Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 509
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
И аз да се включа тук при вас момичета. Писах и в друга тема , но и тук да повторя - дано някой ми помогне в моите терзания. Накратко - трета инсеминация ЧХГ на 17ден след нея 4,96 - спирам лекарствата. 72часа по-късно цикъл няма ЧХГ 11,29. Ясно е че не е нормална бременност, но какво е тогава? На другия ден след кръвния тест ми дойде цикъла /поне аз мисля, че беше това/, нормален - нито по-обилен, нито по-оскъден с ярко черевна кръв. И се успокоих и си казах - било е биохимична и вече всичко свърши. Но 5 дни след това ново ЧХГ 10,84. Не би ли трябвало при цикъл ЧХГ-то да е 0. И незнам вече , ще откача. Благодаря предварително на тези, които ще се включат   bouquet
Продължавай лекарствата,отиди на лекар,понякога има късна имплантация,щом ти се увеличава ЧХГ-то,значи има развитие,кървенето може да е от имплантацията на ембриона,много жени го получават,не губи надежда и ти пожелавам едно хубаво бебче!!

# 361
И аз да се включа тук при вас момичета. Писах и в друга тема , но и тук да повторя - дано някой ми помогне в моите терзания. Накратко - трета инсеминация ЧХГ на 17ден след нея 4,96 - спирам лекарствата. 72часа по-късно цикъл няма ЧХГ 11,29. Ясно е че не е нормална бременност, но какво е тогава? На другия ден след кръвния тест ми дойде цикъла /поне аз мисля, че беше това/, нормален - нито по-обилен, нито по-оскъден с ярко черевна кръв. И се успокоих и си казах - било е биохимична и вече всичко свърши. Но 5 дни след това ново ЧХГ 10,84. Не би ли трябвало при цикъл ЧХГ-то да е 0. И незнам вече , ще откача. Благодаря предварително на тези, които ще се включат   bouquet
Продължавай лекарствата,отиди на лекар,понякога има късна имплантация,щом ти се увеличава ЧХГ-то,значи има развитие,кървенето може да е от имплантацията на ембриона,много жени го получават,не губи надежда и ти пожелавам едно хубаво бебче!!

rosicaal, извинявай, но ЧХГ пада...всички знаем какво означава това Confused

# 362

да,просто сравних първите й стойности,но все пак мисля че след 2 дни трябва си пусне още веднъж ЧХГ.

# 363
  • София
И аз да се включа тук при вас момичета. Писах и в друга тема , но и тук да повторя - дано някой ми помогне в моите терзания. Накратко - трета инсеминация ЧХГ на 17ден след нея 4,96 - спирам лекарствата. 72часа по-късно цикъл няма ЧХГ 11,29. Ясно е че не е нормална бременност, но какво е тогава? На другия ден след кръвния тест ми дойде цикъла /поне аз мисля, че беше това/, нормален - нито по-обилен, нито по-оскъден с ярко черевна кръв. И се успокоих и си казах - било е биохимична и вече всичко свърши. Но 5 дни след това ново ЧХГ 10,84. Не би ли трябвало при цикъл ЧХГ-то да е 0. И незнам вече , ще откача. Благодаря предварително на тези, които ще се включат   bouquet

да,просто сравних първите й стойности,но все пак мисля че след 2 дни трябва си пусне още веднъж ЧХГ.
Да де,но след биохимична или каквато ЧХГ не пада бързо на 0.При последния ми спонтанен започнах да се чистя с чхг 100  и нещо.

# 364
Сравни последните две стойности Simple Smile там е видно че пада ,а не че се увеличава. Било е 11,29 , а след това е 10...

# 365
Момичета вчера бях на преглед. Докторката каза да спра да правя кръвни тестове /но аз все пак ще направя в понеделник  Wink/, тъй като стойностите били толкова ниски, че даже са в сферата на лабораторната грешка.  На ехографа не се видя и най-малко опасение за извън маточна. Така че за сега съм малко по-спокойна до понеделник - да видим тогава какво ще е .
Благодаря ви за подкрепата   bouquet

# 366
 Здравейте, момичета! Обещавам за последно да досаждам, но се опитвам да се успокоя, че този път всичко е наред  Wink. Овулацията ми беше на 08.02. На 12-ти ден след нея, т.е. 20.02 - ЧХГ 76,28, на 14 ден след овулацията /22.02/ - 296,74, днес 19-ти ден от овулацията - 3574,00. Мисля, че са добре стойностите, но за всеки случай ....., ще съм много благодарна ако кажете и вашите мнения  Simple Smile

# 367
Повече от добри са.

# 368
Здравейте, мили момичета Simple Smile Честита Баба Марта на всички с пожелания за здраве и сбъднати мечти !
Искам да попитам само,ако някой може да ме насочи дали да се надявам на положителен резултат -На 9 ден след трансфер,чхг -20 .... Според вас ниско ли е,имам ли някакви шансове ...Благодаря от сърце  Hug

# 369
  • София
не е ниско за 9 ден след трансфер.

# 370
Да ви питам и аз какво мислите:)
Имам положителен тест за бременност, но получих леко кървене (тъмно кафяво), което след няколко дни спря. Понеже се притесних след като спря, пуснах кръвен тест и резултатите са:
на 21.02 -  869,62 ( 5 г.с. и 3 дни)
на 23.02 - 1994.18 (5 г.с. и 5 дни)

Дотук добре, но в среда ходих на лекар и той каза че не вижда нищо, нито в матката, нито в тръбите и диагнозата беше "Съмнение за бременност"

Веднага си пуснах още един кръвен тест (6 г.с и 4 дни), който показа 8672,04.
Днес пуснах още един (6 г.с и 6 дни), който е  13597.99

т.е ЧХГ нараства, но вече по-бавно, т.е не се удвоява.

Имам час записан за следващата сряда при друг лекар, но не вече знам какво да мисля. Направо ще откача, даже се готвя за най-лошото.

# 371
Моят личен съвет е още утре на лекар, на кадърен лекар!!! Не се стряскай, просто направи необходимото, за да изясниш нещата и не чакай за сряда!!! За твоя информация ще кажа, че сакче се вижда в матката с вагинален ехограф при стойности на ЧХГ около 1000!

# 372
Това го знам и именно за това се притесних и пуснах повторните тестове. Той че докторът беше най-лошият който някога съм виждала е факт, но няма как да отида преди сряда. Записването на часове при кадърни доктори е с месеци напред. Дори и този при който ще ходя не го знам:(

# 373
  • София
Ако е удобно, да се включа и аз с питане: тази седмица направих два теста, които бяха положителни. Решила съм утре да пусна изследване на ЧХГ. Има ли значение по кое време, дали на гладно и пр.? Имам записан час за гинеколог за сряда, но исках да отида "подготвена". 

# 374
честито, бременна си  Peace иначе за чХГ-то няма значение, аз отидох следобяд мисля, яла, пила  Laughing и пак, честито  Hug

Общи условия

Активация на акаунт