Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 411
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Сфия
В толкова начална бременност би трябвало да се удвоява за 48 часа. Повтори го в сряда, ако днес си го правила, па да видим...

# 91
при стойнос 111 след 48 часа всичко трябва да е наред нали ?

# 92
Да, бременна си. Simple Smile Честито!

# 93
krasichka тихичко честито!Желая ти лека и безпроблемна браменност! Simple Smile

# 94
Момичета възможно ли е при овулация 5-6 септември и днес 2 дни от закъснението ЧХГ да е 505.7 mlU/ml.? Възможно ли е при такава стойност да се окажат близначета? Simple Smile Ех, как ще се радвам, ако е така  Heart Eyes

# 95
  • Сфия
krasichka, екстра е, честито!
Точица, успокой се и изчакай една седмица до посещението на гинеколог. Като отидеш-ще разбереш дали са двечки. Пожелавам ти, щом го искаш!

# 96
благодаря ви момичета дано всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 97
Здравейте, няма да изпадам в подробности, понеже съм се предала и примирила, но от любопитство да попитам - възможно ли е при падане на ЧХГ в много ранна седмица (4 или 5) после да се развие нормална бременност? Има ли такива случаи?

# 98
Абсолютно невъзможно, за съжаление  Confused
Веднъж падне ли ЧХГ-то, нищо не може да се направи... (освен ако не става въпрос за лабораторна грешка)
Питала съм лекар заради мое падащо ЧХГ.

# 99
  • София
Здравейте,
момичета какво мислите за стойност на ЧХГ 2100 в 5 г.с. и 5 ден? Има ли шанс да излезе нещо от тази бременност?

# 100
Според мен има и ти го пожелавам  Peace
Само тази стойност ли имаш? Предишна? Пусни една контрола след 2 дни да видиш как нараства, но при такива стойности и седмици по-меродавното изследване вече е УЗ преглед и да се види големината на плодния сак, той как нараства и дали и има евмбрион.

# 101
  • София
Резултата ми ЧХГ 2100 беше от 14.10.2011, току-що излезе резултата и от днес 17.10.2011 - ЧХГ 1878,  Sad Cry за съжаление май всичко приключи. В сряда бях на лекар за установяване на бременността, но май само ще обсъдим дали има нужда от аборт или ще чакаме организма да се пребори сам. Cry Cry Cry

# 102
Жалко...
Сега ти остава само да се надяваш да спада бързо ЧХГ-то, за да не се наложи онази гадна дума с к.....  Blush

# 103
Висока е стойността? Да не би ембриомите да са били 2 или 3 и да е останал 1? Стискам палци поне за 1 живо и здраво бебе.

# 104
Стойността изобщо не е висока за 5 г.с. и 5 дни, което е 6-а г.с.

Общи условия

Активация на акаунт