Отговори
# 180
леле Катеее, пу-пу да не му е уруки на детето, толкоз много да си спи  Mr. Green
Мойто диване ако спи 2 ч. за деня съм супер доволна от него  Joy

Да се отчета и аз набързо - 9,800/74. Супер кисел, като му доскучае нещо се почва едно дране  ooooh! става в 6 и 30, всяка сутрин цепи минутата!!! Не знам как го прави  Laughing и после заспива чак в 11... и то супер трудно.  До преди 3-4 дни се будеше нощем на всеки час, но получих просветление  Laughing , че не се буди от глад и му давам чай "Лека нощ" на Хип, когато се събуди. Има ефект, започна да се буди по веднъж на нощ и пие все по-малко от чая, и заспива много по-лесно, много съм доволна  Mr. Green

Иначе се изправя сам, пълзи, придвижва се по малко държейки се за мебелите, а днес открих че има и зародиш на инстинкт за самосъхранение. В кошарата се мята и не се страхува, но когато е на пода и се е изправил го е страх да се пусне заради играчка, посяга, но не смее  Mr. Green сигурно защото има опит с паданията ....

Това е от нас като цяло  Peace

Бобито, честит Рожден ден!! Много здраве и усмивки  Hug

# 181
Aз посреднощ , ама чак сега намерих време и влизам да питам за обувките  Embarassed Мойто диване се опитва да ходи (с моя помощ естествено) , та сега са ми на дневен ред....Ами да се оплача.Обиколих всички магазини в Сл. бряг .... НЯМА! Имат от 21-22 нагоре , а ние сме 19  Rolling Eyes Та към мамите , пазаруващи от интернет - моля ви за малко помощ. Къде, какво и как да се ориентирам в номерацията  newsm78 Трябват ми полуотворени обувки със стабилна пета , за прохождане.

Боби, честит Рожден ден !!!

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 00:30 от kapri_z

# 182
  • В две мънички очи...
Хехе тия зъби са си голямо мъчение за всички Simple Smile
И аз чакам нашия четвърти всеки момент да избие че направо си е ад - събужда се с дране ама с коликите не е било толкова зле Simple Smile Кате  Hug
Иначе и той като повечето си връсничета - лази, катери се, проходилката му е интересна само докато достигне желаната цел после вече не я иска. По цял ден само гледам накъде отива и веднага се лепвам там да го придържам докато се изправя че навсякъде ръбове а е рано да пука главата. Иначе вече успя няколко пъти да я удари но повече аз се стреснах отколкото той.
ясмин може да ползваш нормални памперси но на кръста да ги прегъваш да не търкат кожата там където се е получило раздразнението.
Боби честит рожден ден!

# 183
  Зъбите са епопея направо, буден е от 4 и проплкава Sick, много ги мъчат,ужас Confused
  kapri_z , аз му взех такива http://www.k-k.bg/shoes/product_info.php?p=64&f=69&products_id=814, 16 номер Mr. Green

# 184
  • Пловдив
kapri_z аз гледах  в дайхман на Elefanten.виждат ми се удобни и имат малки номера.

# 185
  • Пловдив
а когато се слагат в проходилка -трябва ли да имат обувки на крачетата,или боси?
баткото ми проходи зимата- ходеше с плетени дебели чорапчета в проходилката,а когато тръгна да се пуска сам да върви му взех обувки -такива с ципче на колев и колев.

# 186
Благодаря , момичета  HugДнес ми остана малко време и влязох във фейса....aх , че са  пораснали наборитеееее Heart Eyes И от хубави по-хубави! След няма и 2 месеца вече ще празнуваме първите рождени дни .Боже как бързо мина времето  Crazy

# 187
Аз също взех проходилка на малкия, днес втори ден го слагаме вътре. За сега играе с играчките на нея, не се сеща да се придвижва. Слагам го за малко, обувам му чорапки. Знам, че когато прохождат трябва да са или боси /с чорапки/, или с меки обувчици. Така ми бяха казвали, когато дъщеря ми прохождаше преди 12 години.
Бисквитки давам на джиджи бебе, но много рядко. До сега съм давала два пъти в комбинация с кисело мляко и плод.

# 188
Здравейте, вчера бяхме при д-р Драганов и се оказа, че крачетата не са криви просто има повече тлъстинки на едното краче, но това щяло да се оправи стечение на времето, така че напразно съм се притеснила.  Доктора ни каза че всичко и е наред освен характера, защото така силно ревна че въобще не се чувахме с него.
Тази нощ ни изби първото зъбче още не личи много добре, но за сметка на това драска, като бръснач е.
Хубав ден на всички!

# 189
Аз вчера реших да купя бебешки бисквити и ми направи впечатление, че бяха пълни със стабилизатори и консерванти. Коя марка бисквити не съдържат подобни екстри?
Подариха бънджи. Госпожицата седи вътре, натиска копчетата, но изобщо не й идва на ум да скача. От само себе си  ли започват да скачат или по някакъв начин се подсещат?

# 190
Нашия отдавна има бънджи. Отначало ние го люлеехме. После сам го оставяхме за минутки и като почваше да скрибучи пак го люлеехме.
Ела го виж сега- слагам го, той се повърти малко и като почне със засилките, тича,тича и се люшка сам. След 10 минути му омръзва и пак аз го люлея. По час сме откарвали.
Най- интересното е, че като съм във ВЦ той ме вижда от бънджито и като му правя физиономии и му бърборя, се залива от смях. А като му правя същите физиономии от масата, грам не се впечатлява.
На него май и резците са му тръгнали, днес видях две бели точки на венците.

# 191
  • В две мънички очи...
Аз подсказвах за бънджито но тогава беше и на 4,5м. после се научи какво да прави  и като му кажа "покажи как прави зайчето" и той подскача нищо че не знае какво е заек и защо подскача. Сега сме на тема кучета види ли куче и почва да му подвиква направо сме голямо шоу за хората а и кучетата идват да го душат само  Joy

# 192
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз подсказвах за бънджито но тогава беше и на 4,5м. после се научи какво да прави  и като му кажа "покажи как прави зайчето" и той подскача нищо че не знае какво е заек и защо подскача. Сега сме на тема кучета види ли куче и почва да му подвиква направо сме голямо шоу за хората а и кучетата идват да го душат само  Joy

Няма по-щастлив Мартин, когато се срещне с някое куче  Simple Smile Обожава да ги гледа и да им се радва  Simple Smile

Вчера му дадох зрънчо, много го хареса. При нас има едни зрънчовци, които има 1% сол и царевичен грис, хем са хубави, хем не са кой знае колко вредни и ги яде с кеф  Heart Eyes Яде и солети, то поне има с какво да го лъжа като усети глад, пък има много време до манджата  Crazy

# 193
  • В две мънички очи...
Кате, на коя марка са зрънчовците?

Добро утро!

# 194
  • София
Да почерпя, днес бандитите стават на 9 месеца   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт