Отговори
# 150
Аз намерих на Holle , чиста овесена и такава давам в момента.

# 151
http://www.topfer.de/lang-bg/m296/Startseite/-/-/-.c309/d488.html
 ММка, моето синче много харесва тази и се запасих с нея от БГ

# 152
Здравейте момичета !
Да се отчета муцка май наистина ще има нов зъб 5 подред Доста е труден за разлика от първите 4 (бързичко избиха )
Оня ден и дадох панадол хапна кашата и заспа после като се събуди беше спокойна и засука !
Освен това сега съм доволна защото започна да пие вода от чаша със силиконов накрайник
Е ,по малко де ама пие сега ще и засеча по колко пие на ден ,но на пръв поглед окло 60 ,70 мл може би има ( чашата не е оразмерена )
Та горе от едната страна е надут венеца така че предполагам , че е това
Всеки зъб с новостите си - единия с Т ,другия с рев ,при третия ми отказа пюрето ся пък отказа да суче ,направо сме чудо
Но всичко си минава по-реда ,важното е да е добре муцката
Днес май повече разходки е имало гледам
Лека вечер на всички !

# 153
  • В две мънички очи...
Ние вече сме в София.
Мозче и аз не виждам как ще давам супа - той рядко не го иска пюрето и го оставя да тече затова и пюрето и кашата са все гъсти.
Кате браво на Марти че сте стигнали до заместване на всички хранения Simple Smile
ММКа аз давам от кашите на Слънчо но чиста овесена нямат. Давам овесена с ябълка. Моя много ги обича.
И аз се отчета - вече пълзи и се изправя сам само да докопа опора. Все още се кандилка като пиян като е на крака и се пуска ама понеже не е падал още и няма страх така че скоро май и това ще преживеем. Майка му пееше една песен "Га га Ганке" и се опитва да го казва  Joy

# 154

Да се отчета муцка май наистина ще има нов зъб 5 подред Доста е труден за разлика от първите 4 (бързичко избиха )

Вие май ще смените млечните с постоянни , докато на нас избие първото зъбче  Joy

# 155
  • София
За супичката да споделя - добавям към не сухарчета и така става по-гъстичка.

За плодовете - давам предимно следобед, в суров вид. Напр. смес от настъргани на ренде праскова, кайсийка и бананче. За разнообразие с това замествам следобедно хранене.
Директна консумация предлагам динята, като аз държа парчето, а Валко смучка.

# 156
За въвеждането на глутена, съм решила, доколкото ми е възможно, да спазя последователността овес-ръж-ечемик-пшеница, обаче не мога да открия нищо с познати вече съставки и ръж, повечето са и с пшеница. Вие с какво въведохте ръжта?

# 157
Здравейте! Честито на "озъбилите се" бебчета.
Включвам се с въпрос към мамите, които кърмят. Моля ви, кажете ми колко пъти на ден давате на бебетата кърма. Струва ми се, че моя човек преяжда. Сутрин суче, после попара, суче, обяд, суче, следобедна закуска, а после суче, когато пожелае. Има и едно бозаене през нощта. Само на обяд давам цяло пюре, на закуските до скоро беше по около 100мл., а сега яде повече - към 150мл.  Embarassed Embarassed Embarassed Детето ли е лакомо, аз ли така ли си мисля само ... Дайте мнения, ако можете, даже и майките, които не кърмят ако може да се включат. /Бебо тежи вече 9кг., а още няма 8м./

# 158
  • В две мънички очи...
Ами едва ли е по-лаком от всички бебета. Моя колко пъти суче не ги броя но са мнооооого  Joy и през ноща си ме хваща за сукане  Joy пак по няколко пъти. Като заместени имаме уж 2 хранения ама пак си търси да си сукне за десерт. Може да не е веднага след ядене но след час най-късно вече се е настанил да гушка цицата.
Малвинке незнам за ръжта аз минавам от овеса направо на пшеница. Щом не  му пречи да си хапва.

# 159
  • 42.016399,23.101179
poison. не ги броя, давам когато поиска, но определено са над 10 кърмения за денонощието. Embarassed
viviq дано по бързо избие зъбчето и спре да тормози детето. И на мойто диване хапането заради зъбче ще е, белее се вече, само чакам да избие. Но за моя изненада венеца от горе е спокоен, а 3 тото зъбче е тръгнало също от доле да избива. Май няма да има никакъв ред  тези зъбки. newsm78

# 160
Aз давам да суче сутрин към 6-7 часа защото напира да става , а така се унася и заспива за още час , час и малко . През деня гледам да не давам , но ако детето е кисело не го мъча и му давам . После суче към 21.30 , 1.30 , 4,30..... 6-часова пауза рядко успявам да направя   Rolling Eyes Моята кърма обаче явно е диетична , защото на последната консултация беше малко над 7 кг  Wink
От овесените ядки и аз ще мина направо към пшеницата . Иначе много ще се забавя с попарата и другите глутенови храни , а не е хубаво много да се отлага . Имай предвид , че между различните глутенови храни (овес , ръж , ечемик , пшеница ) трябва да има пауза от около 2 седмици  Peace

# 161
Хай и от мен  Hug

Ние сме добре, на Викчо му проби преди няколко дни и втория зъбец от долу, но се киселее яко по 2-3 дни на зъб, тъй забелязах  Rolling Eyes  Пък на по-трудните зъбета, не ми се мисли, ако е по повечко дни...ша лудна със сигурност  Crazy И взе много трудно да заспива, ееей голяма мъка, реве, се тръшка, рита, купон от всякъде  Crazy

Аз давам овесено-ябълкова на Слънчо, и си я хапва. Междудругото, уж бях най-скептично настроена към кашите на Слънчо, пък Вики най-много тях ги яде  Rolling Eyes

За сученето, ами суче си доста, и не ги броя, щот са много. По едно време през деня намаля и имахме пауза от по 6-7 часа, но беше за кратко и пак си почна с честото цокане. И редовно си заспива на цица.

tonivil, аз не разбирам нещо, като се въвежда нова глутеносъдържаща храна, ако трябва да има пауза от около 2 седмици, през това време не се дава никакъв глутен ли или?!

# 162
Кажете някоя кажа, която не се вари, само да се добави гореща вода, да се разбърка и да не съдържа мляко?

# 163
  • София
Кажете някоя кажа, която не се вари, само да се добави гореща вода, да се разбърка и да не съдържа мляко?
От кашите на "ХИП" има без мляко. Предполагам, че и другите имат.
Всичките каши, които съм давала не се варят. Приготвят се с топла вода.

# 164
Благодаря ви, майчета!!! Успокоих се малко. Явно структурата на детето си е такава.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт