Стара Загора 71 - Лятото, любовта, льохманът... Тройно Л... Пак...

• 39 098
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Нинче, не се обиждай, но като за начало, не е лошо да започнеш да пишеш по-грамотно.
И после можеш да дойдеш в тази тема, с помощта на която едно друго Нинче от Стара Загора си намери работа: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=628091.0

# 676
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
 Здравейте, каква е процедурата за издаване на здравно осигурителна книжка на дете? Книжката от къде се закупува от спец.книжалница или от здравната каса?

# 677
Ай за много години!!!
То Великден наближи докато се наканя, ама голям екшън пак при нас  ooooh! Tired Пак влизахме в болница  Sad После пак се влошиха нещата... Абе чудо! А за докторите просто не ми се говори  #2gunfire

Ама да ви пожелавам аз: да сте бели, румени, засмени! А, това се казваше по друг повод  smile3521

Майтапа на страна - желая ви много положителни емоции, много поводи за усмивки, любов и топлина в сърцата и домовете ви!   love001

# 678
Здравно-осигурителната книжка на детето ти я дава личната лекарка, поне при нас е така. Мисля, че неможе да си я купиш, все пак личната лекарка слага печат вътре.

# 679
Нинче, аз имам една молба към теб - Ако въпросната гледачка ти оправи проблемите с парите, да дадеш координат.   Laughing

# 680
  • Стара Загора
Хах Мама на 2 бебета,когато ида при някоя и ми помогне с нещо каквото и да е било ще го споделя  Party

# 681
Ако изскочи нещо за  Money ,да не ме забравите Mr. Green

Мама Барбарон
,тази картинка направо си я крада за фейсО Joy
Това е и моето мото,бтв Peace

# 682
  • ТАМ КЪДЕТО ИМА ВОДИЧКА
Знаете ли дали в Стара Загора има обособено място, където да се засаждат коледните дръвчета?

# 683
  • Стара Загора
Не знам да има такова, но едва ли някой ще ти се разсърди ако го засадиш почти където и да е...

# 684
  • Стара Загора
Здравейте.Знаете ли някой online магазин за бебешки дрехи който да е евтин??

# 685
# 686
Мила, бяла и добра Wink
Кога ще те видя на мавруд тебе, а и останалите?...Хайде да спрегнем 20.01? Thinking

Казвайте къде Mr. Green

# 687
  • Стара Загора
Мерси за сайтовете,ако се сетите други кажете.А за 20ти може и аз да дойда ако съм поканена :p

# 688
Персонални покани не се раздават-обявява се място и час, и ако някой не дойде, после си отнася глобите Mr. Green

# 689
  • Стара Загора
Аууу ще го имам в предвид  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт