Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 502
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
ЧХГ-то не може изведнъж да стане 0. Както постепенно е нараснало, така и постепенно ще спадне. Всъщност то най-вероятно е започнало да спада когато ти е дошъл цикълът.

# 346
Да сигурно тогава е почнало да пада, но много малко ми се вижда падането.
нека го напиша в дати
13.02 - чхг 4,96
16.02 - чхг 11,29
17.02 - начало на МЦ
21.02 - чхг 10,84

# 347
Ами може да е започнало да пада и по-късно, не знам. А до тогава може да се е било покачило и още малко.

# 348
В периода между последните резултати може да е имало нарастване и след това да е започнало да пада

# 349
Това си е типична биохимична бременност. С времето ЧХГ ще намалее, няма как изведнъж да падне. От 16-ти до 17-ти е имало още покачване на ЧХГ-то.

# 350
Благодаря ви момичета  Hug дано така да е и да спадне пустото му ЧХГ. Никога не съм си и представяла ,че ще се моля за такова нещо след осем години борба. Притесненията ми се усилват и от една постоянна болка в яйчника, в който бяха фоликулите и все в главата ми е извънматочна ..

# 351
Здравейте момичета,
за сега слагам край на моите терзания. Сега се връщам от лекар. Имаме си ембрионче всичко е наред, плодния сак расте и сам в 5  седмица и 3 дни Simple Smile Явно тестовете за овулация нещо са ме подвели Simple Smile За сега ми каза да продължавам утрогестана да не се тревожа и към 15 март да отида на преглед Simple Smile)

Благодаря на всички за подкрепата Simple Smile

# 352
mibe08, не си в 5-та седмица и 3 дни, а си на 5 седмици и 3 дни, което означава, че си в 6-та седмица.
Та така де... Честито! Simple Smile

# 353
Съгласявам се Simple Smile Аз бях толкова развълнувана, че почти не я слушах Simple Smile  Party

# 354
Ехеее, хайде вече да се успокоиш, че честно казано ми идва да взема една сопа  Joy Hug
Виждаш ли, че напразно се стресираш само Mr. Green Знам, че каквото и да бяхме казали, нямаше да се почувстваш по-добре преди прегледа, минала съм през това, но все пак мисли първо за бебето...на него му трябва спокойна мама. Хайде вече релакс и да расте бубата!  Mr. Green Hug Hug

# 355

mibe08, браво за добрите новини и само дето се притеснява напразно Simple Smile
Само сигурна ли си заседмиците , тъй като при цикъл от 35 дена(последния ти цикъл е бил на 1 януари)  сега би трябвало да си 6с и 3д.
Не знам докторката как ти ги е изчислявала но ми се струва ,че си в по голяма седмица.
Хайде по спокойно от тук нататък и късмет Hug

# 356
Честито mibe08!Радвам се за хубавите новини!Желая ти безпроблемна бременност!

# 357
  Здравейте момичета  Simple Smile Днес пуснах втори кръвен тест - 296.74. В понеделник беше 76.28. Мисля, че добре се покачва, но ще съм благодарна и за вашите мнения  Hug. Утре ще ходя с резултата при лекарката.

# 358
mibe08 ....  cone тихичко честито момичета  Hug

# 359
Благодаря момичета, да прави бяхте но ..... човек няма как да спре да се притеснява докато не чуе нещо хубаво Simple Smile

Troy може и да си права мила може и да съм в 6 седмица и 3 дни, надявам се да не изостава бебето в развитието в такъв случай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт