Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 495
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Това снимка от вагинален ехограф ли е ?? В 8 седмица с вагинален се вижда това :

# 301
Нямам скенер тук да ви покажа моята снимка от навършени 6г.с. Аз поне освен плоден сак друго не виждам на снимката, никакво ембрионче, само някаква точица вътре.

# 302
Запис - мразя да го правя това, но понякога се налага. Simple Smile

# 303
Здравейте момичета Simple Smile
Пуснах преди малко ЧХГ и прогестерон, сега ще чакаме да видим дали ще има развитие. И между другото днес усещам една тъпа болка  ниско долу, като предменструална но по-слаба, надявам се да не прокървя Sad

# 304
mibe08, изчакай ЧХГ-то да излезе, вземай но-шпа и лежи!  Praynig Hug

# 305
  • София
Troy шЪ мЪ прощаваш,ама това фото е в 9 г.с почти Wink

# 306
не почти, а съвсем Simple Smile

# 307
това е каквото намерих в интернет - 6г.с. и 6дни

# 308
  • София
Аз намерих моите от самото начало,ако имам време ще ги скан и кача,но като гледам моята от 5г.с е подобна на снимката на момичето-вижда се някаква точка само,вече в 6 г.с и 1 ден е
по-различно.

# 309
Аз намерих моите от самото начало,ако имам време ще ги скан и кача,но като гледам моята от 5г.с е подобна на снимката на момичето-вижда се някаква точка само,вече в 6 г.с и 1 ден е
по-различно.

И моята от 5 г.с. си е с една черна малка точица.

# 310
При 6 г.с. и 1 ден вече може да се види и пулс.

# 311
  • София
При 6 г.с. и 1 ден вече може да се види и пулс.
Да,точно тогава съм записала,че има пулс,че го и чух не само видях Simple Smile

# 312
Здравейте и от мен,момичета!!!
Преди два дни си правих кръвни изследвания HCG+beta и резултатите бяха 47.31ml,днес пак ги повторих и резултата е 145,5ml.Как Ви се струват резултатите,все още не съм ходила на лекар имам час за другата седмица в четвъртък-едвам ще изтърпя до тогава  smile3506

# 313
  • София
dodid добре ми звучи,бременна си! Честито и успех! Моето първо ЧХГ беше с подобни стойности Wink И изтърпи,при такива нива в момента няма да се види нищо в матката.

# 314
да да ще изчакам,няма как  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт