Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 501
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Намери нещо приятно, с което да се занимаваш и поне малко да успееш да се разведриш...Това е само началото на една бременност, а после какво ще правиш, когато започнат прегледите, фетални морфологии, треперене по резултати и т.н. А когато се роди? Хайде опитай се да се успокоиш, нямаш причини да се притесняваш толкова.

# 331
Чак ми се иска в момента да ги имам тези притеснения , само да знам, че бебчо ще го има Sad

# 332
Хаха, всички така сме си мислили. Притесненията никога не спират. Първо ще го има ли, второ, дали ще чуем сърчице, трето дали се развива нормално... после дали изследванията ще са добри и т.н... сега защо мърда, защо не мърда...

# 333
Добро утро момичета Simple Smile

Днес времето е прекрасно и въпреки слънцето което грее мен пак налягат куп мрачни въпроси. От снощи като че ли гърдите ме болят доста по-малко, да не кажа почти не ме болят, мислите ли че това е признак на затихващи симптоми на бременността т.е е спрял да се развива Sad А утрогестанът би ли могъл да има отношение към това ?

Благодаря ви отново защото ви е сте единствените, които ми изстърпяват глупостите и притесненията Simple Smile  Hug

# 334
Мен гърдите никога не са ме болели.

# 335
Мен ме боляха и то доста и сега от вчера изведнъж болката намаля Sad

# 336
 Здравейте, момичета  Hug.
 Овулацията ми беше на 08.02, днес си направих кръвен тест - 76.28 при реф.стойности ...-5   Simple Smile. Мисля, че е положителен, но не съм много сигурна, затова питам  Sad, а и все още не мога да се зарадвам. Миналия месец имах кухо яйце, но не ми е правен кюртаж, затова лекарката каза, да започваме веднага с опитите.

# 337
Бременна си! Дано този път всичко е наред!

# 338
cone, при ЧХГ няма референтни стойности, мила! Това 5 означава, че над тази стойност има бременност. Имаш повод да се радваш  Mr. Green

# 339
 Grinning Много ви благодаря  Hug

# 340
честито,cone !ано този път всичко е наред Peace

# 341
mibe08 и мен не ме боляха гърдите и дори от там се усъмних че нещо става защото точно 2-3 след овулацията дори понякога и от деня на овулацията започват да ме болят гърдите до сомия цикъл а като бях бременна изобщо не ме заболяха за това бъди спикийна и стига си мислела глупости защото още повече се затормозяваш така  Embarassed

# 342
Аз явно цял ден се чудя какъв симптом да си открия за да се стресирам Simple Smile)) Ще чакам прегледа в сряда и до тогава ще се опитам да не се САМОНАБЛЮДАВАМ толкова Simple Smile Благодаря ви, че ме търпите Simple Smile)

# 343
mibe08 нали за това сме тука взаимно да се търпим защото иначе много трудно някой друг който не знае какво изживяваме да ни търпи  Laughing

# 344
И аз да се включа тук при вас момичета. Писах и в друга тема , но и тук да повторя - дано някой ми помогне в моите терзания. Накратко - трета инсеминация ЧХГ на 17ден след нея 4,96 - спирам лекарствата. 72часа по-късно цикъл няма ЧХГ 11,29. Ясно е че не е нормална бременност, но какво е тогава? На другия ден след кръвния тест ми дойде цикъла /поне аз мисля, че беше това/, нормален - нито по-обилен, нито по-оскъден с ярко черевна кръв. И се успокоих и си казах - било е биохимична и вече всичко свърши. Но 5 дни след това ново ЧХГ 10,84. Не би ли трябвало при цикъл ЧХГ-то да е 0. И незнам вече , ще откача. Благодаря предварително на тези, които ще се включат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт