Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 498
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Момичета ето ги резултатите, не се удвояват много Sad

Progesteron   14.06   ng/ml   Ж:Фол.:0,2-1,5; Ов:0.8-3.0;Лут:1,7-27;Мено:0.1-0.8

Beta HCG   2079.00   mIU/ml   0 - 1 (при небременни)

Какво мислите ?

# 316
Beta HCG   2079.00   mIU/ml   
mibe08, честито и успех до финала.

# 317
Уф миличка ... не ги разбирам тези неща с прогестерона, но виждам, че ЧХГ-то ти се е покачило  Flutter

Ако можеш напиши на кои дни взимане на кръв, колко ти е било  Hug

Хайде и други момичета да се включат  Praynig Hug

# 318
Момичета ето ги резултатите, не се удвояват много Sad

Progesteron   14.06   ng/ml   Ж:Фол.:0,2-1,5; Ов:0.8-3.0;Лут:1,7-27;Мено:0.1-0.8

Beta HCG   2079.00   mIU/ml   0 - 1 (при небременни)

Какво мислите ?

Нищо не се знае, може по-бавно да качваш ЧХГ, но мисля, че прогестеронът е нисък. Освен това не  е задължително да се удвоява ЧХГ. Това, което можеш да направиш е да се обадиш на док и да му кажеш резултатите си още днес, за да може да се реагира и да се започне прием на утрогестан евентуално. След това се зареждаш с най-голямото търпение на света и чакаш...

Пускам ти тук едно линкче за прогестерона

# 319
Ами първи ЧХГ преди 48 часа 1440, днес 2079.00. Обадих се на лекарката да и кажа и тя ми каза, че за сега всичко  е в норма да взимам утрогестан 2 по 2 сутрин и вечер и да отида в сряда да видим дали е пораснал плодния сак и за сега според нея всичко  е наред. Аз се панирам защото като гледам стойностите на другите винаги са супер високи Sad

# 320
Мила, изобщо не сравнявай собствените си стойности с други - всеки организъм е различен и нищо не е като по учебник! Търпение му е майката!  Hug

# 321
Щом ще си на утрогестан всичко ще е наред, че нивата ти на прогестерона са ниски и може да прокървиш без медикаменти, иначе ЧХГ-то ти е добре.

# 322
Хайде честито Simple Smile с този дълъг цикъл явно си в по малки седмици ( може би 5г.с.) ,така че не се притеснявай Simple SmileИзчакай още 10 дена и ще видиш ,че всичко ще е наред Hug

# 323
Моето ЧХГ в 5г.с. и 1-2дни с близначета беше 2092.

# 324
Прави сте , че стойностите са индивидуални за всеки организъм . Сега си сложих утрогестана и ще поживеем и ще видим Simple Smile От сърце благодаря на всички ви за подкрепата   bouquet Hug

# 325
Пффф до сряда има толкова много време едвам издържам Sad Мислите ли, че поне до сега да не дава господ, като не съм прокървила и нямам никакви зацапвания е все пак някаква надежда за добър край Sad

# 326
Стига си се стресирала излишно Simple Smile Надежда винаги има! Wink

# 327
я не се претеснявай на мен в деня когато трябваше да ми дойде цикъла стойностите ми бяха 2070 за това спокойно за всеки организъм е различно доктора ми беше казал че дори може да са две но в крайна сметка беше едно и на това отгоре извънматочно за това не се приснявай  Hug

# 328
Незнам много ми е притеснено просто Sad  Rolling Eyes

# 329
Маце я дай по спокойно и се наслаждавай на бремеността си докато не си почнала да повръщаш и да ти става лошо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт