Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 476
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Да бе Мецанке, обаче тук става въпрос за предполагаема бременност, която е била факт, но за съжаление вече я няма. Нали все това си говорим в другата темата, че няма как да навреди /на бременността/, а дори напротив ... би помогнал. В други случаи не знам какво би станало, но в крайна сметка аз когато разбрах, че съм бременна, точно вие ме посъветвахте веднага да отида да си взема Утрогестан и не съжалявам за което, защото смятам, че ми е помогнал Heart Eyes

Ох, вече и аз незнам. Какви мерки да взема...Нали доктора е този, който трябва да каже какво трябва да се направи...но тези при които ходя...имат малко по -различно мислене по въпроса
За това на доктора се казва всичко като симптоми и проблеми!

# 241
mecani, благодаря ти че ме подкрепи. Аз просто се отказах да пиша повече, защото видях че няма смисъл в случая, а и да не се отклоняваме от темата ...
juju12, съжалявам  Hug, бременност наистина е имало, но причината за неуспеха трябва да се търси. При две години "неставане" си мисля че трябва да си потърсиш читав АГ, който да е специалист по проблемно забременяване. Ще ти направи на теб и на съпруга ти необходимите изследвания и се надявам един ден да ни се похвалиш.

# 242
Проблема е там, че в повечето случаи казват, че така е трябвало да стане...Явно е имало проблем с плода и затова така са се развили нещата. Сега наистина трябва да намеря причината и да я отстраня, защото наистина много искаме да си имаме бебче, както и много други семейства. Дано, дано се сбъднат мечтите ни в най-скоро време! Praynig

# 243
juju12 съжалявам мила!

Не спирай да вярваш!Разочарованието ти сигурно е огромно, но не се отказвай!

Стискам ти палци и искрено се надявам скоро да се похвалиш! Hug

# 244
  • В къщурката на хълма на феите
juju12 лекар, който ти даде като основание за аборт от сорта на така е трябвало да стане  -  да ти е ясно, че трябва скорострелно да го смениш, защото човека просто няма идея какво да те прави, нито от какво да те лекува, но пък има нужда от твоите пари /съответно от парите на ЗК/ .. наистина понякога причината за спонтанни аборти е генетичен дефект на плода, но това трябва да се докаже, и при наличните факти и доказателства, да се изработи план за действие, който в 90% от случаите завършва с happy end  Peace
Фейт така е чедо, говорим си ги тези неща, но при условие, че имаш рецепта /което в 100% от случаите трябва да значи преглед при лекар/ и знаеш какво правиш и защо го правиш .. не ме разбирай погрешно - наистина едно навременно приемане на хормона, може да спаси бременността, но за това "спасяване" трябва да знае лекар Peace

# 245
но за това "спасяване" трябва да знае лекар Peace

Еми моя не знаеше, че ги пих  Mr. Green ... след прегледа на 12 ден от ПМ ми ги предписа лично той. Може би факта, че вече имам една бременност и съм се лекувала по същия начин ме кара да мисля по този начин, но разбирам и момичетата които за първи път се сблъскват с това и приемат като недоверие почти всичко. Но както ти сама си казала, ако лекаря не знае къде е проблема то тогава кой - просто е трябвало да вземе веднага мерки  Hug
За това juju12  следващия път ти пожелавам всичко да зъврши с приятен край и определено смени лекаря Hug

# 246
Не знам още какво си обяснявате, при положение, че в интернет има доста изписано за прогестероновите препарати. Те в никакъв случай не се прилагат винаги, при всяка бременност, защото просто ни трябва прогестерон. Приемането на тези препарати се практикува според мен само след ДОКАЗВАНЕ на прогестеронов глад, а това става с изследване! Не мога да се съглася, че просто всяка бременна приема препарата и хоп, запазва бременността си...Истината е, че по-често за абортите причините са други, а не просто ниския прогестерон. Ако беше така, много малка част от бременностите щяха да са неуспешни, а аз си имам цели 3 такива, въпреки всичките ми перфектни резултати от изследвания, които си държа в една дебела папка у дома! Мисля, че трябва да се сложи край на спама тук..

Juju, ужасно съжалявам за случилото се! Меци е права, че обяснението "просто се случва" е пълна идиотщина, казана от устата на лекар! Crossing Arms

# 247
Здравейте! Вече 6 дни ми закъснява, правих си 2 теста , които имаха 2 черти, но втората бледа. Днес си пуснах и кръвни на които стойностите са 394.40 mIU/ml.Възможно ли е да съм бременна? Благодаря ви предварително!

# 248
Алексис, не само, че е възможно, ами направо си си доста бременна Mr. Green Честито!

# 249
Много ти благодаря! Grinning

# 250
За нищо! Grinning

# 251
 Момичета днес бях на преглед с идеята да видя ембрионче и пулс. Докторът ми каза, че плодният сак е 18 мм и отговоря някъде на 6-7 г.с., но ме можа да види ембрион. Видя жълтъчно мехурче, от което каза, че евентуално се храни ембриона . Ще ходя другата седмица в четвъртък за да потвърдим дали има или няма нормална бременност, но дотогава направо не знам как ще издържа. На 9 и 11 януари си правих ЧХГ показа единият ден  760, а след 48 часа над 1500. Ако сега отида и си направя пак ЧХГ дали ще бъде показател за нещо. Направо незнам как ще издържа до четвъртък.  Praynig

# 252
На вагинален ли те гледаха или на коремен УЗ? Според ПРМ си около 6 седмица и нещо .Казваш, че на 3.12 е била ПРМ, нали така? Ако си била с късна О, това означава, че е напълно възможно да не се вижда все още. Според мен трябва да се успокоиш малко.

# 253
гледа ме с вагинален ехограф и наистина по принцип съм с късна овулация, по мои изчисления по коледа е била. Опитвам се да се успокоя, но понеже се притеснявам и ми се иска да разбера колкото се може по-рано за да знам да се надявам ли на нещо. Чувала съм обаче, че с напредването на бременността, ЧХГ-то по принцип не се удвоява на 48 часа, а на по-малко и не знам дали това би било показател за кухо яйце. И има ли смисъл да си правя кръвен тест. Иначе се опитвам да се успокоя. Благодаря ти за отговора.  bouquet

# 254
След 6 седмица определено според мен УЗ е по-достоверен от изследване нивата на ЧХГ.  Peace
Може да не чакаш чак до четвъртък..това е цяла седмица...Аз бих отишла при още един док с добър вагинален ехограф. Според мен си изчакай спокойно следващото УЗИ и виж какво ще покаже то. Стискам ти палци! Пиши след прегледа! Hug

Общи условия

Активация на акаунт