Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 485
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
juju12 лекар, който ти даде като основание за аборт от сорта на така е трябвало да стане  -  да ти е ясно, че трябва скорострелно да го смениш...
Аз пък съм до някъде съгласна с мнението на доктора Wink
Аз самата съм с 2 миседа и съвсем на скоро една химическа бременост и без установени причини за това ! Изследванията ми са идеални и винаги съм забременявала  от раз !...

# 256
  • В къщурката на хълма на феите
Troy човешкия организъм е точна машина, в него всяка причина си има следствие и в този ред на мисли - ако бяхме казали аз или ти така е трябвало да стане щеше звучи достовено, защото нямаме научната и практическа база, за да дадем точния отговор, но казано от медицинско лице това не е достатъчно .. причината, колкото и малка да е тя, трябва да се установи и премахме, за да няма нови такива следствия, какъвто е един аборт .. предлагам да спрем с тази полемика, темата нито е затова, нито пък имам желание да продължавам да ровим в раната на момичето .. стискам палци всичко да се изясни и края да е щастлив Peace

# 257
Аз също съм с 3 аборта и куп изследвания, без открита причина за случващото се. Това обаче не означава, че няма такава. Мнението на нормалните, мислещи и знаещи лекари е, че в мен действа имунологичен фактор, който не може да се хване с направените изследвания. Другите лекари казват: абе дишай спокойно бе, такива неща се случват постоянно..статистиката показвала еди какво си Shocked Shocked Shocked Статистиката казва, че случайност се нарича нещо, което се случва 1 или 2 пъти и то протичащи по различен начин. Ако това се повтаря и повтаря, тогава вече човек се замисля, че има причина, защото тези "случайности" явно се дължат на нещо, различно от случайността. Аз предпочитам да не разчитам на тези доктори, за които аз съм пореднат жена, която ще третират на принципа: проба-грешка, т.е. ако имам късмет ще износя и те ще се гордеят, че са налучкали, че този път случайността ще ме отведе до друг изход  Rolling Eyes

Извинявам се за спама!

# 258
Може да има причини , но нека не забравяме че някои са нелечими !
Това което на мен ми казаха когато ми правиха изследванията след последния аборт, беше че правят изследвания само на заболявания които могат да лекуват и няма смисъл да правят за такива за които няма лек ... така че всичко е относително.

# 259
Няма смисъл да товарим темата с излишен спам...има толкова много да се каже по темата..

Пожелавам на всички успех! За всяко нещо си има решение! Wink

# 260
Момичета нова съм в този форум бях в друг но реших да пиша и тука да ми кажете вашето мнение по въпроса. Сега на 28 в събота трябваше да ми дойде но аз още в петък на 27 отидох да си пусна кръв защото имах някакво усещане и резултата беше положителен но обърнете внимание на стойностт 1945 като имате напредвид че на мен цикъла ми идва на 28-29 число и е много точен и така зарадвах но днес на 30 пак отидох и си пуснах кръв и тя показа 2070 пак се зарадвах но звъннах на доктора и му казах за какво става въпрос, а той ми каза че няма как стойността на хормона да е толкова висок 1-2 дена преди идването на цикъла и че може да е до 1000 максимум и че има някаква грешка от лабораторията  newsm78 и така звъннах до лабораторията ама там един том ми държаха и се изнервих и затворих тела. Та момичета кажете ми дали може наистина да е грешка, защото доки ми кажа че просто такова високо ЧХГ няма как  #Crazy

# 261
Да, няма как. Направо отивай на доктор и той ще ти каже каква е работата.

# 262
Мерси много за отговора celika и доки по телефона каза че няма как да е такъв резултата и явно първия е сгрешен а втория е верен ами утре отивам да ме види какво става че просто много съм притеснена а това бебе го чакаме от 3 години вече и просто нямам думи вече

# 263
При два дена закъснение няма как да е 2000.

3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml

# 264
Здравейте. Искам да попитам за стойностите на чхг. На 29 трябваше да ми дойде, цикълът ми е на 29-30 дни. Днес си пуснах чхг тест и ми излезе стойност 649,47. Какво е мнението ви? Защото гледах този линк http://www.babymed.com/normal-hcg-levels-pregnancy. Незнам направо какво да мисля. Още не смея да се зарадвам.

# 265
Мъня миличка според мен имаш повод за радост!Резултатът е хубав, но за всеки случай пусни още един тест след 2 дни за да видиш как вървят стойностите!

Иначе тихичко честито!Стискам ти палци Peace

# 266
Момичета,много съм притеснена,вчера ми беше 12 ден от ЕТ на 3 ден-чхг-20.57.Доктора ми каза да направя нов чак на 17 ден.Имам ли някакъв шанс според вас?

# 267
ЧЕстито -бременна си .

# 268
Шансове има, но защо чак на 17 ден контрола. Добре е след 48 часа да повториш теста и да се види как върви. Ще стиска палци!

# 269
Аз правих на 12-ти и 15-ти ден след ЕТ. Но и на 17-ти да направиш втория тест важно е стойността да е по-висока.

Общи условия

Активация на акаунт