Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват стойностите на ЧХГ в mIU/ml?
Какво означава нисък резултат от кръвен тест за ЧХГ след закъснение?
Какво означава повишаването на стойността на ЧХГ след повторен кръвен тест?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват стойностите на ЧХГ в mIU/ml?
-
Какво означава нисък резултат от кръвен тест за ЧХГ след закъснение?
-
Какво означава повишаването на стойността на ЧХГ след повторен кръвен тест?
-
Кога е подходящо да се направи кръвен тест за ЧХГ след овулация?
-
Какви са стойностите на ЧХГ и как се проследяват по време на бременност?
и кога по точно си правила кръвния тест .
Отиди на лекар и пусни ново ЧХГ.
След няколко месеца опити най-накрая и при нас се случи чудото. Днес отидох на лекар след 10 дни закъснение и ми каза лекарката, че плодния сак е прекалено малък ( за 6 седмица според нея) и най-вероятно е спрял да се развива и да изчакам 10 дни и ако не го изхвърля сама да отида за кюртаж. Аз все пак съм решила утре да отида и при друг лекар за второ мнение. За информация ще кажа, че първият ден от последната ми менструация беше на 1 януари (34-36) дневен цикъл, трябваше да ми дойде на 4 февруари по мои изчисления. На 5 и 6 февруари имам два положителни урини теста за бременност ЧХГ на 6 февруари със стойности 85 miu/ml при референтни 0.00 - 5,00, и сега нови за ЧХГ днес на 15-ти в друга лаборатория със стойности 1448.00 mIU/ml при референтни 0-1 (при небременни)