Стойности на ЧХГ - 2 тема

• 131 473
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Мисля да поизчакам ,въпреки че не е никак лесно  Sad,С първата  ми бременност едва едва забележима чертичка /въображаема/имах на 11 ден ,на 12 малко по изразена ,а на 13 ден ЧХГ беше 445 при скала над 5,а тестовете все още баха с бледи чертички.Тестовете бяха с чувствителност 20 ,мисляЕдва след 10 ден закъснение си беше наистина положителен.
Тогава също ползвах календара на зачатие и си знам, че и овулацията ми беше пак около 19 ,20 ден от МЦ.Единственото ,което не съвпада е температурата ,сега е доста по ниска и неравномерна.Ще стискам зъби ако в неделя лелката не дойде ще пусна в понеделник ,така е наи-добре...

# 661
  • София
Аз лично си правих престо на 10-ти ден и имах втора бледа черта, а моя приятелка си прави шуър чек и й отчете на 2-рия ден от закъснението, макар и тя да знаеше точно кога й е овулацията!

# 662
Това май зависи от дена на имплантацията а високия резултат от кръвния тест и слабия резултат на уринните си обяснявам с това ,че явно хормона се отделя по трудно в урината и се засича по лесно в кръвта /това при мен/,или тестовете ,които съм правила са били некачествени,макар че смених няколко марки тогава и обикновени лентички и по скъпи Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 14:30 от радичка

# 663
11. Ден -27.950 ЧХГ
13. Ден-72.850 ЧХГ

Момичета нещата добре ли вървят ? Embarassed
Благодаря за вниманието  bouquet

# 664
  • София
alo_madona - на мен ми звучи чудесно!  Hug  Hug

# 665
11. Ден -27.950 ЧХГ
13. Ден-72.850 ЧХГ

Момичета нещата добре ли вървят ? Embarassed
Благодаря за вниманието  bouquet

Да, тихичко честито!

# 666
От все сърце моля за мнение  Sad кажете ми според вас какви са ми шансовете да съм бременна и ако да - имам ли шансове бременноста ми да продължи? последна менструация на 27.04 и ЧХГ от днес 10.860 но от няколко часа имам слабо кървене без болка  Confused очаквам коментарите ви и предварително благодаря!

# 667
От все сърце моля за мнение  Sad кажете ми според вас какви са ми шансовете да съм бременна и ако да - имам ли шансове бременноста ми да продължи? последна менструация на 27.04 и ЧХГ от днес 10.860 но от няколко часа имам слабо кървене без болка  Confused очаквам коментарите ви и предварително благодаря!
Зависи колко дневен ти е цикъла!? Резултатът ,който цитираш е добре за началните дни на имплантация,но за следващите....!!! Биохимичните дори не се отчитат, ако нямаш съмнение за тях!
Кървенето също,зависи дали е около датата на МЦ, какъв е интензитетаи т.н! Дай повече инфо ,за да не те плашим, а най-добре се консултирай с лекар!
Абе с две думи:стискам палци!
 Hug

# 668
  • София
darto - може да си имала късна овулация (много късна). С това кървене ако е ярка кръв, то никак не е добре. Задължително бягай на лекар да ти изпише нещо за кървенето... нищо не може да се види на ехографа още. Наистина не си дала много информация, но единственото нещо, което можеш да направиш е да отидеш на добър лекар да му покажеш теста за бременност и да кажеш за кървенето, за да ти изпише нещо за задържане и да чакаш! А също така да повториш теста след 48 часа, за да се види това ЧХГ дали расте и с колко или дали отслабва.

# 669
 CryПривет момичета Sad Благодаря ви за отзивчивостта - признателна съм! За съжаление кървенето се усили и се свързах с докторката ми, която ме посъветва при поява на болка да тичам за преглед. Според нея няма нужда да пия нищо за задържане, тъй като нивото на ЧХГ е ниско. Мисля че ще е добре да си направя отново кръвен тест утре сутрин въпреки че ми е безкрайно неприятно. Благодаря ви! С надеждата, че този път за последно ще се случва така с мен ви пожелавам всичко което си пожелаете!

# 670
darto, никой не би дал нищо за задържане, преди да се види сакче, да не кажа и ембрион. Няма смисъл да пускаш друго ЧХГ, не си давай парите. Щом и друг път ти се е случвало, предприеми нещо, пусни си поне едни хормони, виж си щитовидната, направете една спермограма, изследвай се за инфекции...търсете причината...За да се повтарят нещата, значи има причина, а да се живее само с надежда, че няма да се повтори, потрети и т.н. си е леко налудничаво, от опит ти го казвам. Кураж!  Hug

# 671
Здравейте момичета  Grinning В понеделник правих кръвен тест 8ми ден от трансфер на 2 ембриончета и резултата беше ЧХГ109.30. Моля ви кажете ми възможно ли е това или е лабораторна грешка Embarassed?

# 672
  • София
angelche75 - доста ми се вижда, но пък щом са 2 ембриончетата е напълно възможно според мен!
Направи си в същата лаборатория и след 48 да видим колко ще е нарастнало!
Теста е положителен - тихичко честито!
Радвам се, че си успяла!

# 673
Благодаря ти Brayda за бързия отговор newsm51! Утре ще пусна пак кръвен , моля се само да  се е удвоил newsm17

# 674
Здравейте момичета  Grinning В понеделник правих кръвен тест 8ми ден от трансфер на 2 ембриончета и резултата беше ЧХГ109.30. Моля ви кажете ми възможно ли е това или е лабораторна грешка Embarassed?
На кой ден ти беше трансфера?При трансфер на 4-5 ден или при имплантация на повече от 1 ембрион е възможно да покаже такова ЧХГ на 8-ми!
Мисля,че резултатът е чудесен! лека и спокойна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт