Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 494
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Вдъхвате ми много надежда, утре в 10 пак съм на лекар. и между другото първият път ме гледа лекарка от Майчин дом Варна, която ми казаха, че уж била много добра.... надявам се да не е и да е сгрешила  Hug

# 286
mibe08 дано утре се зарадваш на хубави новини!Мисля, че ще е така.Аз съм с дълъг цикъл като твоя и респективно с късна овулация.Е..живот и здраве след няколко седмици ще си гушна бебчето Hug

Стискам ти палци!

# 287
mibe08, пиши утре след прегледа Peace

# 288
Здравейте , отново сега се връщам от прегледа при другата лекарка. Тя също каза, че е малко но не може да потвърди на 100%, че няма да се развие. Изписа ми дуфастон свещички и ми каза утре пак да пусна ЧХГ и Прогестерон, и да звънна да и кажа резултата, и да изчакаме до другата сряда за да видим дали е пораснало. Каза ми също така, че е вътрематочна, че в плодния сак има жълто вещество (нещо което предната лекарка не ми спомена). Все още има някаква надежда дори и минимална. Каза ми също, че дори и със съвсем малко поне е пораснало от вчера. Ето снимка от вчерашния и днешния ехограф (вагинален) , на новата снимка долу в дясно пише 0.50 см, да разбирам ли, че това е големината на плодния сак? Кажете вие какво мислите Sad ?

Благодаря ви предварително за подкрепата   bouquet

http://imageshack.us/f/694/picture111009copy.jpg/

Съжалявам но не знам как да кача снимката директно от компютъра и за това я качих в един сайт и така ... Sad

# 289
Браво ... все пак те е успокоила и ти е предписала хапчета, които евентуално да спомогнат човечето да се развие. Ще стискам палци до другата срада да е пораснало и вече да няма за какво да се притесняваш Praynig Hug Успех утре и на кръвния  Hug

# 290
Не може да качваш снимки директно тук! Дано всичко да е наред!

# 291
Аз ги виждам снимките  Peace Ами има разлика, но зависи от апаратурата. Хайде да изчкаме утре резултатите и ще коментираме  Flutter
Мисли положително  Hug Hug  Hug

# 292
Ами поне не го отрече на 100% и не даде заключение, което все пак си е надежда дори и малка Sad Аз  все пак се надявам, че това жълто вещество е добър знак Sad Знам ли и аз вече ... Sad

# 293
Изобщо не може да се прави сравнение от снимка правена на един и после на друг апарат. Трябва и двете да са правени от една и съща ръка, на един и същи апарат, за да се види реално разликата. Peace

Жълтото "вещество" е т.нар жълтъчно мехурче, от което се храни бебока.

Аз на снимките изобщо размери не мога да видя Rolling Eyes И пак продължавам да си мисля, че всичко си е наред Grinning

# 294
За мен бременността може да се отрече, когато си в 8-9г.с. и пулс няма. Дотогава ми е странно изказването " не се развива" при повишаване на ЧХГ-то.

# 295
Както казах по-горе , сега пак само чета и гледам Sad Долу в десния ъгъл пише GS: 0,50 sm и сега в един сайт прочетох, че GS е - (gestational sac) – големина на плодния сак. Което е много малко според мен за края на 5 седмица Sad( Не знам вече какво да мисля Sad Каквото стане...

# 296
mibe08, моят сак в 5 седмица (32 ден от цикъл, като моят цикъл е 24-26 дневен)беше 4.5мм и ми казаха малък за срока на бременността. ЧХГ-тата ми бяха ниски, даже и тук някои майки ми казаха да не се надявам много. Но ето стигнах 13-та седмица, с много надежда, почивка и Утрогестан Simple Smile. Пожелавам ти го от все сърце.

# 297
~Галка~ Благодаря ти мила за надеждата , която ми вдъхна  Hug

# 298
mibe08 не се отчайвай мила!Аз ти казах, че според мен си с късна овулация, тоест зародишчето е по-малко!Освен това новините, които казваш са хубави-вътрематочна бременност, жълтъчно мехурче са видели, а размерът на плодния сак не е толкова малък!Важното е ЧХГ да нараства адекватно!Зареди се с малко търпение! Hug

# 299
Зареждам се с оптимизъм благодарение на вас момичета, за което ви благодаря  Hug

Права си трябва да имам търпение, утре ще видим ЧХГ и прогестерона колко е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт