Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 518
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Надинка, аз не бих чакала до сряда, пак казвам. Мисля, че все пак можеш да отидеш на преглед дори и без час, особено като обясниш каква е ситуацията. Не мога да препоръчам лекар, защото не съм от  София, но все трябва да има някой, който да е надежден и да те приеме. Peace

Милинка, никакво значение няма кога ще отидеш и дали ще си яла, пила и т.н. Mr. Green

# 376
  • София
Благодаря за отговорите.   bouquet
За някои от хормоните не трябва да съм яла, пила и заради това реших, че може и с този да е така. Simple Smile

# 377
Много ми е скапано настроението Sad и имам нужда да чуя добра новина  Sad Няма ли кой да се похвали нещо ?

# 378
Здравейте! Надявам се да получа съвет тук..преди съвсем да съм откачила.  След трета инсеминация на 24.02.2012 (деня когато трябваше да ми дойде) ЧХГ-то ми беше 90. На 27.02 беше станало 200. На 01.03 обаче беше паднало на 119. Отидох при лекаря, който не видя нищо в матката, освен голяма фоликулярна киста от стимулацията в яйчника. Каза ми да се прибирам вкъщи и да чакам да ми дойде. На въпроса след колко време, ми обясни да бъда търпелива.. За всеки случай на 02.03 отново пуснах ЧХГ - 85 т.е продължава да пада. Обаче цикъл няма и аз се шашкам дали и какво може да стане. Дали не тряба да пия нещо? Ами ако е извънматочна? Колко трябва да падне ЧХГ-то, за да ми дойде? В момента нямам никакво кървене или каквито и да било признаци.

# 379
Първо съжалявам за случилото се!  Confused Трябва да ти падне нивото на ЧХГ като за небременни и тогава ще дойде М. Няма нищо притеснително, каквато и да е била бременността, тя е приключила и скоро ще имаш цикъл.  spoko

# 380
Благодаря ти за бързия отговор Зузи!

# 381
binski, скоро пак ще има висок хормон, не се тревожи.  Hug
Тъкмо и аз исках да задам подобен въпрос. Отивайки на обикновен преглед се оказа, че там някъде има неееещооо мннн малкооо, което заинтригува док. Според него това било на о-о 10 дни 2 седм мах. За всеки случай пуснахме и ние кръвен тест и резултата беше 57. Това беше в четвъртък. Днес вече беше 31. Факт, че бременността я няма вече, но какво може да се е случило?

# 382
  • Бургас
Честит  празник момичета! Бъдете обичани и желани жени   bouquet
Аз днес си пуснах един кръвен тест и резултата ми е 12176.00 mIU/mL . Попринцип последния ми цикъл беше на 02.02. по калкулаторите в нета ми излиза 5г.с а като гледам по референтните стойности към 6г.с. отговарям. Имали някой запознат по виските стойности означават ли нещо?

# 383
Зузуто, честито  Peace

# 384
Zuzutu, честито! При предната ми бременност хормоните, а след това и бебето се развиваше по - бързо от предполагаемото. При мен разликата беше 2 седм дори.
Лека бременност!

# 385
zuzutu честито!Стойностите са супер!Ами високите резултати понякога значат близнаци, но това може само лекар да установи!

# 386
Здравейте.
Днес си правих тест за ЧХГ и резултатът е 1,32. Реф.стойност за небременни жени под 1. Тестът е правен на 11 ден след инсеминация. Искам да ви попитам дали изобщо има смисъл да повтарям теста след 48 часа или той си е тотално отрицателен , какъвто ми изглежда за съжаление и на мен Sad И още нещо да попитам понеже досега след процедури не съм правила кръвни тестове, как реф.стойност на ЧХГ в такъв тест за бременност е над 1, пък същевременно под 5 се приема за отрицателен newsm78

# 387
За съжаление и аз мисля, че няма смисъл.

# 388
И според мен няма смисъл, но ти желая успех в бъдеще  Hug

# 389
Според мен също е отрицателен, съжалявам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт