Отговори
# 210
E ,  не ми казвай , че заради това е оредяло присъствието тук? Дай някаква по-сериозна причина - например "жега е , народа пие студена бира по басейните и плажовете" или " децата пролазиха , станаха шавливи ,  пипливи  и майките вдигнаха лаптопите на високо да не ги потрошат фъстъците"..... Не ги ли надраснахме тия неща вече? Игнорира се навлека и толкоз.Нима позволихте на някаква неразбрана фръцла със слабост към интригите да ви изгони от тук?  Човек да не ви изтърве от поглед , ей...... ooooh!

# 211
Капри, май, май, заради това... Whistling
Аз си чегъртам клавиатурата другаде! Wink

Момичета, ще поръчвам многократни пелени. Ако някой иска, нека ми драсне едно ЛС!

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 15:32 от Kölsches Mädel

# 212
  • София
Благодаря за поздравите на всички   bouquet.

dari 77, при нас също от 1 седмица намя кус-кус на "Плазмон". Аз също се чудя за този, който е за възрастни  Thinking. Мисля, че няма да има проблем.

Капризче, темичката оредя, защото има друг мегдан, както спомена Кьолшес  Wink.

# 213
Дари, и аз съм изпуснала май Simple Smile

Да видя дали има кус-кус в нашия бебешки магазин и ще кажа Simple Smile

Ми то наистина все по-трудно става да се пише. Никол още не ходи, ама е супер бясна. Все трябва да съм до нея. Върти се, дупи се, премята се,  пипа всичко. Одеве ми докопала епилатора и го удря и го дъвче. Добре че не го е пуснала да и защипе муцуната, леле  Crazy

# 214
Привет и от нас!Аз само ви чета от доста време,нямам много време сама с 2те диванета вкъщи да седна и да пиша,а и така изморена се чувствам с моята бясна кака,че не знам.А като гледам и Дея започва да подивява и нещата ще са направо "супер",за мен кротко дете няма да има. Heart Eyes
Иначе при нас всичко си едно и също-не пълзим,нямаме зъби,не ни се нравят пюретата много,много,но нали мама има какво друга да и предложи и всичко е наред (само като я гушна и и минава).Та в този ред на мисли да ви покажа с какво се оборудвахме и 2те с Дея.

снимката е правена от моя тел.и е с много лошо качество,но нямах търпение като взехме дрешките да се снимаме,а и фотографа е Неси.На бодито на Дея не се вижда много,но  надписа е следния:"до кога ще суча не е ваша работа",а за моят надпис май добре се чете Simple Smile))))
За белите-Дея вече доста прави с проходилката отваря всички шкафове особено с дрехите на Неси и обожава да ги изважда навън.За кус-куса хич не ни се нрави,едва успяхме да привикне на попарата,но само и единствено пасирана.
Това е за сега от нас.
Dori -браво на Валката Simple Smile
И честито на всички празнуващи.

# 215
Дидка, супер дрешки, браво! И двете ти дечица са прекрасни! Simple Smile

# 216
Рашина2-благодаря  Blush

# 217
Диде, супер сте! Малката дългокоска е уникална!  Heart Eyes

Аз да се похваля вече имаме 8 зъба, кой по-поникнал, кой едва се показва. И нашто яде солети и манджори от нашето хапване. Ударила е 10 кг и е 77 см. Много е дръпнала от миналия месец.  Heart Eyes
Много се надявам в края на месеца, да я заведем на морето, че като ги гледам вашите сладурчета, искам и моето да го топна.  Wink

# 218
  • В две мънички очи...
Леле Дъги браво на малката добре върви напред Simple Smile
Дидка супер са потничето и бодито ама и надписа на бодито на Дея си го бива  Joy
Моя кус-кус хич не го харесва и сега гледам да свикне с попарата че пак ще го мъча. А тия два дни нещо не иска да яде направо в чудо се виждам - иска да суче ама и да си играе едновременно  newsm78 просто е решил да ми провери докъде ще стигнат нервите или просто зъб номер 4 е решил все пак да поникне  newsm78.
Капризна не само че е друг мегдана ами и там на балкона няма "гости" Simple Smile

# 219
Ysabell -И Дея си играе вече много с мен.Такива магариии ми прави на циците,че направо откачих.
А ние с наще зъби какво да ви кажа,те наборите ще ги сменят а наще още ги няма,то не са цивки,то не са кашлици,но зъби няма.Ужас киселячка от класа е вече повече от 4мес.направо луднах.
Дъги-Райчето си е голяма кака.Дано да я заведете да топне дупето и тя милата душица.А ние ви гоним с кг и см.,но сме скромните 9.800кг и 75см  Blush

# 220
  • В две мънички очи...
А уж казваха че 10кг. били децата на 1г.  Joy моя и той ги гони предната консултация беше 9100 сега вече сигурно сме минали и 9500.
Дори, браво на Валко за изправянето - честито спиране на спокойствието  Joy ама ти знаеш де Simple Smile
Моя сега се учи да сяда от изправено положение - засега може да се каже че успява само с драскотини да се размине. А и се учим че от високо се слиза с дупето напред, а не с главата  Joy

# 221
Дунди са ни те!  Heart Eyes Въпреки, че Рая не яде много вече! Ама при нея си е ген.  Embarassed
Я кажете, давате ли за следобедна закуска кисело мляко с бисквити  Rolling Eyes? Че с тая каша вече, като анаболи ми се вижда, а да седна да правя кисел...  Blush

# 222
Аз мисля скоро да въвеждам киселото мляко и да хапваме с бисквитки.А за кисела Дени аз купувах някакъв от Хит беше готов само с вода се разреждаше и аз си добавих и  с плод.Иначе си беше и плодов даже.

# 223
Аз съм наплашена от киселото мляко. На една позната детето такава алергия получи.
Мисля да поръчам на нашите, като идват, да ми донесат домашно квасено. Не че е гаранция, но все пак.. А какви бисквитки давате? И как?“

# 224
Такаааа... И ние с Максимус сме тук, живи и здрави, Слава Богу!
Стана младежът на 9 месеца, 10 кг и завидните 79 см. Все го мислят за по-голям. Яде бая неща, но отказва кус-кус и попара, което стеснява избора ми за закуска, но това да ми е проблема. Тича като бесен с проходилката, в кошарата и креватчето прави крачки, навън не ще, шубето е голям страх. Шляпа със сандали, щото бебешки обувки кат за него нема. Бърбори си разни работи, показва колко голям ще стане, маха за здравей и чао, пляска за браво и сочи лампи, птички и баща си Shocked Това са уменията ни засега. 7 зъба, осмият - на път. Аз нямам време хич. Вместо като расте по-лесно да става, обратното се случва. Залепил се  е като гербова марка за мене и си се мъкнем денонощно.  Смея да кажа, че за 9 месеца и няколко дни не съм се отделяла от Максим, освен когато спи в другата стая. Дали има друга като мен, не знам. Понякога ми идва в повечко, но пък ми е толкова любим, че не ми тежи.
Та, така за нас в резюме.
Поздрави и целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт