Отговори
# 435
Боби, честита ти християнка! Да ти е жива и здрава!

За пишката, аз забелвам от самото начало. Търсих, търсих инфо и така и не намерих как се прави. Затова реших по интуиция на действам. Още от първия месец отворих изцяло цялата главичка и оттогава винаги, когато го мия, отварям и измивам.
Трябва да се прави редовно, защото има опасност от сраствания и целия труд да отиде на кино.

Иначе и ние си я дърпаме здраво. Аз само му бутам ръцете, че да не я повреди нещо  Crazy
Още в 6тия месец в корема ми се виждаше ясно пола на бебето Laughing

# 436
И ние разбрахме какъв ще е пола в 5-тия месец, но относно забелването и съответно под надзора на педито тя каза че е бил пухкав /каквото и да значи това!?!/ и за това щяла по трудно да излезе. Опитвам се да разбера какво е имала предвид, но както и да е  надявам се че всичко ще е наред и скоро ще се покаже чурето.

# 437
Първо дете ми е, майка ми не може да помогне с инфо, че има две момичета, а свекървата и да я питам ....няма смисъл. За това са ми малки дебилни въпросите  Embarassed. Може би повече е трябвало да прочета.
Между другото приятен блог, смятам да черпя идейки оттам.   bouquet

Що реши , че ти са дебилни въпросите? Гледай сега , ти да не вземеш да ми се обидиш нещо Simple Smile Някъде из първите теми в родени бях обяснявала подробно как се прави самата манипулация , но сега няма време да я търся. Ако ти се рови погледни . Има  постове и на други майки с обяснения .

bobito0785 , Честито ви християнче!

# 438
Благодаря ви момичета, но аз черпя за друго  Mr. Green
Това питка за здраво стабилно кръстче на бебе, където се прави преди прощапулката  Mr. Green

# 439
Тонивил, и аз нямам цикъл още. Гинеколожката каза, че това е добре, че няма място за притеснение. Още не съм спряла да кърмя. Но, си мисля, че цикъла идва около месец след спирането. Мои приятелки си кърмят и си имат цикъл обаче.  Grinning

Момичета, някои доктори не препоръчват забелване. Аз нямам момченце, но ми е интересно, на запад дали също забелват?  newsm78

Моята Никол, не само не е наддала, но и е свалила 50 гр. Уж нямало нищо притеснително, понеже е много бясна и жизнена, и зъбите растат, та ми яде малко. Но, аз малко или много си се притеснявам. Има ли и други като нас?  newsm78

# 440
  • В две мънички очи...
Рашина доколкото знам не е опасно това че не е качила щом е жизнена и енергична. В момента растат с бесни темпове и изразходват много енергия.
Тимиде няма дебилни въпроси - всички питаме каквото ни вълнува затова е и форума Simple Smile

# 441
Аз се включвам за банските. Имам пелени за многократна употреба и слагам от тях вместо бански. Като ходим на плаж взимам 4-5 чифта за басейнчето и като я изкарвам я преобувам. Обаче само в нейното басейнче се радва, като я доближа до морето, даже само до мокрия пясък - пищи и се гушва в мен. Мисля до края на топлите дни като ходим на плаж само в басейнчето да я слагам да не й образувам стрес - с по-близки срещи с морето - догодина.
По въпроса за цикъла - на мен ми дойде още на втория месец, а първите 6 месеца бяхме на изключително кърмене.

# 442
Вчера ви изчетох,но чак днес отговарям и може да съм позабравила вече някои теми!
Капризна ми госпожоHeart Eyes много съжалявам, че не съм ти видяла въпроса. Бяхме на Слънчев бряг. Щеше да е готино да се видим, ама на!
Много ти е хубав блогът! Peace Ще ползувам някоя и друга рецептичка, въпреки че съм решила да записвам калпазанинът на държавна кухня.
ЛошанаHug, стискам палци да се оправи положението. Кофти ситуация, но е по-добре за децата!
За забелването: в началото бяхме много стриктни с мъжа ми. Той извършваше процедурата, но от няколко месеца не правим нищо след като прочетох, че много момичета, особено на Запад не го практикуват. Йоан достатъчно силно си я дърпа като я намери! Joy Мисля, че и сам ще се забели! Mr. Green
За слизането от леглото:нищо не съм показвала. Малкият просто след толкова много падания сам се научи! Mr. Green Само на морето пада в съня си два пъти през нощта!  Whistling Свикнал е вече милият.Сега слиза много стабилно вече.
За морето:пусках го и голичък на пясъка, по бански без памперс и използвах и многократните пелени, но с тях не го пусках във водата за да не им се развали покритието. Във водата и в морето, и в басейна си беше голичък. Не ме е било страх, че ще се изака, защото той подава сигнали за акането и му знам ритъма. Е, два, три пъти се изака на плажа,но го беше хванало разстройството заради зъбите. С лопатка го прибирах в найлонова торбичка, като на кученце и в тези дни не го пусках във водата. Peace
Честито на всички празнуващи поводи!
Имаше и друго, но забравих вече! Hug

# 443

Капризна ми госпожоHeart Eyes много съжалявам, че не съм ти видяла въпроса. Бяхме на Слънчев бряг. Щеше да е готино да се видим, ама на!

Аууууууууу ooooh! Що ми каза да ме ядосваш  #Cussing out  Сто тояги на голо за несъобразителност !Веднага!   Wink Hug

P.S.  Мисли му как ще ми се реваншираш  Crossing Arms

# 444
 Heart Eyes  Blush Ела ми на гости в Софето! Hug

# 445
  • В две мънички очи...
Kölsches Mädel къде има държавна кухня?

# 446
Ysabell държавна кухня има тук при нас в Раград Laughing Идвайте при нас Laughing
Аз за приспиването да питам. Ние заспиваме на люлката и немога по друг начин.Днес се пробвах то като се започна едно пищене едно дране направо се уплаших 20 минути рев,рев,рев #2gunfire Вие как се приспивате и как сте се отучили от ръце и люлки и т.н.

# 447
  • В две мънички очи...
О Ванито моята болна тема - приспиване  #2gunfire
Общо взето сме по-зле на цица ама последните дни има дране преди нея защото искам да го отучвам от този навик.

# 448
Здравейте, мацки!  Hug

Доста се позагубих, някакъв шантав ритъм настана, нямам много време за комп. Но пък често си мисля за вас и ми е домъчняло много и затуй ей ме на цооооп в темата  Simple Smile.
Успях да прегледам само последната страничка от темичката, но като гледам и моето момченце прави като вашите - само да покажа пишока и се започва незабавно дърпане. Главичката е забелена, оголвам и почиствам на всяко миене на дупето. Имах страхотен успех в началото с гърнето, но сега нещо хич не го обича - извива се на дъга като го сложа  Sad.
Вчера го записах на кухня /държавна/, другата седмица за първи път ще взема храна, та да видим как ще се приеме.
Капризче, имаш си блог, честито! Аз наблюдавам няколко кулинарни, най-вече сладкарски, но сега ще насочвам бинокъл и към твоя. Hug Hug Hug
Kölsches Mädel, да ти се поФаля - преди 2 дни водих Константин на снимки при мамаНаМалена. Тази жена толкоз се е натоварила, няма много време да обработва, само снима. Надявам се до края на септември да излязат снимките, имало 47 сесии преди нас, които чакат снимки.

За софиянци - видяхте ли това инфо: http://www.deteto.info/news.aspx?id=319&utm_source=SendBlast … Expo%20110830%20A

# 449
Мерси , Юсабелче  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт