпи болки ниско долу и съвсем леко кафеникаво зацапване...само когато ходя да пишкам. Днес ходих на преглед, убедена че съм бременна, но доктора каза че не вижда нищо, няма плоден сак и каза да изчакам още 10 дни. При такова закъснение ако няма бременност, значи има някакъв друг проблем, но той нищо друго не ми каза. Възможно ли е да има бременност, а все още да не се вижда?

Лошото е че не си попаднала на лекар, при такова зацапване е трябвало да вземе мерки веднага !

# 238
Ох, вече и аз незнам. Какви мерки да взема...Нали доктора е този, който трябва да каже какво трябва да се направи...но тези при които ходя...имат малко по -различно мислене по въпроса

# 239
  • В къщурката на хълма на феите
Много е относително, това все пак е хормонален препарат. Ако беше нещо опасно нямаше според мен да го дават без рецепта.

100% грешно .. без рецепта утрогестан може да го даде някой пълен безхаберник, спал по време на лекции или такъв, който си е купил дипломата .. прогестерон се пие при строго специфични и определени условия един ненавременен прием /тип самолечение/ може такива поразии да направи, че да отнеме значителен период от време, те да бъдат фикснати ..

Общи условия

Активация на акаунт