Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 437
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
моето чхг с близнаци на 17-тия ден след овулацията беше 625. Поне знам точния ден на овулация, нали съм ин витро Wink

# 166
  • София
Мили момичета, моля за вашето тулкуване. На 5,4г.с. резултат близо 15 000. Днес около 40 часа по-късно 18700. Може би очаквах по-голямо увеличение, дали е нормално да не се е удвоил резултата. С доктора ще се срещнем след няколко дни. Благодаря ви предварително.

# 167
Аз до колкото знам, резултата се удвоява само в началото. После расте по-малко прогресивно.

# 168
Нормално е да не се е удвоил.

Цитат
Above 6,000 mIU/ml, the hCG often takes over four days to double

# 169
  • София
Благодаря ви   bouquet

# 170
Здравейте  Heart Eyes
Имам едно питане! Става въпрос за моя приятелка, който вчера си е пуднала ЧХГ за да разбере дали е бременна. Тестовете са отризателно, но тя има близо още една седмица до МЦ цикъл около 30 дена. Пуснала го е, защото утре сутринта заминават на банкет с фирмата и е искала да знае дали има нещо ... за да може да празнува спокойно. Обаче резултатите я притесняват малко и аз се нагърбих с задачата да питам при вас. Моля наистина око някой има отговор, какъвто и да е да пише, защото аз не съм запозната с тези неща.
Ето и резултатите.

B HCG ( бременност)
        5.26 mIU/ml                (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.)

# 171
Да пусне днес отново! Ако числото е по-голямо, значи е бременна.

# 172

Ами днес няма да може, защото след работа ще стяга багажа и ще заминава, за това и е притеснено. Явно като се върне трябва да си пусне отново- понеделник или вторник. Мерси все пак за отговора  Hug

# 173
  • София

Ами днес няма да може, защото след работа ще стяга багажа и ще заминава, за това и е притеснено. Явно като се върне трябва да си пусне отново- понеделник или вторник. Мерси все пак за отговора  Hug
При цяла седмица до датата на очакван цикъл и при такава стойност на ЧХГ ,има вероятност да е бременна  Peace .Нека бъде внимателна на банкета  Grinning.

# 174

При цяла седмица до датата на очакван цикъл и при такава стойност на ЧХГ ,има вероятност да е бременна  Peace .Нека бъде внимателна на банкета  Grinning.

Благодаря ти chares  Ще и кажа да е внимателна и дано наистина е вярно, че от доста време се мъчат и те  Hug

# 175
  • София
Като си говорим за банкети и аз се замислям дали да не си пусна един кръвен тест, за да знам как да посрещна Новата година, трябва да ми дойде на 03.01.2012 , според вас ако го направя на 30.12, колко мога да разчитам на достоверността на теста.

Благодаря на всички   bouquet

Весело посрещане на Новата 2012 и много положителни желани резултати.

# 176
  • Сфия
Sunny9 , карай си банкета на спокойствие, предполагам, че нямаш намерение да се натровиш от пиене... До края на 5-та седмица зародишът черпи от собствени запаси и няма обмен м/у него и майката. Органогенезата също започва тогава. Що народ се е изпонапил преди да разбере, че се чака бебе. Споко! И моят съвет е да си изчакаш датата и тогава да направиш тестче, освен, ако нямаш някаква причина, поради, която трябва да хванеш бременността на много ранен етап.

# 177
  • София
Благодаря за отговора *starlet*, аз съм малко педант в що се отнася за пиене и пушене по време на бременност, при първата видях двете чертички 2 дни след като ми закъсня и не запалих нито цигара, а пушех по кутия и не съм и пила бира дори. Просто са ми такива разбиранията, не искам да налагам мнение, просто моето си е такова.
За това питах за кръвния тест.

Леко раждане на теб!!!   bouquet

# 178
Здравейте. Весели празници на всички. Онзи ден си правих тест  и видях  EFP, най-хубавия коледен подарък  Hug иначе днес си правих кръвен тест и резултатът е 1314.00   mIU/ml, зарадвах се, преди да прочета тази тема  Laughing т.е. виждам, че съм в нормите, ама аз се водя 5 г.с. и не знам дали е ок, много исках днес да ида на гинеколог, обаче личната не ме пусна, каза след нова година  Confused и така, та, ако някой може да каже дали е нормален резултатът, ако не здраве да е, на всички весело посрещане на новата година пожелавам  Hug

# 179
Бюти резултата е супер Simple Smile Направи поне 6 седмици и бягай на ултразвук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт