Отговори
# 195
Днес моето момче става на 8м. Лошана, честит ви празник на вас и на всички, които днес порастват с още един месец. Хайде и от мен почерпка:

# 196
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Loshana, poison., честити месечинки  Hug

Кате, на коя марка са зрънчовците?

На Бест Фуудс са. Понеже не намерих снимка, успях да го щракна.

# 197
  • София
kapri_z, обувките на Elefanten в "Дайхман" започват от номер-19. Предполагам, че ще станат на Алекс.

niko11, Валко е с чорапки, когато е на проходилката. Махнала съм някои пътеки, за да му е лесно придвижването  Wink.

Loshana, poison., честити месечинки на бебоците! Да са здрави, засмени и игриви!
Благодаря за почерпките   bouquet.

# 198
Dori  remybussi ТАзи седмица ще отскоча до Бургас и се надявам да обзаведа младежа  fingerscrossed

Междувпрочем защо не било хубаво да прохождат боси децата , ами трябвало с обувки или чорапки  newsm78 Някъде , някой беше споменал тук та се зачудих?

Абе не са ли малки още за солети и снаксове? Shocked Алек се дави с по-големи хапки и изобщо не мога да си представя как ще се справи със гризините  Crazy

Честити месечинки на празнуващите ! Hug

# 199
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Капри, солетите му ги чупя и тогава му давам, но от снакса той сам си отхапва, тъй като е по-мек и е по-лесно. Разбира се следя захапката колко ще е голяма. Иначе като си отхапе го върти в устата, дъвче със задните "зъби" (разбирай венци  Simple Smile) и накрая то се стопи, и така го преглъща без проблем. Реших да му дам, защото постоянно иска от нашите неща, които си взимаме и не винаги успяваме да се скрием. А той като започне да вика Ам-ам-ам и с нищо не мога да го излъжа  Simple Smile

# 200
  • В две мънички очи...
Кате мерси и аз ще потърся да му взема иначе при на положението е същото - види ли ни на масата и се започва голямото искане - и ако не е от нашето което рядко може да се случи да му дадем от храната всичко друго -  бисквитки, сухарчета, играчки се мята на земята. А откакто батериите ги презарежда за 10 мин направо си става проблем да седнем спокойно да се нахраним.
Честити месечинки на мъниците!

# 201
Каприз -аз споменах. Трябваше да бъда по-точна. Хубаво е да се избягват твърдите подметки. Това имах пред вид. Ако са на вън просто обувките да са мекички, а вкъщи - аз не го слагам бос в проходилката, за това казах чорапки .... Като малки все ни караха да играем на двора боси, на плажа - също. Това оформяло хубаво ходилата. Твърдата обувка пречи на правилното развитие на крачето. Разбира се, обувката трябва да е стабилна, но не и твърда.
Това е, което знам аз, ако има други мами, които знаят нещо друго, нека обменим опит!  Peace

# 202
  • 42.016399,23.101179
Привет,
отдавна само хвърлям по едно око, налегнал ме е сериозно мързела за писане. Embarassed
Хайде да почерпя и аз, Бебослава стана на 8 м, а и от днес сме с нова кола.

Белослава пък от известно време само боса я държа /без чорапки/ - и в проходилката, и като я държа да ходи, и в количката, абе навсякъде... Вики също съм я научила боса да ходи, за голям ужас на баба и дори и през зимата, за сега от това обаче не ми се е разболявала. Laughing
За хапването зрънчовците смятам да ги поотложа малко, за солетките още не съм се престрашила, пък и с много сол отгоре ми се виждат, но бисквитки, корички хляб си похапва детето без проблеми.
smileme до сега съм купувала бисквитки на Плазмон и някакви био бебешки бисквитки на DETKI.
Не пише да имат консерванти, но нищо чудно и да имат. Миналата седмица накупувах различни видове брашна от био магазина, ама още ме мързи да почна да и меся..... иначе мерак имама, харесах си доста рецепти в сайтовете за BLW. Embarassed

# 203
  • София
Да се похваля, че и Валко вече сам се изправя  1crib. Отдавна имаше мерак  Laughing.

Марси, Честита месечинка на Белослава! Да е здрава, весела, игрива!
Браво за возилото и да си го ползвате със здраве и за много разходки   travel.

# 204
Леле, темата е празна! Всички са на моренце май Simple Smile

Дори, браво на юнака! Не е лесно изправянето, ей!

Марси, честитооо! Simple Smile

# 205
Ами празна ще е темата, като почнаха да ни се месят разни екземплярки. Naughty
Да питам- човешки копмот Joy мога ли да давам пасиран? Да не е много захарта?
Браво на Валко за изправянето и честити месечинки на дечицата. Heart Eyes
В тъпия ни град не мога да намеря кус- кус. Утре свеки ще ми носи , ама не знам мога ли да давам човешки?

# 206
Dori , браво на Валето  smile3501

dari 77 , тц и тука ги няма  no

# 207
  Честити месечинки на малките слънца. Честита придобивка на Marci все на хубави места да ви кара.
 Относно обувките -  на нас ортопедът ни каза при един от прегледите, че като тръгне детето обувките трябва да са стабилни особенно около глезените.Аз това го разбирам като че трябва да са твърдички. Ние за сега не сме слагали, все още само пълзим и се изправяме, подпирайки се на всевъзможни неща - табуретки, фотьоили, шкафове и т.н., но не сме проходили. За момента и нашите крачета са все босички, само ако е по-хладно навън слагам чорапки.

# 208
Ами празна ще е темата, като почнаха да ни се месят разни екземплярки. Naughty

Аз пак на опашката.....пак съм изтървала нещо newsm78

# 209
Ами пишехме си тук от началото на бременността ни и сега, в един момент дойдоха разни декемврийки, недоволни от отчетните им, не стига че  тук се загнездиха, ами и споделят, че и лъжат и мажат. Визирам една конкретна. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт