Стара Загора 71 - Лятото, любовта, льохманът... Тройно Л... Пак...

• 39 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
Да знаете случайно кога ще е концерта на Джон Лоутън и БТР в Стара Загора? newsm78

# 166
Да знаете случайно кога ще е концерта на Джон Лоутън и БТР в Стара Загора? newsm78

Ето:
http://www.starazagora.biz/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%80% … %80%D0%B0-%D0%B7/

# 167
  • Стара Загора
Влизам с питане Hug
Препоръчайте ми добър рехабилитатор - батко ми трябва да си раздвижи единият крак (беше счупен и с гипс).Случайно да знаете колко взимат newsm78

# 168
  • Стара Загора
В медицински център Св. Лука рехабилитаторите са добри... Аз отидох скептичен, точно с постоперативен счупен крак... Само един курс десетдневен ми се отрази брилянтно... Но аз бях без гипс и не ми е напълно обездвижван крака...
Не ми взеха и стотинка - с направление... Wink

# 169
С направление ходихме на рехабилитация  с едното бебе в отделението на окръжна болница.
Изключителни професионалисти са там.
На частно е идвала една да раздвижва баща ми преди време, не помня със сигурност, но ми се върти нещо като 20-ина лв на сеанс  Thinking

# 170
  • Стара Загора
Благодаря Hug

# 171
Някой да има впечатления от козметично студио "In Vision"?

Предлагат услуга в един от сайтовете за колективно пазаруване, обаче не ми се рискува с  непознат салон? Намира се на "Цар Иван Шишман" 81

# 172
Банда,как сте Laughing

Някой отменя ли ни с Хера в офиса Mr. Green

# 173
Аз още съм пас  Sad Докато не се оправя напълно хич не ми се излиза...

# 174
Мила,прекрасни са Жана и Вяра.
Щях да кажа прегръдки от морето и се сетих,че вече е от планината ooooh! Laughing

# 175
Благодаря, Гале  Hug Hug Hug
А прегръдките ги приемаме отвсякъде  Wink  море, планина...важното е, че са вашите  Heart Eyes

Да нагушкаш Емата и да нацелуваш адашката  Heart Eyes

# 176
Мили мои виртуални приятели, днес искам да ви почерпя, защото дъщеря ми Вероника навършва 2 години! С радост и малко носталгия и тъга по времето, когато бяхме по 24 часа в денонощието заедно посрещаме празника и ми се искаше да го споделим и с вас! Децата са най-голямото щастие, което може да има човек и повечето от вас отдавна са го разбрали! Да им се радваме и да бъдем щастливи с тях!

Сори ама нещо не мога да прикача снимка с виртуалната почерпка! Embarassed

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 12:05 от jara_r

# 177
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
Честито- здраве, щастие и много усмивки да греят в очите!

# 178
  • Стара Загора
Честито порастване на малката госпожица Hug

Сладка немога да ти кажа нищо за този салон. АЗ съм традиционалист и ходя на едно и също място...вече сто години Mr. Green Но сподели ако нещо се очароваш Hug

# 179
Честит Рожден Ден на малката госпожица!!! Да е много щастлива и да има много късмет в живота си!!!
 Tada newsm59 Tada       bigdance2 happy bd newsm18

Общи условия

Активация на акаунт